REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dăncilă, despre protestatari: 'M-am dus în mijlocul lor şi nu au nimic concret de spus. Sunt șase, atât am numărat eu, sper să nu fi greşit'

Dăncilă, despre protestatari: 'M-am dus în mijlocul lor şi nu au nimic concret de spus. Sunt șase, atât am numărat eu, sper să nu fi greşit'

Replica API 21 mai 2019 | 00:00 180

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a vorbit luni, la Râşnov, judeţul Braşov, despre protestatarii care au întâmpinat-o în recentele sale vizite de lucru în ţară, arătând că s-a dus în mijlocul acestora şi a încercat să vorbească cu ei, însă "nu aveau nimic concret" să-i reproşeze.

"M-am dus în mijlocul lor şi nu au ceva concret. Este modul lor de a înţelege că trebuie să se comporte. Nu este vorba de noi, pentru că ne-am obişnuit, nu ne este teamă, avem convingerea că facem lucruri bune pentru români şi pentru România. Cred că presa va reliefa bine şi nu ne mai trezim că au fost mii de cetăţeni care au fost împotrivă. Sunt şase - atât am numărat eu, sper să nu fi greşit", a punctat premierul, referindu-se la grupul de persoane care au întâmpinat-o cu huiduieli la Râşnov, unde a fost prezentă pentru a inaugura şantierul lucrărilor la autostrada A3 Braşov-Comarnic.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum nimic concret, doamna din imagine chiar a spus ca are 30 de ani vechime in industria usoara, a fost tesatoare si are 900 lei pensie, iar un asistat social are 640.Care este diferenta?Femeia aceasta a plecat de acasa 30 de ani, a nascut si crescut copii, a fost sotie , gospodina si poate si cap de familie, cum poti sa spui ca ceea ce a spus ea nu e un lucru concret. Daca din postura de femeie nu s- a inteles , atunci ce pretentii sa mai avem ca prim- ministru?! Iar barbatul din imagine chiar a exitat sa dea mana cu ea, dar probabil educatia si bunul simt l-a facut sa-i intinda totusi mana.
3
1
Acesti oameni sunt numai reprezentantii nemultumitilor.Sulfo!
3
1
D-na Dancila, santeti prea draguta, prea educata, prea cu mult bun simt pt. animalelea drogate.Aia sant dresati sa faca ce au invatat, puteti sa faceti dvs. orice, pe ratatii astia drogati n-o sa-i impacati niciodata.
4
12
Omul avea perfecta dreptate, ati dat cu o mana si luati cu doua. CE TUPEU! L-a mai invitat si la guvern.....
11
3
Vom vedea pe 26 pozitia majoritatii daca sunteti sau nu buni...
23
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218