REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dăncilă, după discuţia cu Timmermans: 'A spus că e extrem de grav că au existat protocoale între servicii și procurori'

Dăncilă, după discuţia cu Timmermans: 'A spus că e extrem de grav că au existat protocoale între servicii și procurori'

Replica API 12 iulie 2018 | 00:00 398

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marți, că prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, i-a transmis, în cadrul întâlnirii de la Bruxelles, că este extrem de grav faptul că în România au exista protocoale între serviciile secrete și instituții din sistemul judiciar, informează Mediafax, citat de stiripesurse.ro.

"S-a discutat despre acest aspect. Chiar Timmermans a spus că au existat protocoale între servicii și procurori, ceea ce e extrem de grav, iar Juncker a spus că nu este numai grav, ci este o încălcare a democrației. Am spus că îmi doresc să pornim de la un moment zero în care să nu mai existe aceste protocoale, iar cetățenii să aibă încredere în justiție. Aceste lucruri trebuiesc puse în balanță, cred că justiția trebuie să își facă datoria, dar în același timp trebuie respectate drepturile în România", a declarat, marți seară, prim-ministrul Viorica Dăncilă, într-un interviu acordat Antenei 3, aceasta precizând că s-a făcut referire și la interceptările SRI.

Premierul Viorica Dăncilă a efectuat, marți, o vizită la Bruxelles unde a avut o întrevedere și cu președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker și prim-vicepreședintelui CE, Frans Timmermans.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faptul ca esti un handicapat analfabet nu este o rusine, asa te-a facut curva de mata cu boschetarul de tactu si asa ai iesit, un idiot. Mergi inainte europene jegos.
1
3
10:19 sa-mi lingi tu mie cacatul pesedeu jegos ce esti aninmalule !
3
2
niste labagii , pomanagii , traiti din ce primiti pt postari , saraciilor ! va lingeti unul pe altul de foame .
2
3
Si din cauza protocoalelor nu au putut fura ei tot!Hai sictir,pe olteneste,nu ti-ar fi rusine tuta satului!
3
2
Sluga a fost pusa de Dragnea sa minta la UE si la intoarcere sa ne spuna contrariul celor concluzionate de oficialii UE.
4
2
cu ce am gresit noi sa fim reprezentati de o analfabeta, inculta, agramata, o bucatareasa modesta?
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218