REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Dăncilă face marele ANUNŢ: Condiţia pentru ca PSD să voteze un nou guvern

Dăncilă face marele ANUNŢ: Condiţia pentru ca PSD să voteze un nou guvern

Replica API 10 octombrie 2019 | 00:00 360

Viorica Dăncilă anunţă că PSD va vota investirea unui nou Guvern, format din partidele care au votat moţiunea de cenzură. numai dacă prim-ministrul propus va semna pactul pentru bunăstarea românilor propus de PSD.

"În momentul în care premierul Româniai ar semna pactul pentru bunăstarea românilor, am susține și noi guvernul. Nu putem ține țară în instabilitate, pentru că ar avea urmări atât în plan intern, cât și în plan extern. Dacă premierul este un om corect și dacă ține la oameni și nu vrea să ia măsuri împotriva oamenilor, eu zic că va semna. Vom vedea", a declarat Viorica Dăncilă, la România TV, conform stiripesurse.ro.

Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, a anunţat pe 13 septembrie că propune partidelor parlamentare semnarea Pactului naţional pentru bunăstarea românilor, menţionând că acesta trebuie să fie garanţia politică a continuării creşterii nivelului de trai în perioada următoare. Documentul prevede, printre altele, că partidele politice nu vor tăia pensii, salarii, nu vor impozita sectorul IT.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sper sa nu ajunga romanii sa o planga pe Viorica.
4
1
Viorico, fii cu capul pe umeri, nu da cu bata in balta !
4
0
abia astept ca hotii care zbiara impotriva psd sa o ia in mana, ei cred ca o sa mai fure ca pe vremea basaului fara sa-si dea seama ca atunci erau hoti colaterali!
8
2
Bai sarmana, cum se gandeste ea la binele tarii!
3
8
langa tradatorul Moliceanu adugati pe lingaul Ponta cu tradatorii sai-oameni politici nu gluma si pe cei de la minoritati alti pomanagii decat ungurii.Abia astept sa puna astia noi niste taxe si impozite de sa ne arda la ficati ca doar nu sant diferiti de pesedeii,iar de flamanzi dupa bani deh 7 ani de opozitie lasa urme.Ca doar nu credeti ca de dragul tarii si al nostru s-au batut chipurile cu ciuma rosie.O fi mai buna aia galbena portocalie ?Da,dar pentru ei!
12
2
Vom vota un nou guvern care va avea grija de averile noastre. Adica sa tina DNA legat. Povestea cu bunastarea romanilor este praf in ochi pentru electorat. Noi am marit cheltuielile cu salariile si pensiile fara sa fi marit productivitatea muncii. Stim ca este imposibil sa fie platite asemenea cheltuieli fara imprumuturi externe. Si limita maxima a imprumuturilor am depasit o.
6
8
Ce pact de stabilitate Veorico? Iohanis si Sica Mandolina nu au respectat niciun angajament nici macar costitutia. Sunteti niste oameni slabi fara coloana vertebrala si fara curaj de a lupta. Pacat de votul populatie fiindca impreuna cu tradatorul Tariceanu ati inselat pe cei care v-au acordat increderea.
11
9

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367