REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Dăncilă: Nu îmi este teamă să mergem în Parlament; nu fugim de responsabilitate şi nu vom da înapoi

Dăncilă: Nu îmi este teamă să mergem în Parlament; nu fugim de responsabilitate şi nu vom da înapoi

Replica API 12 septembrie 2019 | 00:00 231

Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi că nu îi este ''teamă'' să se prezinte cu Guvernul în Parlament pentru un vot de încredere, argumentând că, la votul pentru şefia Senatului, PSD a demonstrat că are majoritate.

"Este a treia piedică în trei săptămâni consecutive, a treia respingere din partea lui Klaus Iohannis a eforturilor Guvernului de a funcţiona normal. (...) E evident că partidul domnului Iohannis are o problemă cu bugetarii, însă preşedintele a dus acest lucru la un alt nivel, pur şi simplu refuză dreptul la plată al oamenilor care muncesc. (...) Am văzut astăzi o nouă alianţă de conjunctură între domnul Tăriceanu şi domnul Iohannis, alianţa ipocriziei şi a distrugerii. (...) Vreau să dau asigurări ferme că nu voi ceda în faţa acestui blocaj, fiindcă am obligaţia de a guverna pentru România. Nu îmi este teamă să mergem în Parlament, cu atât mai mult cu cât am arătat în votul din Senat de acum două zile că avem majoritate. Nu fugim de responsabilitate şi nu vom da înapoi", a spus Dăncilă într-o declaraţie de presă susţinută la sediul central al PSD.

Joi după-amiază, preşedintele Klaus Iohannis i-a solicitat premierului Dăncilă să se prezinte în faţa Parlamentului pentru validarea Guvernului.

"Doamnă prim-ministru, vă spun acum direct şi public: trebuie să vă prezentaţi în faţa Parlamentului României cu o solicitare de validare a guvernului dumneavoastră! Altfel, lucrurile nu se pot rezolva", a afirmat şeful statului la Palatul Cotroceni. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tu Viorico inainte sa faci declaratia asta trebuia sa intrabi si tu pe cineva din P.S.D. daca JOHANIS a procedat legal pentru ca daca el ti-a pus o piedica din ambitia lui proasta asa cum spui nu are nici un rost sa mergi in parlament ci il trimiti pe Johanis sa citeasca legea si gata,dar daca are dreptate atunci nu mai face din indeplinirea unei obligatiuni un act de bravura,vitejie,curaj politic etc,spunei cum vrei
2
0
Fiindca vreau sa mai fiu presedintele acestei tari o sa renunt la numele de KWJ si o sa impi pun numele Gica contra...Nu este mai frumos?.Sau Gica six home?.Votati-ma giugulanilor inca 5 ani o sa frec piticu"si voi veti linge lindicu" MINUNAT MUIE A-TI LUAT !!!
3
9
Blocheaza o tara pentru ambitii electorale personale. Ca tot a vandut tara pe o sapca
2
9
Corect! Are dreptate d-ul presedinte. D-na Veorica trebuie sa se prezinte in Parlamentul Romaniei cu o solicitare de validare al "noului guvern".... Care guvern, cati ministri schimbati ...!? Astia, guvernantii nostri, cand mai si muncesc ?? Tot se schimba, se remaniaza,...etc. Oare, se si restructureaza ?!
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218