REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dăncilă: Nu mă intimidează jignirile

Dăncilă: Nu mă intimidează jignirile

Replica API 1 septembrie 2018 | 02:01 391

Prezentă la Şcoala de Vară a Femeilor din PSD, premierul Viorica Dăncilă a declarat că nu este intimidată de jigniri. "Am determinarea să merg mai departe, am determinarea să conduc acest Guvern până când coaliţia de guvernare va spune 'Stop'. Nu mă intimidează nici jignirile, nici acuzele, cât am certitudinea că România merge pe un drum bun".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici nu ar avea acum...
0
0
baga-ti-ai pula in doamna ma-ta , ai uitat ca ai pensie de nomenclaturist ? cand ii faceai pe toti sclavi si tineai conferinte la sala 02 , la subsol , ai uitat ? cand ti se carau produse din port mai tii minte ? vrei sa-ti dau si amanunte, unde ai schimbat carcasa la masina de spalat ?.... de vopsea alba si detergent ....fara numar !
1
2
N-o lasa dracnea din mana pe carmen dan si pe viorica dancila sa stie ca distruge partdul si tara toata! Nemernicul asta, cu mana lu viorica, o sa dea ordonanta de amnistie si gratiere pentru toti hotii, iar cu mana lu carmen dan si-a jandarmilor o sa ciomageasca protestatarii care o sa li se opuna in strada. DICTATURA PENALILOR! Asta ne paste.
2
1
Fa nesimtit-o iti miroase gura a cacat fa si tu nu simti.Mars direct la Socola drogat-o
3
1
Daca ati auns ca analfabeti sau cu minima pregatire soarta Romaniei a fost pecetluita promovand analfabetismul, rusine tuturor care ne-ati condus si ati furat,distrus industria,invatamantul,sanatatea si multe altele.
4
1
Ca orice proasta nici aceasta sluga tuta nu este proasta destul pana nu e si fudula!!! Mai bine se intalneau toate la o scoala pe bune in clasa intai sa invete dracului sa scrie si sa citeasca!!!
8
1
Esti prea proasta ca sa-ti dai seama cand esti jignita. Afli din massmedia!
9
1
Prostii sunt imuni!
8
0
altfel, daca erai mai pretentioasa cu persoana ta , care e lipsa, nu te bagai unde esti afon, inclusiv politica
8
1
'' Nu ma intimideaza jignirile''- raspuns tip al nulitatii- categoric ar trebuii sa te intereseze, motivul, cauza - este chiar foarte grav. Nu ai argumente- logic. Sluga , tot sluga ramane.fa un exercitiu de '' imagine'' si rasounde-ti- ai inteles ce inseamna sa fii premier, si faptul ca esti depasita la toate capitolele- ?, sincer, mi-ar fi rusine sa ridic capul din pamant
10
1
si de Proasta ce eram nici jignirile nu simteam
11
0
Toti votam PSD!Altfel ne taie banditii pensiile!
2
11
Acum daca s au intalnit la scoala de vara s ar putea sa devina si mai proaste ca se molipsesc una de la alta.Prostia se exporta fiecare prost o duce cu el
14
0
Bagamias pula in fata ta de vaca oparita. Pai nu te intimideaza jignirile pentru ca esti prea proasta ca sa realizezi. E o prostie la superlativ. Auzi,cica Romania e pe drumul cel bun. E pe pizda ma-tii,ca ne-am afundat mai rau. Fa un bine,luati-va de mana si omorati-va in locul porcilor
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614