REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Dăncilă, o nouă gafă. Cum a „devastat” România în loc să devanseze statele puternice

Dăncilă, o nouă gafă. Cum a „devastat” România în loc să devanseze statele puternice

Replica API 10 ianuarie 2019 | 01:18 434

Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a făcut, miercuri, la începutul şedinţei de guvern, o nouă gafă, afirmând că România ”devastează” state puternice, însă s-a corectat imediat.

”România se situează pe locul şapte în ceea ce priveşte dinamica exporturilor totale, devastând... ăăă, devansând state puternice precum Franţa cu 4,6%, Germania cu 4,1% sau Italia, cu 3,8%”, a spus Viorica Dăncilă la începutul şedinţei de guvern.

Viorica Dăncilă a gafat de mai multe ori în discursurile sale.

Mediafax

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba nenorocitilor in afara de mue psd mai stiti ceva ? nici macar de muie nu sunteti in stare pentru ca va trebuie pwla
1
2
Nu-mi venea sa cred cand o auzeam pe aiurita asta cum Romania cu guvernul condus de veorica a ,,devastat" Germania, Franta, Italia.." Femeie esti cu capul! Tu crezi ca toti sunt de-alde gura casca care se lasa prostiti si manipulati de latrina 3! SHEET.
5
0
jegurile se apara intre ele- daca nu constientizezi, e grav- gafe si greseli pot fi admise, dar nu la o astfel de pozitie, intelegi?
6
1
da ma a zis bine ,le a devastat -le a dat o lovitura adica , devansindu-le dpv economic ca procent prin ce a facut guvernul cu economia Romaniei. Sac !
4
0
veorica devasteaza limba romana ! Muie dragnea, muie pesede !!!
8
1
"Gura pacatosului adevar graieste"!! Iar cand ''pacatosul'' se numeste Veorica Docila, tara se duce de rapa!!! Devastator!!!!!
9
2
Pentru poporul nostru sa avem o asemenea maimuta la conducere,o analfabeta cu acte si foaie matricola,ce note avea la scoala si ea ca Elena?Noi ne permitem sa facem greseli ca nu avem momentan pretentii absurde la guvernare cand stim si realizam constienti ca plaria mare pe cap foarte mic nu se potriveste,fiecare dintre noi dorindu ne nu putere ci armonie si dezvoltare pentru un nr cat mai mare de populatie indiferent de rasa,nationalitate etc.Daca cineva care pune accentul in germana atata timp cand nu imi face greseli primare de gramatica e ok oare Dancila pe ce pune accent?@ Cetatean
9
2
Sunteti cei mai mari ipocriti. Voi faceti greseli in textele scrise din articole si va luati de un om care greseste intr un discurs, corectandu se imediat. Dar cand Johanis abia articuleaza cuvintele si pune accentul ca in limba germana nu va deranjaza.
3
11
Jegosilor, femeia s-a corectat imediat! Cui nu i se intampla sa greseasca? A realizat imediat greseala si s-a corectat. Chiar si voi recunoasteti asta, javrelor! Sictir!
3
13
Romania este cea mai puternica tara din EU. Asa multi prosti pe mp....doar pe luma mai gasesti.
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367