REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Dăncilă, primele declaraţii după nominalizare

Dăncilă, primele declaraţii după nominalizare

Replica API 17 ianuarie 2018 | 00:37 406

Eurodeputata Viorica Dăncilă, propunerea PSD pentru funcția de premier, a făcut prima declarație publică după decizia conducerii PSD.

„Le mulțumesc foarte mult colegilor mei pentru încrederea acordată. Acest lucru mă onorează și mă responsabilizează. Nu pot să fac declarații până nu văd dacă domnul Iohannis mă desemnează”, a declarat Dăncilă, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Democratia inseamna partide politice. Puterea se castiga la alegeri, printr-o majoritate in parlament. Nu poti sa ceri desfiintarea unui partid ca tu nu votezi cu el si partidul pe care l-ai votat este impotent. Va convine sau nu psd este cel mai are partid din Romania, si o sa va mai tavaliti in chinuri de ciuda inca ceva timp de acum incolo. Cu 5-9% nu poti sa faci regula. Te supui ajoritatii alese de popor.
0
2
Nu credeam ca presedintele va accepta o noua propunere a partidului comunist PSD in functia de premier.Am analizat aceasta acceptare a dnei dancila si am ajuns la concluzia ca;-Johannis este un comunist securist acoperit ;Johannis este mason nu decide el desemnarea primului ministru;-nu trebuia sa ma astept la altceva din partea acestui comunist securist acoperit afland ca parinti lui traiesc in germania cu chirie,un presedinte care nu-si reintregeste familaia este un tradator atat fata de romania cat si de parinti lui care stau cu chirie in germania;-este las ,lacom incat nici copii nu a vrut
0
0
In plm ! Daca Iohannis aproba o asemenea nominalizare , o asemenea oaie mioritica , a pierdut votul meu ! PSD-ul este pe tobogan si in apropiere tomberonul putreziciunilor ...
1
0
Noile sondaje dau psd la 42%.Oare chiar asa de timpit popor am ajuns.Dar ,totusi,eu nu cred in aceste sondaje.Fie sunt masluite ,fie sunt facute cu multa superficialitate.La cata ura musteste in tara asta impotriva olteanului hot si a gastii penale din parlament,este imposibil acest scor.Doar anticipatele vor da un scor real!
3
0
Incredibil !! Unde sunt barbatii, romanii adevarati ?! Tantita asta, premier, o alta sluga a lui Dragnea, diabolicului si penalului Dragnea !? Suntem nebuni, pe lume traim ?! Alo, tinerii: ce parere aveti !?
6
1
Zici ca e scoasa din borcanu cu formol
5
1
Cine va recomanda,vocea sau talentul? Nu,famiglia ?
5
1
Alooooo , tara asta e in metastaza ! Tu mai lipseai sa fii prim ministru , nu te recomanda nimic decit ca esti o alta sluga de a lui Dragnea !
7
1
Daca domnul de desemneaza, intreaba-l daca poti sa si te muti, ca sa nu faci doua drumuri.
0
0
Se fwtw madam viorica si obtinu fonctie! Vocea si talentul ei l-au stors de zeama pe dragnea.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218