REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Dăncilă: Revenirea la alegerea primarilor în două tururi este imposibilă

Dăncilă: Revenirea la alegerea primarilor în două tururi este imposibilă

Replica API 20 iunie 2019 | 00:45 463

Președintele interimar al PSD Viorica Dăncilă a afirmat că este imposibil revenirea la alegerea primarilor în două tururi, notează stiripesurse.ro.

„Acest lucru e imposibil pentru că orice modificare se face cu un an înainte de alegeri. Deci această modificare cred că nu mai are sens să o discutăm. Și eu cred că bine, pentru că evităm astfel votul negativ. Ca să faci două rânduri de tururi nu cred că e oportun. Este opinia mea personală. Nu am discutat cu nimeni despre alegerea primarilor în două tururi, dar eu am încredere că cel ales prin vot trebuie să conducă comunitățile respective”, a declarat Viorica Dăncilă, marți seară la România Tv, întrebată dacă ar fi dispusă să facă un compromis cu ALDE pentru alegerea primarilor în două tururi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa mori tu?, da de ce- pierdeti totul, absolut totuil- nu ati inteles nimic
2
0
futeti nevasta ! a venit plangand la noi , dar noua ne-a fost frica , ai sifilis .I-am dat la .muie si ti-am trimis si tie o sticla de vin, alcoolicule ! ...si ma-ta tot boschetara a fost !
3
2
trebuie neaparat sa-mi lingi cacatul moale ca sa gandesti mai sanatos ! Muie tie cu cacat, muie pesede !!!
3
3
STOP: PENSIILOR SPECIALE care este FURT din banul public. Daca PSD indrazneste ACUM sa dea OUG pentru a-i categorisii si pe primari, viceprimari, presedinti de CJ, cu PENSII SPECIALE atunci NOI toti trebuie sa dam ACUM cu ei de pamant! Iesim in strada, facem greve, GREVA GENERALA pentru ca asta inseamna FURT din banul public! Asta vrea sa faca PSD sa FURE din Bugetul tarii si sa bage-n buzunarele clientelei politice banii nostrii ai TUTUROR. NU SUNTEM DE ACOORD si VOM RIPOSTA!!! NU VA JUCATI CU FOCUL!
5
3
daca o futeam si eu pe ma - ta poate nu mai ieseai cu creier de filipinez si cap de chinez . Saraca , ea a vrut doar muie , dar n-a scapat de cimpanzei .....
2
4
Taratoarele lui DRACnea, codrin stefanescu, radulescu mitraliera, ciordache, nicolicea, serban nicolae si corvetele lui DRCnea din Videle: carmen dan, olguta vasilescu si docile veorica, toate taraturile astea ale lui DRACnea, AFARA din PSD!!! Daca PSD mai vrea sa se salveze sa puna in fruntea lor oameni ca primarul Iasului, Chirica! Asa doar poate, poate se vor salva, altfel pan la alegerile urmartoare va fi un mare ZERO BARAT!
6
2
Apa trece,proastele raman!Asta inca este invartita cu cheita de Dragnea.Prin tot ce a facut Liviu Dragnea in materie de legislatie,a tras Romania mult inapoi!Urmarile se vor vedea mult timp de-acum incolo!Inca nu a iesit toata mizeria la suprafata,ororile legislative facute si gandite cu de-alde:Slugarel,Ciordache,Codrin,Radulescu,Serban,Nicolicea,Dancila,Tudose,Buzatu,Tariceanu,Varujan s.a.m.d.
7
3
Nici nu vreau sa ma gandesc ca inca un an si jumatate vom fi la cheremul dansei. Alte importante pentru ei au fost posibile. Peste noapte!
6
4
cum dracu sa fie ceva bun cand marioneta asta nu se da dusa,marioneta tarii,analfabeta draku,creier de gaina,tu-ti grijania matii
10
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218