REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dăncilă: Voi veni cu o evidenţă a programului de guvernare pe fiecare minister în parte

Dăncilă: Voi veni cu o evidenţă a programului de guvernare pe fiecare minister în parte

Replica API 10 decembrie 2018 | 00:00 180

Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat luni că va prezenta o evidenţă pe ministere a realizărilor din programul de guvernare, respectiv cu o foaie de parcurs, astfel încât să se poată realiza toate punctele promise de PSD.

La finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD, Viorica Dăncilă a arătat că s-a stabilit desemnarea unor preşedinţi interimari în acele filiale unde nu existau lideri, precum şi o reorganizare a unor organizaţii unde preşedinţii au demisionat.

"Din punct de vedere al activităţii Guvernului, am discutat despre programul de guvernare. Am promis ca, până la reuniunea următoare, voi veni cu o evidenţă a programului de guvernare pe fiecare minister în parte, dar mai ales a celor care nu au fost realizate în programul de guvernare, şi cu o foaie de parcurs pentru a putea realiza tot ceea ce am promis (...) şi avem ca obiectiv", a anunţat premierul. Dăncilă.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
foaie de parcurs pentru hotii romanicii,omv detine control asupra extractieie de petrol si gaz pe pamant,in plus asupra majoritatii rafinariilor,partial desfiintate,mai nou impreuna cu exxon are control asupra gazului din mare pt care le facem o conducta de la tuzla sau vadu pana spre austria pe seama cresterii pretului gazelor interne,pana atunci il transporta cu autocisterne,pamantul arabil pe la toti chinezi,arabi,francezi,americani,industria privatizata pentru a fi inchisa inclus afaceria damen,padurile rase mai ceva ca incendiul din california pana si apa pura vanduta de secustroe
0
0
bravo viorel .....fii sefa la foi de parcurs
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108