0.1° Constanța Mie., 1 Feb. 2023
Anul XX Nr. 6261
0.1° Constanța Miercuri, 1 Februarie 2023 Anul XX Nr. 6261

Dani Mocanu: Refugiații care vin acum sunt milionari! Video

Replica API 2 martie 2022 | 23:39 4798

Au trecut 6 zile de la momentul invaziei Rusiei în Ucraina, la ordinul președintelui Vladimir Putin. De atunci și până în prezent, sute de mii de ucraineni au trecut granița în țările vecine, în special în Republica Moldova și România. Oameni simpli marcați de drama trăită de vecinii noștri, autorități locale și chiar vedete s-au mobilizat, oferind ajutor cetățenilor care fug necontenit din calea războiului. Printre vedetele care au mers la graniță pentru a oferi ajutor se numără și controversatul cântăreț de manele, Dani Mocanu, care s-a oferit să cazeze mai multe familii de ucraineni, pe lângă alimentele pe care le-a lăsat la Vama Sighet. Prezent la fața locului, artistul a ținut să precizeze că cei care au reușit să treacă granița nu au nevoie de ajutor ,,Nu sunt amărâţi, sunt bine oamenii, ăştia care au apucat să treacă sunt milionari, au planurile făcute”, spune acesta.

Dani Mocanu

Controversatul cântăreț de manele, Dani Mocanu, s-a alăturat românilor care s-au mobilizat pentru a ajuta ucrainenii sosiți pe teritoriul României. Recent, artistul a mers în Vama de la Sighetul Marmației pentru a oferi o mână de ajutor oamenilor de acolo, donând 3 mașini pline cu alimente. Artistul a relatat pe rețelele de socializare că situația în realitate nu e atât de dramatică precum cea prezentată în mediul online, iar cei care au intrat pe teritoriul țării noastre nu sunt amărâți, ci oameni bogați.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

,,Ce să zic, e alt film aici, nu e ce vedem noi la televizor. Am venit cu trei maşini de alimente pe care le-am dus la Sala Polivalentă. Sala Polivalentă e plină de alimente, aşa că nu mai aduceţi, fraţilor, că le aduceţi degeaba, şi oamenii care trec nu sunt chiar atât de amărâţi, sunt bine oamenii, ăştia care au apucat să treacă sunt milionari, au planurile făcute. Am lăsat numărul de telefon la domnii de la vamă, să ne contacteze, că vrem să luăm și noi 10 – 15 familii, să avem grijă de ei.”, spune pe înregistrare artistul.

Mai mult decât atât, Dani Mocanu spune că abia peste câteva zile vor ajunge și cei mai săraci oameni, cei care au nevoie cu adevărat de ajutorul românilor. „Peste 4-5 zile o să înceapă să ajungă cei mai săraci, dacă reuşesc să ajungă”

,,Am luat două femei în vârstă, să le ducem până la București și a venit un polițist bătrân, gras, supărat că iese la pensie și le-a dat jos. Le-au zis că sunt periculos.”, a completat controversatul manelist.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Buni de ciordid, ha?
0
0
Pai dupa mecla ta se vede ca esti foarte periculos.Crow,Crow
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
9192523938
5/49
91138331417
joker
131033312820