REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Daniel Constantin: PNL a rămas prizonier unui mic grup de interese din jurul lui Crin Antonescu

Daniel Constantin: PNL a rămas prizonier unui mic grup de interese din jurul lui Crin Antonescu

Replica API 27 aprilie 2014 | 00:00 157

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat sâmbătă că PNL a rămas prizonier unui mic grup de interese din jurul lui Cr"PNL, cu regret o spun, a rămas prizonier unui mic grup de interese din jurul lui Crin Antonescu. Acest mic grup dominat de frustrări şi spaime a promovat în permanenţă un stil de conducere orientat spre subminarea guvernării, inclusiv a propriilor miniştri din Cabinet, au ajuns să renege decizii majore, au ajuns să fie împotriva unor creşteri de taxe pe care chiar ei l-au propus. Au preferat astăzi să fie împreună cu cei pe care i-au criticat în campanie electorală", a spus Daniel Constantin la Congresul extraordinar al PC. El a transmis că PC va căuta soluţii pentru a avea relaţii bune cu foştii parteneri, dar nu cu preţul renunţării la obiectivele care au stat la baza fondării USL.

"Mesajul nostru către PNL, în general, trebuie să fie unul foarte clar: vom căuta soluţii pentru a avea relaţii bune cu foştii noştri parteneri, dar nu cu preţul renunţării la obiectivele care au stat la baza fondării USL şi nu cu preţul subminării obiectivelor de bună guvernare cu care am venit în faţa oamenilor împreună în anul 2012", a arătat preşedintele PC. În privinţa liderilor locali, Daniel Constantin a spus că există deschidere pentru refacerea USL, cu o condiţie. "Renunţaţi la atitudini care au dus la distrugerea Alianţei de Centru-Dreapta şi a USL", a mai arătat preşedintele PC. Daniel Constantin a fost reales preşedinte al Partidului Conservator sâmbătă, la Congresul extraordinar ce a avut loc la Romexpo. Daniel Constantin a mai spus că opoziţia, deşi "ar putea să încapă într-o cafenea", nu trebuie să fie subestimată. "Niciun Guvern al României nu va fi eficient dacă oamenii nu vor avea încredere că acţionează în interes public, va trebui să fie mai compatibil în contracararea atacurilor opoziţiei, chiar dacă astăzi opoziţia ar putea să încapă într-o cafenea, totuşi nu trebuie să subestimăm capacitatea propagandei portocalii de a submina politicile guvernamentale. Vă cer să fiţi combativi, să nu toleraţi atacurile care vin de la persoane fără vreo urmă de moralitate, dar care astăzi pozează în Albă ca zăpada", a spus Daniel Constantin.

sursa: romaniatv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218