REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Daniel Constantin: Prin atitudinea lui Băsescu faţă de mine, nu eu am devenit mai mic

Daniel Constantin: Prin atitudinea lui Băsescu faţă de mine, nu eu am devenit mai mic

Replica API 26 martie 2012 | 00:00 183

Daniel Constantin îi dă replica lui Traian Băsescu, care în urmă cu o săptămână se referise la el drept "ăla micu", liderul PC spunând că desconsiderându-l, preşedintele e cel care devine "un om mic".

"Preşedintele Băsescu a folosit apelativul "ăla micu'" la adresa mea, aruncând o nouă fumigenă către spaţiul public, prin care pretindea că ar fi oferit guvernarea către USL", spune şeful PC, pe blog, care arată că îşi asumă tinereţea, nu şi obrăznicia.

"În experienţa mea de până acum, când am condus liga studenţilor de la USAMV, corpul consilierilor de integrare de la Ministerul Agriculturii şi în calitate de director general al APIA, am fost mereu cel mai tânăr, "ăla micu'" cum ar zice în argoul său preşedintele. De tânăr am avut funcţii de responsabilitate mare şi da, sunt şi am fost tânăr pentru aceste funcţii. Obraznic de tânăr, dar niciodata obraznic. În toate aceste poziţii şi acum, ca preşedinte de partid, învăţ zi de zi de la cei cu care lucrez, cred şi respect oamenii de valoare. Nu avem dreptul de a fi obraznici în funcţii de înaltă responsabilitate. Pentru că avem datoria să punem oamenii şi interesul echipei sau instituţiei peste limita interesului şi a personalităţii proprii", continuă Daniel Constantin.

"Observ cum însă, de la înălţimea funcţiei prezidenţiale, Traian Băsescu îşi permite să fie colocvial sau obraznic, după bunul plac. Prin încercarea preşedintelui de a mă desconsidera, nu eu am devenit mai mic sau mai tânăr. Traian Băsescu a devenit însă un preşedinte prea mic pentru o ţară sătulă de glume şi golănii de vapor. Un vapor care se scufundă sub apăsarea unui singur lucru: egoul celui ajuns preşedinte înainte de a deveni lider autentic. Propria sa glumă la adresa contracandidatului său la preşedinţie din 2004 l-a ajuns din urmă. "Traiane nici nu ştii, cât de mic începi să fii!", l-aş parafraza azi. Un om este mic atunci când nu îi pasă de ceilalţi, ci de el însuşi. Avem, din nefericire, un preşedinte care e un om mic. Prea mic pentru a purta responsabilitatea prea multor oameni care aşteaptă schimbarea", îl critică Daniel Constantin pe Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat pe 18 martie la B1Tv, că la consultările de după demisia lui Emil Boc i-a propus lui Victor Ponta să devină premier al României, acesta a tăcut, în schimb au răspuns Crin Antonescu şi Daniel Constantin. "I-am propus lui Victor Ponta funcţia de prim-ministru, din partea USL, Victor Ponta nu a spus nimic, a răspuns Antonescu şi ăla micu, Daniel Constantin. A fost o ofertă la consultări", a povestit Băsescu.

sursa: newsin.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218