REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, acuzații explozive la adresa Anei Birchall

Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, acuzații explozive la adresa Anei Birchall

Replica API 19 septembrie 2019 | 01:25 450

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, lansează un atac virulent la adresa ministrului Justiției, Ana Birchall, despre care spune într-o postare pe Facebook că este „iapa troiană din Guvern a echipei Maior-Coldea-Barna”, una dintre misiunile sale fiind acela de a mânca din procentele Vioricăi Dăncilă și din șansele candidatului PSD de a ajunge în turul doi la prezidențiale.

Iapa troiana in Guvernul Romaniei. Tot ce a castigat doamna Dancila in ultimele saptamani cu eforturi politice si o munca admirabila a fost distrus electoral astazi in CSM de doamna Birchall.In “home-base” al PSD (multi gresesc atunci cand calculeaza procente, eu prefer sa merg la nuante, sa ma refer la voturi in primul tur, pe prezenta, chiar daca sociologii or sa ma injure, eu sunt mai securist, doamna premier trebuie sa ia minim 3 milioane de voturi) in interiorul PSD, orice iesire a doamnei Birchall este incasata direct de primul ministru. In plin!, scrie Daniel Dragomir.

Doamna Birchall are multe misiuni. Cea mai importanta dintre ele este sa asigure echipa Maior-Coldea-Barna ca va manca din procentele doamnei Dancila si din sansele domniei sale de a ajunge in turul doi.Asa cum zic filosofii bulgari, ceea ce este, este, ceea nu este, nu este.Doamna Dancila trebuie sa faca o alegere. Totul in viata tine de alegeri!, mai afirmă Dragomir.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daniel Dragomir , pprostanul natiunii , uita-te in ograda ta si vezi ca iapa troiana e nevasta-ta , ea stie sa se calareasca bine pe altii. Huo , mai idiotule.
3
0
stie : geoana - birchall - america , triunghiul cu doua laturi tradatoare
1
5
Alta karikatura psd-ista de doi bani! Asta sa se ia de mana cu daniel zamfir cameleonul ALDE care-a facut ce-a facut, adica mai nimic, si s-a asezat langa psd unde se simte cel mai bine! Si el si nevasta-sa, oana stancu de la latrina 3 pe bani multi,,dar multi isi umplu gura cu kkat sil arunca-n ventilatorul Antenei trei, comandamentul de asalt al PSD.
5
2
delicatete....vai de c.ru nostru!
3
0
A plecat in america muista si s,a intors ministra.Vai de capul nostru de gugumani!
4
7
UN alt psd-ist jegos infiltrat in sri, cum e cu statul paralel veorico?
10
5
Un dobitoc de fost securist! Un jeg de om.
11
6
jos cu securistii. jos cu psd. jos cu politica romaneasca.
12
5
Stupefiant: iapa troiana....nu m-as fi gandit la o asemenea comparatie ....
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920