REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Daniel Learciu a renunțat să se mai judece cu ALDE! Cum motivează decizia

Daniel Learciu a renunțat să se mai judece cu ALDE! Cum motivează decizia

Replica API 13 decembrie 2018 | 16:00 358

După excluderea sa din ALDE, dar și din Consiliul Județean Constanța, Daniel Learciu a deschis mai multe acțiuni în instanță. Una împotriva partidului, solicitând suspendarea deciziei de excludere, iar două vizează suspendarea, respectiv anularea ordinului prefectului privind încetarea mandatului de consilier județean. O primă bătălie a fost câștigată, în sensul că a obținut suspendarea ordinului, motiv pentru care a și revenit în CJC, pe postul de vicepreşedinte.

Dosarul privind suspendarea documentului încă este în curs, așa că Learciu a gândit, împreună cu avocatul său, o strategie bine pusă la punct: renunțarea la procesul împotriva partidului. Instanța a luat act, la termenul de marți, 11 decembrie, de cererea vicelui CJC. De ce a luat această decizie? „Am renunțat, dar face parte dintr-o strategie juridică de a maximiza șansele de a câștiga. Împreună cu avocata mea am hotărât rămânem cu acțiunea care vizează anularea ordinului prefectului pentru că, dacă se anulează ordinul, cade și hotărârea partidului. Acea acțiune se întinde, poate, pe durata întregului mandat. Dacă aș fi suspendat efectele hotărârii, nu m-ar fi ajutat. E mult mai important să câștig și acțiunea de anulare a ordinul prefectului”, a declarat, pentru „Replica”, Daniel Learciu. „Ia act de renunţarea la judecata acțiunii având ca obiect – suspendare executare act administrativ formulată de reclamantul Daniel Dumitru Learciu în contradictoriu cu pârâtul Partidul Alianța Liberarilor și Democraților (ALDE). Obligă reclamantul să plătească pârâtului cheltuieli de judecată în cuantum de 2500 lei, reprezentând onorariu de avocat”, se arată în minuta Tribunalului, din 11 decembrie a.c.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gata cu procesele aranjate nu a mai reusit sa spaguiasaca Filisan si Armeanu judecatorul si renunti sau au venit creditorii peste tine. Te lauzi ca rezolvi procese cu sorata si ca esti mare si tare s-au urinat pe tine aia de la partid, ai gura plina de urina
1
0
Nu am votat ALDE pentru ca acest sarlatan mi-a cerut bani ca sa apobe proiectul meu la AFIR. Acest sarlatan este un impostor cere bani la agricultori sa le aprobe proiectele si se lauda cu relatii la politie ai procurori ca rezolva el tot. Sa-mi dai banii escrocule. Esti un tepar
1
0
Asta e ori tampit ori prost. Cum adica daca se anuleaza ordinul cade si hotararea partidului? Ce treaba au una cu alta? L-au dat afara din partid - sa plece acasa. Justitia curului numai pe spaga.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920