REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Daniel Rafte rămâne în arest preventiv!

Daniel Rafte rămâne în arest preventiv!

Mirela PASCAL 28 septembrie 2022 | 15:46 5029

Afaceristul constănțean Daniel Rafte a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Decizia a fost luată sâmbătă 24 septembrie, de judecătorii din Prahova. Rafte a contestat arestul preventiv, însă Curtea de Apel Ploiești i-a respins miercuri, 28 septembrie, contestația.

Rafte a contestat, la Curtea de apel Ploiești,  măsura luată de Tribunalul Prahova.  Magistrații i-au menținut miercuri, 28 septembrie, măsura arestului preventiv.

Ce spun procurorii!


Potrivit procurorilor, în perioada martie-septembrie 2022 inculpații au comercializat droguri de risc și mare risc către consumatori din municipiul București și județele Constanța și Prahova. Măsurile au fost dispuse după ce, la data de 19.09.2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești împreună cu ofițeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești au prins în flagrant, în județul Constanța, pe unul dintre inculpați, după ce a achiziționat o cantitate de metamfetamină. La data de 20.09.2022, organele de cercetare penală au pus în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară, în București și în județul Constanța, activitatea fiind urmată de audierea a 26 de persoane. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea pentru 24 de ore a 3 inculpați, iar în cursul zilei de 21.09.2022 a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, a celor trei inculpați. În data de 23.09.2022 a fost depistat, audiat și reținut un al patrulea inculpat, față de care, la 24.09.2022, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova a dispus măsura arestării preventive. Activitățile judiciare au fost efectuate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și jandarmilor Grupărilor de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești și „Tomis” Constanța. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine n.o cunoaste pe m**************i.....O prostituata care se fute cu cine.i cade la mâna...I.i pute păsarica...
0
0
Mai omule dar ce face CARTALI asta ma?? E NEHALITA DUPA EA inghite cate 2-3 deodata juri k e INGHITITOTRU DE SABII madalYna nebunateco
0
1
Dupa aceste comentarii deduc ca fata a refuzat un lake frustrat cu p**a mica crescut de o mama care ii spunea in copilarie zilnic ca e un p***t … si acest lake a dus vb cu fel si fel de minciuni ca sa i faca rau fetei. Si cum la ct e sport national barfa si infloritul … nu va e rusine putifricilor sa vb in halul acesta de o femeie ordinarilor ieftini inculti cu fraze de mahala in 2022 … tot dintr o “gaoaza” ati ieșit si voi ma panaramelor si tot o “gaoaza” v a șters la c*r sa dea Dzeu sa aveți fete derbedeilor! Bine prostii țăranii babele satului doar de futut pot sa vb ca altceva ce?! In 2022 ei vb de ceva ce se face de la Adam si Eva … vai de capul vostru! Peste 10 ani tot aici o sa fiți dar “gaoaza” asta o sa fie departe. Semnat o mucanca
6
2
de placere sau de ce?
1
0
Madalina Cartali are cel mai mare apetit de p00la din oras, intra in grup, inghite, 2-3 deodata dau in ea ca la hotii de cai.
2
0
Jale mare ! Gunoiul ăsta ramane in arwst !
0
0
Care cum o prinde o găureste
1
0
Da cine o fute dintre makidoni ?
1
0
se aude ca asa ai luat-o asa ai lasat-o =)))) =))))) niste poze mai vedem si noi ???
1
0
astia de la tara care sunt obisnuiti cu mirosul de balega si nu ii deranjeaza cat e de sconx pot sa ii rupa gaozul.
3
0
Cica are un gaoz superb !
2
0
Ușor... ușor....sifonul ăla de Albert vă leagă pe toți .la luat și pe Arsen....
0
0
Petre asa zis Frumuselul” o epava batrana care arata la varsta de 90 ani, a fugit la o manastire de calugari pe langa Piatra Neamt, a fugit din Constanta de frica clanului Cocos, Tancu, Eminescu Petre, ai uitat cand sau pisat la wc totj fratii Cocos la Ego la botez La manastire de calugari ii place ca i umbla in funduletul ala de copil de varsta 1 an Este cel mai mare drogat , se sparge NON stop cu Cristal, este un mare traficant de cocaina si cristal. Marfa cu care sa dus Rafte la puscarie ,este a lui Dicot!!! Urmăritil si veti ramine blocați
9
1
Toate ca toate, dar eu sunt printre putinii din oras care nu au belit.o pe Madalina Cartali, si imi doresc foarte mult acest lucru. Sa ajunga acasa dupa ce vine de la o posta si sa o strang la piept.
3
3
Un jeg uman,un dator vandut, un sifon ordinar, o pramatie de m******n imputit, un consumator inrait impreuna cu fratii lui Tocia,Stefancu,Cristi, Antohi, un traficant de droguri si de masini furate, o zdreanta care face umbra pamantului. Trimite-a cate 100 mil, amantei de la ploiesti, se imprumuta la baieti. Finul ia dat o masina furata bmw seria 6, sa plece cu ea din bucuresti, si a bagat-o in garaj la Frumuselu. Deci omul se ocupa numai cu infractiuni.,Nu merita in libertate. 20 ani trebuie sa stea la puscarie acest handicapat fizic si mintal Aura o sa-l lase,divorteaza ca sa saturat femeia de pramatia asta, din cauza asta are si amant,este de crezut
8
1
Cui ii pasa ce face poneiul asta? Terminati cu stirile astea
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367