REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Daniel Zamfir pune tunurile pe Ludovic Orban, după ce l-a ridicat în slăvi pe Iohannis: 'Doamne, Dumnezeule! Acum e doi în unu: și slugă caraghioasă și penibil`

Daniel Zamfir pune tunurile pe Ludovic Orban, după ce l-a ridicat în slăvi pe Iohannis: 'Doamne, Dumnezeule! Acum e doi în unu: și slugă caraghioasă și penibil`

Replica API 6 august 2018 | 02:43 307

Plecat din PNL și înscris în ALDE, Daniel Zamfir pune tunurile pe Ludovic Orban. Într-o postare pe Facebook, senatorul a comentat declarația lui Ludovic Orban, care a spus sâmbătă la Consiliul Național al PNL că Iohannis e garantul apărării drepturilor fundamentale ale oamenilor.

„Orban zice că Iohannis e garantul apărării drepturilor fundamentale ale oamenilor. Doamne, Dumnezeule! După ce s-a inventat bocul, avem acum o nouă unitate de măsură a penibilului in politică: ludovicul. Acum e "doi în unu": si sluga caraghioasa si penibil..”, scrie Zamfir.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a adus o serie de elogii la adresa lui Klaus Iohannis în deschiderea Consiliului Național. Ludovic Orban a spus, în debutul reuniunii, că liberalii trebuie să se asigure că preşedintele Klaus Iohannis va obţine o nouă victorie în alegerile prezidenţiale.

"În urmă cu 4 ani începea o poveste frumoasă pentru România. Cele două mari partide de dreapta şi-au dat mâna şi au reuşit, în ciuda tuturor pronosticurilor şi în împotriva tuturor instituţiilor statului, dar cu sprijinul oamenilor, cetăţenilor să obţinem o victoria răsunătoare şi Klaus Iohannis să câştige cu un scor zdrobitor alegerile prezidenţiale. Trebuie să ne asigurăm că această poveste frumoasă va continua. Daţi-mi voie să-l invit să ia cuvântul pe garantul democraţiei din României, garantul destinului euroatlantic al României, pe garantul drepturilor şi libertăţilor individuale, unei dezvoltări fireşti pentru României - Klaus Werner Iohannis", a afirmat Orban.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MUIE PSD.si votantilor acestor gunoaie umane si coalitiei de guvernare,MULTA MUIE.
4
2
EXPLICABIL- antena 3 - acasa la familie, totul are o logica, si eu care credeam ca dta pari a fi credibil. Familia este mai aproape decat partidul, si slugarnicia, improscarea cu noroi au doua rezultate- ocuparea unei functii si bani mai multi in propriul buzunar, si eu care credeam ca mai exista persoane cu coloana vertebrala, m-am inselat. Aceasta HAITA de hoti nu se dezminte
3
2
Se vede clar ca ne intoarcem iar spre epoca de aur,a inceput perioada lingailor de a le ridica osanale treibunilor ce le promite un os de ros.Ne aflam intrun moment greu si rusinos,cand nimeni nu mai are nici o demnitate sau rusine,lumina poate fi numai puterea,aceasta clasa politica care incalca cele mai elementare notiuni de civilizatie,a dus tara unde este acum,tot felul de farisiori,nu mai au nici o limita,nici o minte sanatoasa nu poate intelege ce se intampla,prin acest indemn de ura,intre oamenii onesti si loiali acestei tari.
1
1
Un traseist politic, un antenist, acest individ... Ce cauti la antena 3, la Oana !? Ai uitat ca PNL-ul te-a facut mare deputat ??
4
3
...acest Daniel Zamfis este sotul Oanei Stancu De la Antena 3.Locul lui nu era in PNL...
6
1
Dar,tu cine draq mai esti sa judeci alti politicieni ,traseistule.Nu uita ca Pnlul te a facut deputat,nu antena 3,fraiere.
5
5
orbane, ce faci,nu te ai mai propus. pai tov invatator vrea vacanta, nu alergatura.
8
1
are perfecta dreptate. Mandolina a ajuns si sluga pupincurista si penibil in politica pe care nu o intelege. A luat spaga de la Urdareanu si nu mai recunoaste sa nu isi pateze obrazul jegos. Un infractor cu guler alb
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367