REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Daniela Hantuchova, despre Simona Halep: „Este cea mai dură adversară”

Daniela Hantuchova, despre Simona Halep: „Este cea mai dură adversară”

Replica API 17 iunie 2019 | 00:00 532

Daniela Hantuchova (36 de ani) a fost prezentă la Sports Festival Cluj și a lăudat-o pe Simona Halep (27 de ani, locul 8 WTA).

Retrasă din ciurcuitul WTA, Hantuchova a participat la turneul demonstrativ de la Cluj alături de Simona Halep, Marius Copil și Fabio Fognini.

La final, sportiva din Slovacia a avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătoarei noastre.

Cele două s-au întâlnit de patru ori în circuitul WTA, iar Simona Halep a avut câștig de cauză de fiecare dată. Și acum Daniela Hantuchova o consideră pe româncă una dintre cele mai de temut adversare.

„Acum, Simona este cea mai dură adversară de înfruntat în circuitul WTA. De departe. Cu siguranţă aş pune-o în top cinci între cele mai dificile adversare pe care le-am înfruntat. Nu ştiu sigur pe ce loc, dar trebuie să o menţionez pe Lindsay Davenport, pe Jennifer Capriati - oh, ce greu era să joci împotriva ei! Dar în acelaşi timp, toate aceste nume pe care vi le spun - este vorba despre adversare dificil de înfruntat, dar în faţa cărora îmi făcea şi o enormă plăcere să joc. Erau o provocare pentru mine, dar îmi şi puneau jocul în valoare.

Era greu să joci cu Justine Henin şi Kim Clijsters, iar la egalitate cu ele este Simona. Evident, mai era şi Serena - care reprezenta cea mai mare provocare. Înainte am avut un grup fantastic de campioane, iar Simona este cu siguranţă în rândurile sale, alături şi de Hingis, şi de Mauresmo. Iar în ziua de astăzi are un nivel de bază atât de sus, mult mai sus decât al altor fete”, a spus Daniela Hantuchova, potrivit ProSport.

Sfaturi pentru Jocurile Olimpice

Simona Halep va juca alături de Horia Tecău la dublu mixt în cadrul Jocurilor Olimpice, iar Daniela Hantuchova o sfătuiește pe româncă să trăiască momentul.

Slovaca are patru titluri de Grand Slam la dublu mixt: Australian Open (2002), Roland Garros (2005), Wimbledon (2001) și US Open (2005).

„Trebuie să se bucure de acea experienţă Ştie exact ce să facă. Eu m-am simţit mereu bine să joc împotriva băieţilor. Pentru mine nu era satisfacţie mai mare decât momentul acela când reuşeam să returnez serviciul unuia dintre ei. Mereu m-am simţit bine, era plăcut să am şi un jucător de aceeaşi parte a fileului alături de mine, să împart experienţa cu el, pentru că lucrurile erau astfel mult mai relaxate. Pe mine acele meciuri m-au ajutat întotdeauna şi pentru simplu, aşa că va fi o experienţă foarte bună pentru ea, sunt sigură”, a mai zis Hantuchova pentru sursa citată.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se baga si ea in seama...iar noi mai avem o "stire"...
2
0
multa mooie pupincuristilor!!!!
5
0
Multa muye la haters. Muye psd si alte animale asemanatoare. Ti ai draw de koorve si hoti
2
3
Cine dracu' e Simona Halep?????
6
4
A vrut sa spuna ca este dura la cap sau ca are capul tare si ca este tare de cap!
10
5
Beee hee bee
10
7

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920