REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Daniela Vlădescu, managerul TNOB Oleg Danovski, apel către constănțeni: Vă rog să cumpărați măcar un bilet de 15 lei la spectacolele noastre

Daniela Vlădescu, managerul TNOB Oleg Danovski, apel către constănțeni: Vă rog să cumpărați măcar un bilet de 15 lei la spectacolele noastre

Replica API 12 octombrie 2018 | 18:29 702

Daniela Vlădescu, managerul Teatrului Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski”, este supărată din cauza faptului că Ministerul Culturii nu este interesat de soarta instituției pe care o conduce, solicitând, astfel, sprijinul constănțenilor: ”Vă rog să cumpărați măcar un bilet de 15 lei la spectacolele noastre”, spune Vlădescu.

„Vă rog să cumpărați, fiecare dintre dumneavoastră, măcar un bilet de 15 lei la spectacolele noastre din lunile octombrie, noiembrie, decembrie. Nu știu și nu vreau să cerșesc, dar este singura posibilitate ca orașul Constanța să nu piardă o instituție de tradiție a spectacolului muzical coregrafic și să nu piardă și dreptul la cultură. Oameni minunați au susținut cu pasiune și talent această instituție. Nu există în lume un oraș mare, bogat și cu oameni frumoși, care să nu aibă instituții de spectacol muzical. Meritați accesul la cultură!“, a scris Daniela Vlădescu, pe pagina ei de facebook.

”În această situatie, nu neobisnuită pentru TEATRUL nostru, dar fără precedent în gravitatea ei, nu mai așteptăm ajutor de la Ministerul Culturii și Identității Naționale.

Istoria instituțiilor de spectacol din Constanța a fost tumultuoasă și nedreaptă, începând cu anul 2004.

De când am trecut în subordinea Ministetului Culturii, după ce am fost desființați în anul 2010 de către CJ Constanța, s-au succedat în functia de ministru al Culturii cel puțin 15 persoane.

Prima jumatate a anului 2017 am trăit cu spaima neputinței din pricina bugetului alocat, fără a se ține seama de realitatile teatrului nostru-organigrama necuviincios de mică și muncă infernală și de inaltă ținută(140-160 spectacole anual)”, a mai scris Vlădescu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este clar ca posteaza o nemultumita. Cred ca sunteti constients ca puteti fi usor depistata. Sunt curios ce visati sa obtineti denigrandu- va colegii si institutia care v- a dat o paine. E tare ciudata treaba asta si batatoare la ochi. In locul sefilor dv eu as face o ancheta.
1
0
Dna Chereches incetati sa va denigrati colegii...
1
0
Am vazut Traviata acum cateva luni.Am incercat sa las o parere pe pagina de facebok a teatrului.Dac dupa ce v-ati dat seama ca era o critica m-ati blocat. Era vorba despre balerina care facea dansul spaniol,solista.Era grasa,fara calitati,superficiala,intr-un cuvant dezastruos a prestat.Am facut pana in clasa a 8 balet.Sunt iesita la.pensie ca profesor.Dar prestatia doamnei a fost execrabila.Cu astfel de balerine,nu mai aveti pretentia sa nu va desfiintati,si nu mai cersiti nimic.Am vazut si Magic swing,am zis ca vomit,o coregrafie urata,hidoasa.Execrabil spectacol.Nu emiteti pretentii.
9
0
Eu nu inteleg treaba cu cersitu. Ma oligofrenilor, oamenii vin la spectacole reusite, spectacole actuale sau clasice dar realizate in concordanta cu ce se cere in ziua de astazi. Cand voi inca faceti spectacole ca pe vremea lu ceasca, e si normal ca lumea sa nu vina. Puneti mana la treaba, fiti inventivi, creativi, ca de-asta sunteti in plm artisti, atrageti publicul cu ce este de actualitate. Diversificati-va, sustineti ca sunteti o institutie de cultura, pai stiti in plm ce cultura este acum? Nu, ca altfel ati fi avut salile pline. Chemati artisti care sunt apreciati in Romania.
4
0
Faceti un pas inapoi ,Doamna! Nepoata noastra, eleva la Scoala 38, a rezistat eroic la un spectacol de opera in 5 acte la TNOB ,anul trecut. Probabil ,ilustra ei profesoara de limba romana are un parteneriat cu institutia si ii pica ceva. Biletele le platesc parintii. Nu ar fi mai bine sa va retrageti la schi in Poiana ?Poate va mai incape costumul alb ...
4
1
Mai doctule ce esti tu. Toata lumea recunoaste ca in Constanta nu avem nimic. Nici doctori, nici parcari, nici mai ales artisti. Plange doamna manager apropos asta n-a fost cuplata cu Nicusor Ceausescu?? ca nu vin spectatori.La ce sa vina spectatorii? La niste efectiv urlete pe scena de zici ca sunt lupii in padure? La teatru, opera vii sa te relaxezi nu sa te enervezi. Si a avut dreptate cel de mai jos, ROLUL UNUI MANAGER ESTE BINE SRABILIT. DACA NU POATE SA FIE DAT AFARA SI ALTUL CARE POATE. Sunt curios sa vad SALARIILE, REMUNERATIILE LUNARE ALE DOAMNEI MANAGER PLANGACIOASA
7
3
Suntem solidari cu teatrul Constanteani Sa mergem cu totii la ceea ce este frumos ! Faceti publicitate si in scoli .
3
8
Ma semidoctilor care scrieti impotruva doamnei si jmpitriva artistilor, pkecati dracu in pesterile de unde ati venit, mergeti la pupat ciolane de morti, Constanta n arr nevoie de prosti ticalosi. Ce nenorociti sunteti sa scrieti si sa jigniti asa. Dobitocilor
3
9
Psd a vabdut tara restu a darmat
5
0
Stimata doamna. Credem ca a sosit timpul sa fiti corecta. REPLICA, va rog sa luati si sa publicati salariile tuturor. O sa va minunati si de salariul doamnei director cat si de al celorlalti. O sa uitati de pensii nesimtite si o sa gasiti salarii nesimtite la performante ZERO. Doamna director, un manager are rolul de a gasi solutii nu de a sta la cafele si barfe, si mai ales plans in pumn catre presa si autoritati. Nu sunteti manager in sensul dat acestui cuvant ci doar al cheltuielilor si plansului inutil. Faceti spectacole noi, aduceti voci si opere si vom veni. Pana atunci, PAS!!
17
2
Mai bine interesati-va cum se dau biletele pe sub mana de catre doamna de la casierie, pe care trebuie sa o suni de mai multe ori pt a primi 5 bilete pe care stau cate 8-9 persoane! Sau de ce este la casierie doar cand vrea dumneaei...
10
0
Va numiti artisti?! De ce renumele consacrat al balerinelor ca dame de companie? Ete cartz! Sa va sponsorize acum! Aveti acelasi caracter de doi bani in afara scenei.
8
9
Metallica a epuizat biletele in 24 de ore. Si erau muuuuult mai scumpe. Si, culmea, nici nu au cersit sa li se cumpere. Cam tupeisti, zic. Bai, hartistilor, cand s-au inchis fabrici ati tacut ca rusinea in iarba. Sau ati spus ca "produsul lor nu se cere". V-ati gandit macar o singura data ca ce faceti voi nu se cere? Poate e vremea sa plecati in vest, sa spalati batrani la cur. Asa cum au facut si cei plecati din fabrici!
10
7
Prin anii 70 ne duceau obligat cu scoala le opera si prima oara ne am amuzat iar apoi am capatat gustul si am inceput sa intelegem sa apreciem sa ne bucuram ascultand muzica clasica Ce efort si cat de pasionat trebuie sa fii casa canti opera .Am vazut colegieni de 13 , 14 ani din mangalia adusi de profesori la opera Erau asa bucuroso si incantati sa vada Nabuco Am vazut si copii mai mici care stau nemiscati incercand sa in teleaga Bravo lor bravo profilor csi parintilor
8
3
Daca nu e rentabil teatrul poate merge cu o sala de pacanele...
13
3
Salile de spectacol sunt pline mereu.De ce va plangeti? Baletul epuizeaza toate biletele.La cor este problema,ca sunt spectacolele slabe.Magic Swing este cel mai slab spectacol care l-a pus vreun teatru in scena in tara.Mediocru !!
22
7
Sa fim solidari cu teatrul constantean . Pacat ! Sa ajungi la mila publica , cand fiecare , daca ar merge la teatru s-ar relaxa si ar ajuta !!! Haidti sa demonstram ca ne pasa !!!
15
8
Adresati-va casei regale. Acolo se bat cu caramida-n piept ca sprijina cultura. Poftiti va rugam sa va dea ...duda.
21
9
Hai pa! Tu lipseau.
14
13

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218