REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

DANSATOAREA Pamela ACUZĂ: Am fost STRÂNSĂ de GÂT și a vrut să mă OMOARE, în Satul de Vacanță! VIDEO

DANSATOAREA Pamela ACUZĂ: Am fost STRÂNSĂ de GÂT și a vrut să mă OMOARE, în Satul de Vacanță! VIDEO

Replica API 24 iunie 2020 | 00:04 8821

Un scandal monstru s-a iscat în Satul de Vacanță, zona Vilei Verde. Numeroase forțe de ordine s-au deplasat la fața locului pentru a aplana conflictul, dar și un echipaj SMURD. Protagonistă a fost nimeni alta decât Ferial El Amin, cunoscută drept Pamela, fosta dansatoare exotică de origine libaneză și fost om de televiziune. Aceasta acuză că ar fi fost bătută de patronul Vilei Verde și fratele lui, încercând să o sugrume cel din urmă și lovită fără milă. Motivul: a sărit în apărarea tatălui ei, cu care patronul Izet Diamir ar fi fost în conflict de mai bine de 4 ani. Femeia a mers la Medicina Legală, urmând să obțină certificatul medico legal. Evenimentul s-a petrecut vineri, 19 iunie.

Fosta dansatoare Pamela, pe numele ei real Ferial El Amin, îl acuză pe Izet Diamir, patronul Vilei Verde din Satul de Vacanță, dar și pe fratele acestuia, că au agresat-o, au înjurat-o, cel din urmă lovind-o, ajungându-se chiar la acte mai grave de violență. Ferial El Amin mai spune că fratele patronului vilei a vrut s-o omoare, că ar fi strâns-o de gât, dar a și lovit-o. Totul s-a întâmplat în plină zi, chiar în fața Vilei Verde. Femeia a sunat la 112, la fața locului ajungând 8 echipaje de poliție și SMURD-ul.

De unde a pornit totul!

Vineri, 19 iunie, tatăl fostei dansatoare a contactat-o pe aceasta disperat, informând-o că patronul de la Vila Verde vrea să-l bată. Femeia a ajuns într-un suflet la fața locului și a încercat să aplaneze conflictul, după cum ne-a declarat aceasta. Numai că, potrivit susținerilor lui Ferial El Amin, patronul Vilei Verde, Izet Diamir, ar fi devenit violent verbal și chiar fizic. Acesta și-ar fi chemat și ”întăriri”, pe fratele lui și un alt individ. Fratele ar fi continuat în același mod început de Izet Diamir, ba… mai grav, ar fi lovit-o și ar fi strâns-o de gât. Printre agresori ar fi făcut parte și mama patronulu

Document de la IML (click!)

Fratele patronului Vilei Verde, acuzat că a strangulat-o pe fosta dansatoare Pamela

”E vorba de infractorii ăștia… M-a sunat tatăl meu în ziua respectivă, spunându-mi că fostul lui patron, cel care deține Vila Verde, vrea să-l bată. Tata a lucrat pentru el până-n urmă cu câțiva ani. Îl agresează pe tatăl meu de patru ani de zile. Mama patronului are certificat că este nebună, este violentă. Am luat un vecin și m-am urcat în taxi. Am ajuns acolo, am încercat să vorbesc cu el pașnic, a început să mă facă în toate felurile. Diamir mi-a adus injurii foarte urâte. A chemat întăriri, persoanele respective m-au lovit, una din ele m-a strangulat, fratele lui. Sunt plină de vânătăi pe corp, abia mă pot mișca. Patronul când a văzut că se ajunge la bătăi, s-a ascuns, însă nu și mama lui”, a declarat, pentru Replica, fosta dansatoare Pamela.

Dansatoatea Pamela

”Dacă stăm să ascundem infractorii, atunci înseamnă că nu mai suntem oameni”

Aceasta a ținut să puncteze faptul că întregul scandal nu a pornit de la un loc de parcare. ”Ați scris că s-a iscat scandal între o doamnă care voia să parcheze și un paznic. Nu vreau publicitate, vreau doar să se știe adevărul. Dacă stăm să ascundem infractorii, atunci înseamnă că nu mai suntem oameni. Se pare că, din păcate, fac curățenie în Constanța astfel de oameni, iar politia le ține trena. Am văzut că poliția glumea cu ei (agresorii), iar tatăl meu era să facă infarct, cu tensiune 19. E un proces verbal scris și semnat de mine, o să fac plângere penală. Trebuia să mă ducă să constate și sa îmi accepte plângerea penală, dar dânșii au refuzat să facă asta, zicându-mi să vin luni. Lucru care, conform legii, nu se face”, a mai precizat fosta artistă susținând, totodată, că a fost anunțat și Consulatul Onorific al Republicii Libaneze la Constanţa.

Fratele patronului de la Vila Verde

Precizăm că Vila Verde, situată pe bulevradul Mamaia, la intrare în Luna Park, a fost mulți ani sediu administrativ al SC Agrementul. În urmă cu câțiva ani, clădirea a fost vândură.

Izet Diamir, CONDAMNAT pentru complicitate la luare de mită

Anul trecut, un cetățean turc cu drept de ședere temporară în România, a fost abordat, inițial telefonic, apoi personal, de către Izet Diamir, însoțit fiind de inspector ANAF. Acesta din urmă i-a transmis cetățeanului turc că ar avea probleme cu două dintre societățile sale, fiind vizate de un control ANAF.

Patron Vila Verde

Funcționarul ANAF i-a comunicat că, dacă vrea să fie ajutat în ceea ce privește derularea controlului ANAF, să ia legătura telefonic cu Diamir. În contextul colaborării ilicite dintre inspectorul ANAF și Diamir, s-a agreat suma de 5.000 euro ce urma să îi fie solicitată lui denunțătorului. Diamir a fost condamnat la 2 ani și 9 luni pentru complicitate la luare de mită.

Citește și: VIDEO! SCANDAL monstru cu un paznic, în Satul de Vacanţă, din cauza unui LOC de PARCARE

UPDATE:

Fratele patronului de la Vila Verde ne-a contactat pentru un drept la replică. Acesta a precizat că susținerile dansatoarei Pamela sunt false. ”În momentul în care am ajuns la fața locului, aceasta se certa cu mama mea. Am intervenit să le despart. Nu am vrut să o omor. Mi-am cerut, ulterior, scuze și le-a acceptat. A înțeles. Nu știu de ce procedează așa. Suntem oameni civilizați”, a precizat fratele patronului de la Vila Verde.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oamenii astia parca sunt de-a lui Pian
0
0
Huaaa hotilor va bateti joc de oameni
0
0
Niste lepre aia cu vila si cu parcarea la puscarie cu voi acolo va e locu
0
0
Dat distribuire vreau la TV
0
0
Faceti ma cu vreti sunteti mojici lui diamir si nu caut sa ma fac vedete multumesc lui dumnezeu ca nu sunt in coma va doresc celora care ma jicniti sa va fie si voua batuti parinti sunt curioasa cum ati reactiona
1
1
fac masaj 100 lei
5
0
Jupuiti si jecmaniti tot ce intra in Sat de Vacanta sa plece fara bani de parcare fara nimic in chiloti!!!
1
0
Sunt vedeta! vomit... caut sa imi fac reclamaa, ajutati-ma va rooog. Ce cacat de reclama mascata.
3
1
Ce sa fac sa imi schimb profesia
1
0
De profesie...persoana publica.
4
0
Intr-o tara normala,acea locatie nu ar mai trebui sa aiba clienti,adica oamenii efectiv sa boicoteze leprele care isi bat joc de angajati si de clienti. Cum justitia neamului e dura numai cu persoanele normale si foarte ingaduitoare mai ales cu periculosii violenti,ramane ca macar populatia sa fie unita in a elimina scursurile unde se poate. Nu mai cumparati de la dubiosi nimic,nu mai mergeti in localurile dubioase,ce naiba,e simplu si se poate.
10
0
Cum a ajuns cardul acesta de rromi sa intre in posesia Vilei Verde din Satul de Vacanta ? Ce activitati desfasoara acolo ?
16
0
Niste INTERLOPI!!!!
15
3
Dar nu vezi ca la profesie a trecut Persoana Publica !?
7
0
... sau capatani de oaie ! Romanii ar trebui sa-i scuipe !
16
3
VILA VERDE ALTA CLADIRE PRADUITA DE MAZARE SI GASCA LUI
16
0
luminarosie albastr din instanta civila
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614