REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Dănuț Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare

Dănuț Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare

Virgil STOIAN 2 iunie 2023 | 15:54 4444

Fostul internațional Dănuț Lupu (56 de ani) a fost condamnat de Judecătoria Cornetu la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare pentru conducerea autoturismului fără permis, faptă săvârșită în mod repetat, potrivit Gândul.

Danut Lupu a fost condamnat la inchisoare cu executare

Sentința nu este definitivă și Dănuț Lupu a atacat-o deja la Curtea de Apel București, termenul fixat de instanță pentru judecarea contestației fiind 7 iunie.

„Regret ce s-a întâmplat. Am fost nevoit. Pur și simplu mă duceam la spital. Îmi era rău și martorii au declarat același lucru, acum știți cum e, în viață chiar dacă faci anumite greșeli, eu spun că dacă le faci în interes de sănătate”, a declarat fostul mare fotbalist pentru Gândul.

Magistrații Judecătoriei Cornetu au arătat, în motivarea deciziei de condamnare, că, la data de 30 iulie 2020, în jurul orei 11:40, Dănuț Lupu a fost prins de un echipaj de poliție în timp ce conducea un Volvo, deși avea permisul de conducere anulat.

Instanța a arătat că, din documentele transmise de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, Dănuț Lupu nu mai are permis din 30 aprilie 2001, acesta fiind anulat printr-o hotărâre judecătorească.

Dănuț Lupu a evoluat mijlocaș pentru Dinamo, Rapid, Brescia și Panathinaikos, fiind selecționat în anii '80 la naționala de seniori, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru ala care ishi spune tot"escu",sa stii ca eu nu l-am compatimit niciodata pe Varan,defapt acolo simpaticul Dr.Mencinicovschi a dus intentzionat institutul ala unde era director in faliment si fostul securist D.Voiculescu sau FELIX cum l-a botezat securitatea comunista a cumparat institutul ala cu teren cu tot la pretz de nimic,asha au pus mana securisti pe terenuri si active la pretz de nimic,dupa ce fosti directori au fost lasatzi sa fure la maxim pentru ca ce au luat securisti in obiectiv sa aiba pretz mic,intreabal pe tovarasul colonel de securitate Ion Filipescu daca este asha caci stie omul perfect.
1
0
E trist sa nu ai bani nici de taxi.
3
0
Ce justitie este asta? p********l spagar din Iasi care a nenorocit sute de familii, la bagat pe Voiculescu si medicul doctor Melcivinoschi la inchisoare 10 ani cu excutare cu probe masluite si care a vandut tablouri pe internet de 300000€ primeste 2 ani fara executare iar unul care conduce fara carnet dar nu a facut accident primeste 7 luni cu executare.
4
1
Lupu fura geci de piele de la colegi in Grecia, cat de borfas sa fii ca uite tot ti se infunda. Un alcoolist care trebe dus la dezintoxicare. Branza buna in burduf de caine
8
0
Justiție de tot rahatul,corupți nenorociți care mai și beneficiază de pensii speciale, să nu fiu înțeles greșit Lupu își merită pedeapsa, dar ce e mai grav ,fostul prefect de Constanța beat cu alcoolemie de 1,8,la mie face accident omoară un om nevinovat ia 3 ani cu suspendare, iar Lupu ia cu executare .P.S fostul prefect Albu
7
1
DE LA CRAMA VIOSOARA RUPT DE BEAT A OMORAT UN OM II SE DA CU SUSPENDARE.MAFIA DIN JUSTITIA DR c***t O SOOGE NORMAL
12
1
O zdreantă infectă..un hot ordinar Merita 5 ani cu executare
5
1
Lui Danutz i se potriveste zicala:"tozi meseriasi sunt betzivi",am avut si noi unul la Farul,Stefan Petcu il cheama,il stiu faristi aia adevarati nu astia nascutzi dupa ultima ploaie,oricum cred ca ar fi bine pentru Lupu sa stea cateva luni la puscarie,ar fi ca la o cura de dezalcolizare,asta daca isi fac caralii treaba caci din cate se aude si droguri ajung la parnaiasi nu doar alcool.
12
0
MUTU ADRIAN IDEM
4
1
cand nu-ti dai seama ca in judecata celorlalti gresesti, platesti. Restul e can-can. Bine ca l-au condamnat pe Lupu - mai ramasese o nelegiuire in tara si au rezolvat-o. In rest facturi, paduri, mizerie - nu ne intereseaza.
5
4
Pentru unii muma si pentru altii ciuma . c***t made in Rumenien , in secunda doi in Germania era executat direct la ispasit pedeapsa .
8
1
Ce fata de escroc are. Fizionomiile astea de borfasi. De oameni in care nu poti avea incredere nici cand respira. Oribil.
11
2
Omul asta de doi lei a ajuns sa-l jigneasca pe Hagi!
10
2
toata viata a condus beat, dar fiindca era la dinamo se faceau militienii ca nu-l vad sau il scapau aia din conducere de la dinamo. hai la zeghe cu tine, ordinarule.
15
4
Lupu e învățat cu poliția de când era fotbalist avea probleme Daca se tinea doar de fotbal putea fi in primii trei fotbaliști ai țării din toate timpurile Dar viața bate filmul
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367