REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Dar ce avem noi aici?! Poate se sesizează şi Poliţia: Alba-neagra la Cazinou! Ce ruşine! VIDEO

Dar ce avem noi aici?! Poate se sesizează şi Poliţia: Alba-neagra la Cazinou! Ce ruşine! VIDEO

Replica API 1 mai 2018 | 00:52 585

În mini-vacanţa de 1 Mai, unii s-au întrecut în a-şi etala prostul gust, lipsa celor 7 ani de acasă ori dispreţul faţă de lege! De la "figurile" şi opulenţa din cluburile din Mamaia... la grătare în locuri nepermise în staţiunea mai sus menţionate ori tineri beţi la volan sau, mai grav, drogaţi! - acestea sunt imaginile care au rulat parcă obsesiv la ştiri pentru că... astfel de lucruri s-au întâmplat!

În comparaţie cu Mamaia, unde opulenţa a "urlat" în week-end, în zona Portului Turistic din Constanţa au urlat, la propriu, boxele unor maşini "plantate" pe aleea de promenadă. Dacă eraţi în căutarea unei plimbări liniştite ori dacă aţi dorit să savuraţi o băutură rece la o terasă, eventual cu muzică în surdină... la revedere!

Cocalarii au acaparat promenada, iar puţin mai încolo, sub"nasul" bătrânului Cazinou lăsat de izbelişte de autorităţi se petrecea ceva şi mai grav: un joc de noroc ilegal, "Alba-neagra". Felicitări, naţiune!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ANTONESCU CEAUSESCU HITLER VLAD TEPES MIHAI VITEAZU DECEBAL BUREBISTA DECENEU
1
0
Sa joci Alba Neagra.
1
0
cum plm inca se mai pune botul la alba neagra?
8
0
Sa mi sufli in taragot pana mi se umfla boasele dobitule !.
2
2
O ruina a, ajuns orasul Constanta, m... Fagadau
8
2
Cat de mult a putut sa cada Constanta si Mamaia , ca nivel de civilizatie ! Degeaba ai mall si zeci de cluburi ...civilizatia este in om
7
1
Asa popor asa jocuri. Alba neagra scrie pe voi , kokalarilor
5
1
vreau sa zic ca aia de cistiga sunt oamenii lor, la fraieri le ia banii, adica ii pacaleste
8
2
As vrea un raspuns de la ziarul replica de ce mereu pe cei cu masini ii numesc cocalari, ok a gresit a dat drumu la muzica prea tare dar asta inseamna ca e cocalar? Nu e frumos ca insulati asa... Sa se organizeze o parcare pentru masini tunning muzica etc si atunci este altceva... Intre timp tin sa va relatez ca la camping la summer fest anul trecut cerea bani pana si la intrarea pe jos... Ceea ce nu este corect.
2
10
Sa fie clar: pol locala nu are tupeu sa-i salte pe cersetori, pe tigani si pe cei cu adevarat periculosi pt ordinea publica. Ei amendeaza cate un amarat si patruleaza numai pe bul unde,oricum, nu se intampla nimic. La fel si pol nationala si autoritatile, cu Fadau in frunte.Ii platim degeaba pe incompetentii astia plini de tupeu.Vorba Aspirinei din Las Fierbinti..furca pe ei,de hoti si nenorociti..!
7
1
Asta e cireasa dp tort ce jeg in mamaia alba neagra josnic
7
1
Militia nu rezolva cu tigarile la Abator, Gara, Tomis III unde te agaseaza de fiecare data cand treci pe acolo, dar numai militienii nu vad nimic. Se plateste darul.
9
1
Daca pozele sunt facute de un reporter Replica ii recomand sa studieze harta sau sa caute cu o aplicatie harti ori sa intrebe pe cineva unde se afla. Pozele sunt efectuate la malul Marii, dar niciuna nu are locatie zona Cazino - Portul Tomis. Datoria de dreptate va obliga sa fiti morali, impartiali si corecti.
3
3
Orice conducere am avut , ca se era pnl, ca era psd, nu au vazut lucrurile astea.... nu trebuie arestati , trebuie batuti ai scos dintii ca sa ii recunosti pw strada
8
0
Politia se plimba pe Ferdinand ca e liniste si pace si nu trebuie sa se deranjeze cu nimeni. Aseara din Vama pana in Cta nu am vazut niciun echipaj de Politie... erau beti ..conduceau pe 3 benzi cu 50 la ora in afara localitatii. Politia a fost 0
11
0
Cu un slugoi plecat in Barcelona si cu cel mai incompetent sef pe care l-a avut IPJ-ul in toata istoria sa, nu trebuie sa va mai mire nimic.
9
1
Traiasca psd, traiasca conducerea locala si centrala psd, traiasca Fagadau si Dragnea si Stroe si toti idiotii care au votat si cred,inca, in nemernicii astia care fac tara asta de ras. Si politia competenta si politia locala si...si... Sa-i ia naiba de incompetenti si profitori!
13
3
Imaginile cu masinile din care rasuna muzica pt tigani sunt filmate in mamaia
6
1
Mai da te in plm, bine ca faci tu cu comentarii de cacat
6
15
diicot,locala,frontiera,speciale,spp, tn,tf s.a o groaza de derbedei care isi primesc miile de roni in conturi si nu fac nimic ptr tara asta ptr linistea romanilor.
17
6
Anul acesta este bine pe faleza de la Casino. Exista politie locala care patruleaza. Sa vedeti ce tiganie a fost in anii trecuti.
14
6
inca mai sunt idioti sa puna botu la alba-neagra? isi merita soarta.
19
3
Trebuia luat cu duba, cu complici cu tot. Ciori borate.
27
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102