REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Daraban de la Sindicatul Şoferilor a donat 2 mii de borcane cu zacuscă pentru centrele de copii

Daraban de la Sindicatul Şoferilor a donat 2 mii de borcane cu zacuscă pentru centrele de copii

Replica API 6 aprilie 2013 | 00:00 183

În spiritul sărbătorilor

În spiritul sărbătorilor

Apropierea Paştelui îi face pe creştini să se gândească la semenii lor, la cei fără posibilităţi să petreacă sărbătorile aşa cum se cuvine. La începutul acestei săptămâni, în primele trei zile ale acesteia, Sindicatul Şoferilor împreună cu Camera Taximetriştilor şi preşedintele executiv al filialei Constanţa a Sindicatul Şoferilor şi totodată vicepreşedintele Camerei Taximetriştilor, Valentin Daraban, au împărţit unor instituţii care au grijă de persoane defavorizate 2.000 de borcane cu zacuscă şi tocană de legume.

Acestea nu provin din comerţul de stat, ci au fost pregătite în cadrul unei ferme pe care o deţine Valentin Daraban. Instituţiile ajutate au fost: Centrul pentru Copii cu Dizabilităţi "Cristina" din Km 4,5, Centrul de Recuperare şi Reabilitare neuro-psihiatrică din Năvodari, Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Năvodari şi biserica din lemn "Sfântul Antonio cel Mare" din Năvodari. În felul acesta au fost ajutate mai multe categorii sociale defavorizate, iar gestul a însemnat mult pentru acestea. "Am vrut să-i ajut pe aceşti oameni. Fiind din Năvodari, am ajutat mai mult instituţiile din oraşul unde locuiesc. Am distribuit la începutul săptămânii, 2.000 de borcane cu zacuscă şi tocană de legume produse la ferma mea, la Centrul pentru Copii cu Dizabilităţi "Cristina" din Km 4,5, la Centrul de Recuperare şi Reabilitare neuro-psihiatrică din Năvodari, la Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Năvodari, care are în dotare o cantină socială şi la nou construita biserică din lemn "Sfântul Antonio cel Mare" din Năvodari, unde are grijă de enoriaşii săi părintele Florian", a declarat, pentru "Replica", Valentin Daraban, preşedintele executiv al filialei Constanţa a Sindicatul Şoferilor şi vicepreşedintele Camerei Taximetriştilor.

Marieta ŞTEFAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367