REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Daraban: Din Primăria Constanţa trebuie să dispară tot ce e legat de Mazăre, inclusiv femeia de serviciu

Daraban: Din Primăria Constanţa trebuie să dispară tot ce e legat de Mazăre, inclusiv femeia de serviciu

Replica API 23 aprilie 2015 | 00:28 503

Şeful Camerei de Comerţ,

Şeful Camerei de Comerţ,

Mihai Daraban

Periodic, bursa zvonurilor din Constanţa „reinventează” posibili candidaţi la primărie. Pentru că situaţia de faţă pare să fie favorabilă opoziţiei, au început tatonările: unii se declară potenţiali candidaţi, alţii „se alintă” lăsânu-şi colegii să îi propună, iar unii testează terenul cu tema candidatului „independent”.

Periodic, numele lui Mihai Daraban este şi el „aruncat” pe piaţă, în speranţa unor reacţii pe măsură. Actualul preşedinte al Camerei de Comerţ a României susţine însă că nici măcar nu se gândeşte să candideze la Primăria Constanţa. În schimb, Mihai Daraban are o opinie tranşantă legată de actuala administraţie publică locală, şi anume: „Din Primăria Constanţa trebuie să dispară tot ce e legat de Radu Mazăre, inclusiv femeia de serviciu. E un sistem total ticăloşit”. Nu doar în Primăria Constanţa trebuie să fie schimbat tot, ci şi la nivelul conducerii Portului Constanţa. Din punctul de vedere al lui Daraban, operatorii portuari ar trebui să aleagă conducerea APC, pentru că „ei sunt plămânul portului”. „Conducerea APC nu-şi cunoaşte rolul de administrator. APC nu are rolul de a face profit, ci trebuie să se ocupe de cheurile care cad, de drumuri etc. Pentru ce face APC profit? Să împartă dividente?”, a continuat Mihai Daraban.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218