REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Daraban NU exclude posibilitatea de a candida la Primăria Constanța, iar Tănase la Năvodari!

Daraban NU exclude posibilitatea de a candida la Primăria Constanța, iar Tănase la Năvodari!

Replica API 23 noiembrie 2018 | 01:30 446

Gabriel Daraban, președintele ALDE Constanța, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că nu exclude posibilitatea să candideze la Primăria Constanța, daca partidul îi va cere. "Când pleci la drum, trebuie să ai în spate o echipă puternică. ALDE e un partid mic, suntem în perioada de interimat, urmează să-l finalizăm. Dar, dacă partidul îmi va cere, voi candida", a spus Daraban. Mai mult, acesta consideră că legea privind alegerile locale ar trebui schimbată. "E vitala pentru partid alegerea în două tururi. NU avem notorietatea actualului primar. Consider că, pentru Constanța, e esențială alegerea în două tururi. Este nevoie de suflu nou", a mai spus Daraban.

Bogdan Tănase, președintele ALDE Năvodari, a declarat, în cadrul aceleeași conferințe, că va candida și el pentru Primăria Năvodari, iar alegerile din două tururi l-ar ajuta să obțină un punctaj mare.

De asemenea, Gabriel Daraban a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește infrastructura feroviară, despre care spune că este la pământ și spune ca singura soluție ar fi atragerea unor fonduri europene pentru modernizarea ei. "Este extrem de grav că nu s-a investit în infrastructura feroviară. De ce, nu știu. Din cauza aceasta, Portul Constanța are de suferit. Din cauza infrastructurii, din cauza lipsei de coordonare a oamenilor care știu meserie și nu se implică. Ar fi posibilitatea să atragem fonduri, să dovedim partenerilor europeni că suntem o țară capabilă să investească. Am fost frânați să ne dezvoltăm", a mai spus Daraban.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Povesti de adormit copii. Gaseste ceva mai credibil. asta e doar o vrajeala electorala.
4
0
Fii de Comunisti, sub nea Nicu era in PCR mare mahar acum sunt mari oameni. Un rahat. Replica, de ce nu-l intrebi pe Daraban, la Camera de Comert Bucuresti adica la centru pe ce functie e angajata EBA? Adica fata lui Base?? Adica in fata mancam castane si in spate facem treburile
5
0
niceo sannsa.
3
0
un prost plus inca un prost fac 2 prosti jumate. Dar si eu am visat ca m a facut Trump Vicepresedinte.
5
1
Nicio sansa!
4
0
Tanase asta nu a mai candidat o data si dupa a devenit omul psdului ?
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614