REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Darius Vâlcov, după anunțul SRI privind atacurile cibernetice: Asta e în stare să facă, dar nu să descopere cine a venit cu mașina încendiară la Victoriei

Darius Vâlcov, după anunțul SRI privind atacurile cibernetice: Asta e în stare să facă, dar nu să descopere cine a venit cu mașina încendiară la Victoriei

Replica API 18 august 2018 | 15:26 367

Darius Vâlcov

Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, susține, ironic, referitor la anunțul SRI privind identificarea unor atacuri cibernetice la adresa instituțiilor bancare din România, că în contextul în care pot fi desfășurate asemenea activități, Serviciul nu poate identifica persoanele care au adus o mașină cu sticle incendiare la protestul din Piața Victoriei.

"Vreți să îmi spuneți tot ce ați citit mai devreme, SRI e în stare să facă, dar nu e în stare să descopere cine a venit cu mașina cu sticle incendiare în Piața Victoriei și cine a adus autobuzele din Republica Moldova cu protestatari? Probabil Ministerul Finanțelor Publice a fost avertizat. Eu nu am fost avertizat", a declarat Darius Vâlcov la Antena 3.

SRI a transmis, sambata, că în perioada iunie-august au avut loc atacuri cibernetice de amploare asupra unor instituții financiare din România.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat tupeu are semipuscariasul Valcov!!!! Muie psd si votantilor sai!!!!
0
0
nu putem sa-ti sugem pula , ti s-a vindecat si locul ! dar putem un rotisor , alde iti da la muie iar psd te fute in cur !.....daca vii cu ma-ta facem si schimb, pe diagonala.....
0
0
Este exact ca in Romanica. SRI nu se ocupa de siguranta nationala dar se ocupa de siguranta sistemului bancar care este 95% strain.
2
0
pai daca ti-au descoperit tie tablourile din cimitire, si dintre poereti ma tem ca nu - i vor gasi si pe acestia care, cu siguranta sunt tot din randurile voastre- a hotilor si borfasilor
4
1
A inviat psd-elul asta din morti!!!!
4
1
18 aug 22:28 : sa-mi sugi viermele si drogurile din cur muistule ! Tu si ma-ta aia curva ! Muie dragnea,muie pesede !
2
4
Muie cu cacat pentru tine jeg uman, vierme limbist iohannist. Drogatul pulii mele.
5
2
Tineti minte trei cuvinte. 6 miliarde gazele. Alte 2 omv. Restul e cancan. Daca reuseste sa-i traga de contabilitate si pe alde ENEL, ma transform in votant pesede, fi-mi-ar scarba. Pentru bani, stapanii papusii Werner sau Ciolos sunt in stare sa-i crucifice si pe Valcov si pe Dragnea.
7
2
Vilciv are dreptate! Muie in gura cu sloboz la toti hastagistii si acolitii lor!!!!!!
6
8
@pentru ca.... : da-ti-asi muie cu cacatul ma-tii de pesedist jegos ! Muie dragnea, muie pesede !
7
7
Pentru ca este informat, profesionist si inteligent.
10
9
Nu inteleg de ce comenteaza infractorul asta...
10
7
Poate ca stie dar seful tau nu vrea sa se afle... Nu vezi ca tace ca ala in iarba???
10
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367