REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Dat afară de la conducerea Portului Constanța, PSD-istul Dan Tivilichi ÎNCEARCĂ să REVINĂ

Dat afară de la conducerea Portului Constanța, PSD-istul Dan Tivilichi ÎNCEARCĂ să REVINĂ

Replica API 18 noiembrie 2020 | 23:47 5402

Funcția de director general adjunct al CNAPM este, în acest moment, cea mai râvnită din Constanța. După Marian Tănase, și Nicolae Tivilichi vrea să revină pe funcția pe care a pierdut-o pe 23 ianuarie a.c. Tivilichi spune că a fost demis ilegal și solicită reintegrarea pe funcție, dar și daune morale. În prezent, acesta ocupă funcția de director adjunct al Portului Galați.

După ce fostul consilier județean PNL și prorectorul Universității Maritime, Costel Stancă, i-a suflat funcția de director general al CNAPM lui Nicolae Tivilichi cel din urmă a plecat cu scandal de la conducerea portului, dar readus pe poziția a doua în companie. Cum, probabil, nu era de acceptat un PSD să facă echipă cu PNL, acesta Tivilichi a fost înlocuit, și din această poziție, de Florin Goidea, de la PMP.

Tivilichi vrea să plece de la conducerea Portului Galați

În aprilie, PSD i-a făcut rost de scaunul de director adjunct al Portului Galați. Însă, gândul i-a rămas tot la malul mării și nu s-a resemnat că a pierdut funcția din Portul Constanța.

Așa că a acționat în instanță compania și solicitând repunerea pe puncție, dar și obligarea companiei la plata unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate și reactualizate și cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat contestatorul de la data notificării de încetare a contractului individual de muncă și până la reintegrarea efectivă. Totodată, cere și daune morale în valoare de 15.000 lei. Tribunalul i-a respins, recent, acțiunea, însă pe 9 noiembrie Tivilichi a formulat recurs, al Curtea de Apel.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciocanitoarea SINTEA GEORGIANA
17
0
Numele la Ciocanitoare va rog !!! S-o facem vedeta !!!!!
20
0
Toata lumea stie ca esti Alex Craciun si ca vei zbura daca vine Goidea, asa ca strange spagile repede luna asta.
4
3
Ce faci, ai uitato pe Ciocanitoarea? Pai la cat la supt ea pe Umflatu castiga detasat orice intrecere cu oricine.
25
1
Sa vina inapoi mai repede ca plinge dupa el curvele de Serbanica si Cretu m.instanta a hotarit sa dea 20.000 de euro inapoi APC si Tivilichi nu ia mai cerut banii in schimbul altor servicii.jegoasele sus fustita jos chilotii.o duc bine mafiotii.ai ia balerinele lui betivul de Stanca aici e marea problema.
5
21
Vino sefule inapoi, ca pnl istii astia ne zguduie fotoliile. Si vor sa ne strice combinatiile!
8
3
pleaca ciinele de linga macelarie?mysteste portul de securisti,turnatoru,pesedisti,trintori hoti.Daca n.ai muncit niciodata e tare grea munca la pesedei!
9
1
Acest individ este psdist cum sunt eu ungur. Psd a platit la locale si va plati si la parlamentare pt faptul ca a promovat si mentinut in functii tot felul de indivizi obscuri si pnlisti si usristi. Acest personaj a fost numit de guvernul Ciolos! Asa ca mai multa documentare ziaristilor de dreapta.
5
5
Oricum 10 clase peste jegosul de Goidea
4
14
Betiv, incompetent - atarnator ptr functii ... nu merita ! Alooo
12
1
Jegul de tivilichi a fost cel mai prost director general pe care l-a avut compania.
21
3
Comparativ cu betivul si afemeiatul de Stanca asta macar stia ce vorbeste. Odata cu numirea lui Stanca s-a atins cel mai de jos nivel al numirilor politice.
20
19
Machidon obosit
13
2
Asa va trebuie daca dati hoti afara fara un audit financiar prin care sa luati la verivficat toate actele semnate de directori,pentru astia nu exista dat afara ci trebuiesc trimisi la puscarie daca au furat era ceva bun si pe timpul comunistilor,legea 18 prin care averile directorilor si nu numai ale lor erau luate la verificat si dupa ce au ajuns cativa la canal a intrat frica in toti si mai furau ei este adevarat dar nu-si faceau trei case sau aveau sute de mii de lei la CEC,doar asa s-a pus frana furtului din Romani dar a venit nea Nelu si ai lui si astia au eliminat legea 18.
10
1
Cei doi sunt hotii hotilor.
14
1
Vino sefule 'napoi
8
13
Un PSD-isi libidinos si galatean,vrea sa conduca portul ,asta n-a condus nici cercul cand ara mic.Mars ma la tine la Galati la ciuma rosie ,pe asta doar Mona de la Anr l-ar freca ca are cardul gros de la furaciuni
25
1
Doamne, daca si soecimenul asta a fost dierctor la CNAPM insemana ca ne meritam soarta
20
1
Greu de gasit la Galati fetite care sa sara pe burdihanul lui!!! Aici sunt multe.Mai ales cand ai ceva in plus pe card! Noi stim una, doua, dar lista e mai lunga.
37
0
E in Galati, sa stea in Galati! E sudor, sa stea sudor. Nu manager. Si sa dea burta jos. Ce sudor e asta?
24
0
Asta si daca serveste micul dejun in companie, aduce prejudicii. Grobian personaj.
26
0
Scrie ciob de oala sparta. Sa traduc, foca scrie despre morsa.
8
6
Cum gaseste PSDul toti expiratii, grasii si prosti pentru a-i pune in functii este o enigma pentru oamenii din tara?!
35
4
Ce draq mai e de zis despre butoiul asta de grasime???
34
2
si nu vrea la galati. Poata ajunge la poarta alba hotul jegos !!! Muie !!!
37
2
Cainele nu pleaca de la macelarie!
36
1
Burta sigur nu e plica de carte. Ce poate face pentru port un individ cu urme de creier lipite de bulzul de grasime? Nu poate decat cere. Tivilichi ia-o in buric si pleaca acasa cu ea.
33
1
Sa iti trag la muie!
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218