REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Dave Evans, primul solist AC/DC, se relansează cu o trupă românească

Dave Evans, primul solist AC/DC, se relansează cu o trupă românească

Replica API 9 ianuarie 2019 | 00:00 300

Dave Evans, Daniel Ignat, Mike Terrana

Primul solist AC/DC, Dave Evans, se relansează la nivel mondial cu o trupă românească. După o serie de colaborări cu formația The ROCK (unul din cele mai cunoscute la nivel european grupuri-tribute adus faimosului grup sus-amintit), australianul lansează un album cu aceștia.

Evenimentul va fi sărbătorit și cu publicul român, într-un concert ce va avea loc în a doua jumătate a lunii aprilie, cel mai probabil la Arenele Romane. După șase ani în care au cântat muzica titanilor de la AC/DC – cel mai mai faimos grup hard rock la nivel mondial -, formația românească, însă cu o componență „internațională” (Daniel Ignat – voce, Adrian Popescu – chitară, Andrey Baydin – chitară/ Rusia, Dany Serrano – chitară bass/ Spania, faimosul tobar Mike Terrana/ SUA) și Dave Evans au hotărât să scoată pe piață și compoziții proprii, album ce se va numi „Waw”.

Dave Evans, Mike Terrana & The ROCK „Vor fi cântece mișcate, dinamice, cu un vibe modern hard rockn roll. Vom păstra influențele AC/DC, dar vom aduce și elemente moderne, mai din vremurile noastre, poate chiar autohtone. Piesele vor fi cântate în limba engleză”, spune Daniel Ignat, fondatorul The ROCK, românul ce seamănă izbitor și cântă precum Brian Johnson.

Australianul a ajuns în AC/DC după ce Malcolm Young a dat un anunț într-un ziar, în 1973. A cântat în primul an din prodigioasa istorie a megatrupei, fiind înlocuit cu faimosul Ronald Belford „Bon” Scott, șoferul formației. Avea pe atunci 17 ani.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367