REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Daytime Emmy Awards 2020: Serialul ''The Young and the Restless'' marele câştigător al galei

Daytime Emmy Awards 2020: Serialul ''The Young and the Restless'' marele câştigător al galei

Replica API 29 iunie 2020 | 00:00 921

Serialul "The Young and the Restless" a fost marele câştigător al celei de-a 47-a ediţii a galei Daytime Emmy Awards, organizată în Statele Unite vineri seară şi dedicată producţiilor de televiziune ale căror ore de difuzare sunt programate în tronsonul diurn, informează site-ul revistei Variety, citat de Agerpres.

Sursa foto: The Young and the Restless/Facebook.com

Cea de-a 47-a gală Daytime Emmy Awards a avut un format neobişnuit de organizare din cauza pandemiei de COVID-19. Gala a revenit în acest an la televiziune pentru prima dată în ultimii cinci ani şi a fost difuzată de postul CBS.

Marele câştigător a fost serialul dramatic "The Young and the Restless", care a dominat plutonul producţiilor premiate, după ce s-a impus la opt categorii de premii.

Printre ceilalţi câştigători importanţi s-au aflat şi emisiunile "Jeopardy" - desemnată învingătoare la categoriile "cea mai bună emisiune-concurs" şi "cel mai bun prezentator al unei emisiuni-concurs" (Alex Trebek); "The View - care s-a impus la categoria "cel mai bun talk-show informativ"; cântăreaţa Kelly Clarkson - numită "cel mai bun prezentator al unui talk-show de divertisment"; "Entertainment Tonite" - care s-a impus la categoria "cel mai bun program de ştiri de divertisment"; şi "Ellen" - care a triumfat la categoria "cel mai bun talk-show de divertisment".

Prezentatoarele emisiunii "The Talk", Sharon Osbourne, Sheryl Underwood, Eve, Carrie Ann Inaba şi Marie Osmond, au fost înregistrate în secvenţe video în calitate de gazde ale ediţiei din acest an a galei Daytime Emmy Awards, pe durata căreia au fost anunţaţi câştigătorii celor 19 de categorii selectate spre difuzare în timpul transmisiunii televizate.

Prezentatoarele şi câştigătorii au vorbit în alocuţiunile lor despre cele mai importante chestiuni ale momentului, precum mişcarea Black Lives Matter şi impactul generat de pandemia de COVID-19 asupra producţiei de divertisment.

Alături de învingătorii din 19 categorii care au fost anunţaţi pe durata transmisiunii asigurate de CBS, câştigătorii altor 24 de categorii au fost dezvăluiţi pe reţelele de socializare imediat după încheierea acestui show.

Câştigătorii din categoriile digitale dramatice vor fi anunţaţi într-o ceremonie virtuală separată, ce va avea loc pe 19 iulie. Învingătorii din categoriile de programe de animaţie, celor care se adresează întregii familii, emisiuni de lifestyle şi pentru copii vor fi dezvăluiţi într-o ceremonie virtuală suplimentară, pe 26 iulie.

Pe lângă "Young and the Restless", ceilalţi mari câştigători ai galei de vineri seară au fost serialele "The Bold and the Beautiful" şi "General Hospital", cu patru trofee fiecare, dar şi "Jeopardy", "The Kelly Clarkson Show" şi "Sesame Street's 50th Anniversary Celebration", cu trei premii fiecare.

CBS, care a condus plutonul posturilor TV care au primit cele mai multe nominalizări (57), a dominat gala de vineri seară, obţinând 15 premii. Pe locurile următoare s-au clasat producţiile TV sindicalizate (11 premii), ABC (cinci premii), NBC (patru premii), HBO (trei premii) şi Amazon Prime Video (două premii).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367