REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° ConstanÈ›a Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° ConstanÈ›a MarÈ›i, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

De 12 ani vă dăm REPLICA! Am intrat în al 13-lea an de existenţă

De 12 ani vă dăm REPLICA! Am intrat în al 13-lea an de existenţă

Replica API 19 februarie 2014 | 00:00 285

Mulţumim cititorilor noştri!

Mulţumim cititorilor noştri!

Cotidianul "Replica" de Constanţa a mai câştigat un an de existenţă pe piaţa tumultuoasă a presei. Rezistăm de 12 ani, intrăm în al 13-lea an de când, zi de zi, vă oferim ştiri, interviuri, anchete, atitudine! Vă mulţumim că ne citiţi, că ne urmăriţi evoluţia în mediul on-line. Pentru voi, cititorii noştri, continuăm să ne păstrăm spiritul tânăr, liber. Cu aceste gânduri şi multe altele, ducem mai departe brandul "Replica". Rolul presei este de a informa, dar şi de a educa. Spiritul critic, un soi de "deformaţie profesională", alături de curiozitate, ne asigură, deopotrivă, şi statutul de "incomozi". Pentru noi, e ca un compliment. În acelaşi timp, ne aduce în faţa următoarei realităţi: avem cititori care vor cele mai proaspete ştiri, care vor adrenalină, care vor să se destindă, care vor să facă politică, pe care îi interesează şi fiecare "înţepătură" pe care o adresăm politicienilor ori şefilor de instituţii, de unde şi rubricile speciale, distincte, "marcă înregistrată" a cotidianului "Replica": "Zoom" şi "Figurant". La 12 ani de existenţă, cu speranţa că al 13-lea an va fi şi mai bun, că nu va exista moment în care să ne pierdem entuziasmul şi obiectivitatea, mulţumim colaboratorilor, reprezentanţilor instituţiilor din judeţ, dar nu numai, reprezentanţilor din administraţiile publice locale, politicienilor, celor care au continuat să ne transmită urări de ziua noastră:

Comisarul şef de poliţie Constantin Dancu, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa:

"La mai mulţi ani, să ajungeţi la 112 ani, să pot să vă urez şi atunci acelaşi lucru, să fiţi sănătoşi! Am ziarul dumneavoastră la "Favorite" pe tabletă, vă am acolo, să vă menţină Dumnezeu aceeaşi imparţialitate şi neutralitate faţă de toată lumea, şi voi, familiile voastre, a fiecăruia în parte, să fiţi sănătoşi şi să vi se îndeplinească toate visele, personale şi profesionale".

Soprana Florenţa Marinescu:

"Să vă dea Dumnezeu inspiraţia, puterea şi organizarea de a da replica întotdeauna celor care merită să o primească, şi de a fi alături de cei care, atunci când primesc o replică de la dumneavoastră, să fie mai buni, mai eleganţi, mai corecţi şi mai oneşti. Şi vă mulţumesc că existaţi pentru oraşul şi municipiul Constanţa. Aceasta este urarea mea şi îmi doresc să se îndeplinească. La mulţi ani!"

Comisarul şef de poliţie Marius Cristian Oprişan, şeful C.R.P.E.C.A. Constanţa:

"Cu ocazia celor 12 ani de activitate Agenţia Naţională Antidrog prin Centrul Regional de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog

Constanţa vă doreşte multă sănătate, realizări şi putere de a informa în continuare obiectiv şi corect cetăţenii şi vă urează un călduros "La mulţi ani!"

Iulian Urban, fondator Urban şi Asociaţii, preşedintele Asociaţiei Asistenţă pentru Consumatori:

"Sper că ziarul va continua să dea o replică viguroasă în peisajul gazetăresc constănţean şi nu numai! Succes şi La Mulţi Ani, Replica de Constanţa!"

Felix Stroe, directorul general al Regiei Autonome Judeţeană de Apă:

"Ziarul Replica să înainteze mereu în vârstă şi să aducă cât mai mulţi ani pe frontispiciu, să rămână la fel de bine ancorat în realitate, să scoată mereu adevărul la lumină şi la cât mai mulţi cititori. La mulţi ani!"

Prof.univ.dr. Aurel Papari, preşedintele Universităţii "Andrei Şaguna":

"Ca cititor fidel al ziarului dumneavoastră pot afirma cu toată satisfacţia că "Replica" a devenit, în aceşti ani, un lider în mass-media constănţeană al informaţiei prompte şi corecte. La fericita aniversare, sunt bucuros să vă adresez sincere urări de sănătate, fericire, succes şi să vă doresc La mulţi ani!"

Mihai Petre, preşedinte al Organizaţiei Municipale Forţa Civică din Constanţa:

"Replica este un prieten adevărat. Îţi zice când faci bine, te ciufuleşte când faci rău. Un ziar care a crescut de la an la an şi fără de care, astăzi, peisajul publicistic local nu poate fi conceput. Dumnezeu să vă lumineze scrierile înspre corectarea politicienilor şi folosul constănţenilor. La mulţi, buni şi inspiraţi ani!"

Florin Mănucu, adjunctul Poliţiei Municipiului Constanţa:

"Mult succes în demersul publicistic riguros pe care l-aţi abordat, multă sănătate şi mulţi ani înainte"

Vasile Abagiu, procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia:

"La mulţi ani, să fiţi la fel de eficienţi ca şi până acum"

Costea Dumitru, preşedintele Fundaţiei Concord:

"Din inimă vă doresc cât mai multe apariţii, rezultate bune şi realizări pe măsură. Să fie într-un ceas bun, şi numai gânduri bune din partea noastră! Sincere felicitări din partea noastră, Complexul Fortuna şi Concordia!"

Cătălin Grasa, directorul de Cercetare al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa:

"Să rămâneţi în continuare un ziar activ, prezent pe frontul ştirilor din Constanţa, fie că se leagă de zone mai acide, fie că sunt frumoase sau umanitare! Să încercaţi să păstraţi un echilibru faţă de ceea ce primiţi ca informaţie şi ceea ce daţi, e bine ca mass-media să facă selecţii de acest fel, pentru un punct de vedere obiectiv. În rest, să fiţi prezenţi la evenimente cum aţi fost şi până acum şi să ne auzim la 24 de ani, la 36 şi tot aşa, de ce nu? Numai gânduri bune pentru redacţia "Replica" din partea mea şi a Spitalulul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa".

Marin Dima, directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa:

"Vă doresc la cât mai mulţi ani şi cât mai multe succese în zona în care activaţi, adică cea a mass-mediei, iar vouă, celor care lucraţi acolo, multă sănătate. La mulţi ani!"

Marian Mazilu, directorul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa:

"Vă doresc cât mai multe ediţii, să fiţi la fel de prolifici şi să încercaţi să păstraţi aceeaşi echidistanţă care v-a caracterizat până acum. La mulţi ani!"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218