REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

De 13 ani vă dăm REPLICA! Am intrat în al 14-lea an de existenţă

De 13 ani vă dăm REPLICA! Am intrat în al 14-lea an de existenţă

Replica API 18 februarie 2015 | 23:58 998

Ediţie aniversară

Cotidianul „Replica” de Constanţa a intrat în al 14-lea an de existenţă. Când a început acest proiect nebun şi frumos, mulţi nu i-au dat nici o şansă. Azi, după 13 ani, nu este o laudă să spunem că am reuşit să fim acea pată de culoare din piaţa media constănţeană şi nu numai. Rezistăm graţie vouă, cititorilor noştri, şi ne străduim să vă oferim ştiri „la cald”, interviuri, anchete, atitudine! Aceleaşi lucruri vă vom oferi şi anul care vine, cu plusul pe care îl dă evoluţia tehnologiei. Avem însă ambiţia ca nici o schimbare să nu ne modifice spiritul tânăr şi liber, pasiunea de a face presă, să nu ne schimbe natura critică, atunci când este cazul. Vom continua să fim „incomozi”, dar deopotrivă sensibili la suferinţa umană. Am învăţat în toţi aceşti 13 ani – iar acum păşim în al 14-lea an de existenţă, cu încredere şi mândrie – că avem cititori care vor cele mai proaspete ştiri, care vor adrenalină, care vor să se destindă, care vor să facă politică, pe care îi interesează fiecare „înţepătură” pe care o adresăm politicienilor ori şefilor de instituţii, de unde şi rubricile speciale, distincte, „marcă înregistrată” a cotidianului „Replica”: „Zoom” şi „Figurant”. Credeţi că aceste rânduri seamănă cu cele de anul trecut? Ei bine, da, pentru că cititorii noştri nu şi-au schimbat paleta de interese, iar noi suntem în slujba lor, a cetăţenilor. La fel ca şi anii trecuţi, vă promitem să ne păstrăm echilibrul, să fim entuziaşti şi vă invităm să parcurgem împreună nu doar al 14-lea an de existenţă, ci mulţi, mulţi ani de acum înainte. La 13 ani de existenţă, mulţumim cititorilor, dar şi colaboratorilor, reprezentanţilor instituţiilor din judeţ, dar nu numai, reprezentanţilor din administraţiile publice locale, politicienilor, celor care ne-au transmis gândurile lor în această zi specială pentru cotidianul „Replica” de Constanţa.

 

De 13 ani va dam REPLICA! Am intrat in al 14-lea an de existenta

 

Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa:

„La mulţi ani! Să dea Dumnezeu să ajutaţi şi voi ca să revenim la o normalitate în ţara asta”

Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa:

„Constat că la aniversarea a 13-a de la apariţia Replicii în judeţul şi municipiul Constanţa s-a consolidat, de la an la an, ca şi publicaţie în Dobrogea. De la an la an constat o creştere a calităţii jurnalistice şi a profesionalismului a celor care lucrează la acest ziar şi doresc ca anul acesta, al 13-lea de la înfiinţare, să fie mai bun decât cel care a trecut şi mai slab decât anul viitor, al 14-lea. Adică, să fiţi din ce în ce mai buni pentru cititorii ziarului “Replica”. La mulţi ani!”

Dorel Constantin Onaca, fost parlamentar şi consilier prezidenţial:

„Vă urez multă sănătate, înţelepciune şi să fiţi cel puţin la fel de buni ca şi până acuma. Pentru “Replica” am avut mereu numai cuvinte de laudă. La mulţi ani!”

Antonella Marinescu, consulul general al României la Toronto:

„La 13 ani de la apariţie vă doresc cât mai mulţi cititori şi să fiţi în continuare o Replică de nota 10”

Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului:

„Aniversarea ziarului „Replica” reprezintă un moment deosebit de important în activitatea dumneavoastra publicistică. Aş remarca, de asemenea, că sunteţi întotdeauna promotori ai unor curente şi idei care nu păreau să se contureze şi, în chip foarte curios, dar pozitiv, au anticipat anumite momente. Personal, la această aniversare vă adresez sincere felicitări şi dorim ca mesajul către cititorii dumneavoastră să se perfecţioneze şi mai mult, astfel încât să fie folositor oamenilor din Constanţa şi, de asemenea, să pună în evidenţă atât cele care trebuie îndreptate, fiind negative, şi cele pozitive să fie urmate. Orice publicaţie are menirea de a sluji oamenii şi societatea, în spiritul adevărului, al dreptăţii şi a unei perspective de viitor promiţătoare. Succes mai departe, mulţi ani de ediţii, cât mai mult profesionalism, cu sinceritate şi cu roade bogate pentru cei ce citesc acest ziar”

Muurat Iusuf, muftiul Cultului Musulman din România:

„Vă felicit pentru activitatea pe care o desfăşuraţi, vă felicit că respectaţi deontologia de jurnalişti, care, din păcate în ultima perioadă, la unele publicaţii, a lipsit. Mă rog ca bunul Dumnezeu să vă dea multă sănătate, succes în activităţi şi să o ţineţi pe aceeaşi linie echidistantă şi echilibrată. La mulţi ani!”

Constantin Ion, prefectul judeţului Constanţei:

„Felicitări pentru 13 ani de prezenţă în media locală! Vă doresc să vă păstraţi în continuare identitatea şi numărul 13 să reprezinte doar un reper al succesului vostru în peisajul presei de la malul mării! La mulţi ani!”

Maia Morgenstern, actriţă:

„La mulţi ani! Vă doresc să aveţi mulţi cititori, articole interesante, să fiţi citit şi să aduceţi lucruri frumoase, interesante, noi în atenţia oamenilor. Adevărul şi deontologia profesională să vă călăuzească în tot ceea ce faceţi ca jurnalişti”

Medicul Constantin Dina, şeful Corpului de Control al ministrului Sănătăţii:

„Treisprezece ani pentru un ziar înseamnă cred aproape un secol de experienţă, de aceea, acum, la ceas aniversar, doresc mult succes în continuare colectivului redacţional şi colaboratorilor dumneavoastră, întru mulţi şi fericiţi ani!”

Sorin Constantinescu, şeful DNA Constanţa:

„La mulţi ani, să rămâneţi la fel de activi în zona justiţiei şi să reflectaţi cu obiectivitate despre activitatea Serviciului nostru”

Bogdan Despescu, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa:

„Atât în nume personal, cât şi în numele colegilor mei, pot adresa un sincer la mulţi ani, să continuaţi activităţile de informare corectă a cetăţenilor, să ne criticaţi acolo unde merităm, pentru că prin semnalarea dumneavoastră imediat luăm la cunoştinţă de anumite chestiuni şi dispunem măsurile necesare. Citesc de vreo două - trei ori pe zi presa locală şi, bineînţeles şi Replica, şi prin apariţiile dumneavoastră reuşiţi să informaţi la timp şi obiectiv tot ce înseamnă problematica din judeţul Constanţa. Încă o data la mulţi ani şi viaţă lungă”

Cristian Darie, vicepreşedinte Consiliul Judeţean Constanţa:

„Dumneavoastră sunteţi un organ de presă OK, care se descurcă greu şi bănuiesc că şi dumneavoastră, ca şi mulţi alţii, trebuie să mai faceţi şi compromisuri, dar, oricum, eu vă urez mulţi ani înainte şi cu cât mai puţine compromisuri”

Emil Raul Mihăilescu, şeful ANAF Constanţa:

„Mulţi ani înainte şi să ieşim la pensie împreună!”

Sorin Viorel Ciutureanu, directorul general al Oil Terminal S.A.:

„Vă doresc viaţă lungă şi să demonstraţi că puteţi ţine pasul, în continuare, cu ritmul alert în care se schimbă lucrurile în piaţa media şi online. De 13 ani de când “Replica” a devenit o prezenţă constantă în judeţul Constanţa am remarcat stilul incisiv al ziarului şi vă urez să nu vă abateţi nici o clipă de la profesionalism şi deontologie, să fiţi cu adevărat numărul 1 în Dobrogea, aşa cum sunt convins că vă doriţi. Admir originalitatea echipei redacţionale şi salut, cu admiraţie, anchetele publicate de voi. La mulţi ani!”

Laurenţiu Bratosin, şeful DIICOT Constanţa:

„Vă felicit pentru profesionalismul adus în mass media locală, consider că reprezentanţi ceea ce v-aţi propus: un cotidian de atitudine bine informat. În continuare vă doresc să fiţi aceeaşi sursă de informaţii corecte şi opinii obiective pentru toţi constănţenii. La mulţi ani colectivului redacţional şi tuturor colaboratorilor şi la cât mai multe apariţii”

Marian Iordache, primarul municipiului Medgidia:

„Sunteţi un ziar citit, care îşi ia informaţii din tot judeţul Constanţa. Toţi cei care apar în ziarul dumneavoastră sunt vizibili, au vizibilitate publică. Pentru tot ceea ce faceţi vă doresc să aveţi parte de o existenţă cât mai lungă, fructuoasă, plină de informaţii pentru cetăţeni”

Emilian Pârvu, şeful BCCO Constanţa:

„La mulţi ani, spor la scris şi la articole cât mai bune în vârful peniţei! Vă citim, sigur că da, ne place şi varianta online pentru că aveţi ştiri foarte proaspete. Multă sănătate şi succese şi la cât mai multe ediţii”

Comisarul şef de penitenciare Gelu Dănuţ Dincă, directorul Penitenciarului Poarta Albă:

„La ceas aniversar, conducerea Penitenciarului Poarta Albă vă felicită pentru activitatea depusă până în prezent, pentru atitudinea obiectivă şi profesionalismul de care daţi dovadă, contribuind astfel la informarea corectă a opiniei publice constănţene. Vă asigurăm în continuare de tot sprijinul nostru şi vă urăm mult succes în activitatea viitoare, în speranţa că vom consolida prin mijloace şi eforturi comune, relaţia noastră de colaborare. La mulţi ani!”

Mircea Seceleanu, comandantul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis:

„În numele Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa, vă rog să primiţi, la ceas aniversar, aprecierile noastre faţă de activitatea pe care o desfăşuraţi. Dorim ca şi în continuare să fiţi alături de noi şi ziarul dumneavoastră să rămână acelaşi mijloc de informare corectă a opiniei publice constănţene. Urăm colectivului redacţiei dumneavoastră, sănătate şi mult succes în activitatea profesională pe care o desfăşuraţi. La mulţi ani!”

Cristinel Dragomir, vicepreşedinte Consiliul Judeţean Constanţa:

„La mulţi ani şi la mai mare, la cât mai multe apariţii şi multă, multă, multă răbdare cu cei despre care scrieţi în ziar!”

Colonel Gheorghe Constantin, împuternicit inspector - şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea:

„Cu ocazia împlinirii a 13 ani de la apariţia primului număr al cotidianului Replica, colonel Gheorghe Constantin, împuternicit inspector – şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa, cât şi reprezentanţii acestui inspectorat doresc să le ureze celor care lucrează la acest ziar, conducerii publicaţiei, viaţă lungă, sănătate, fericire, numai bucurii şi să crească tirajul, cu subiecte din ce în ce mai bune. La mulţi ani, Replica!”

Geronimo Brănescu, director executiv al Direcţiei Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa:

„Directia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa vă mulţumeşte pentru parteneriatul informaţional şi vă doreşte la împlinirea a 13 ani de activitate o viaţă profesională cât mai lungă, caracterizată ca şi până acum de promptitudine şi obiectivitate. Avem deosebita onoare şi în acelaşi timp privilegiul să vă putem transmite cele mai sincere gânduri odată cu urarea: La Mulţi Ani!”

Colonel Constantin Dima, şeful Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa:

„Conducerea şi colectivul IJJ Constanţa adresează întregului personal al ziarului Replica cele mai calde şi sincere urări de bine, sănătate, putere de muncă şi sucesse în activitatea pe care o desfăşoară cu profesionalism. La ceas aniversar vă dorim să aveţi parte de realizări, atât profesionale cât şi personale, dar şi puterea de a vă îndeplini în continuare menirea de a informa corect şi obiectiv opinia publică. La mulţi ani!”

Andrei Bodean, procuror DNA Constanţa:

„Mulţi ani înainte pe hârtie. Citesc “Replica”, bineînţeles. La mulţi ani!”

Nicolae Moga, senator PSD Constanţa:

„La mulţi ani! Vă doresc tot binele din lume şi să ajungeţi la 130 de ani! Să aveţi sănătate şi realizări cât mai multe şi să rămâneţi la fel de verticali şi obiectivi ca până acum!”

Deputatul Gheorghe Dragomir, co-preşedintele Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal:

„14 ani înseamnă un prim pas spre maturitate în viaţa unui om. 13 ani de existenţă şi intrarea în al 14-lea pentru un ziar, cu informaţii excelente şi transmise aproape instantaneu cititorilor, înseamnă o atestare a valorii şi seriozităţii. Vă doresc ani mulţi, cu ştiri, reportaje şi anchete de calitate, transmise cu profesionalism şi corectitudine constănţenilor, ca şi până acum! Sincere felicitări şi La mulţi ani, “Replica” de Constanţa!”

George Papari, directorul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral:

„La ceas aniversar, ţin să vă felicit pentru profesionalismul de care daţi dovadă şi vă doresc să aveţi puterea să continuaţi să vă informaţi cititorii la fel de rapid şi obiectiv. La mulţi ani întregului colectiv redacţional şi cititorilor ziarului Replica!”

Mircea Banias, deputat PC:

„Vă doresc ca la fiecare aniversare să rămâneţi aşa cum aţi fost de la înfiinţare, cel mai important cotidian local, să rămâneţi la fel de obiectivi şi să aveţi o viaţă cât mai lungă!”

Tudorel Dogaru, şeful Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Constanţa:

„Vă urez la cât mai multe ediţii pentru că îmi susţin ceea ce am spus şi anul trecut şi anume că sunteţi un stindard al jurnalismului din peisajul constănţean. Este nevoie de prezenţa dumneavoastră, şi virtuală şi în formă scrisă, pentru informarea cât mai corectă a cititorilor. La mulţi ani şi la cât mai multe ediţii”

Marius Popa, din cadrul Serviciului de Medicină Legală Constanţa:

„La mulţi ani, aveţi din partea mea toate urările de bine!”

Sadîc Zafer, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa:

„E un număr cu noroc. Vă doresc încă 13 secole de astăzi înainte. Să ne încântaţi mereu cu ştirile dumneavoastră proaspete! La mulţi ani”

Mihai Lupu, deputat PNL:

„La mulţi ani, “Replica”! Să fiţi sănătoşi, să faceţi jurnalism obiectiv, să prezentaţi toate ştirile corect aşa cum aţi făcut-o de cele mai multe ori şi să deveniţi un jurnal naţional, şi nu numai regional”

Jr. Dragoş Poteleanu, preşedintele-director general al Casei Judeţene de Asigurări Constanţa:

„13 ani sunt lungi, dar totodată foarte scurţi în peisajul media constănţeană. La încă de zece ori atâţia ani”

Marian Vasiliev, senator UNPR:

„În fiecare dimineaţă când deschid presa locală, încep cu REPLICA. Vă doresc să o ţineţi tot aşa, să mă ţineţi tot aşa, în sensul că, şi de acum încolo, când deschid presa, să încep tot cu REPLICA. La mulţi ani!”

Puiu Haşoti, deputat PNL:

„La mulţi ani! Sper ca 13 să nu fie cu ghinion şi să mai adăugaţi 13 x 13!”

Ec. Cristina Schipor, director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa:

„Cu ocazia evenimentului , prilejuit de împlinirea a 13 ani de la apariţia primului număr al Cotidianului Replica, vă adresez felicitări pentru activitatea de până acum şi vă asigurăm că suntem deschişi în continuare în semnalarea, după o corectă înţelegere şi informare, a acelor aspecte atât pozitive cât şi negative pentru instituţiile medicale şi pacienţilor deopotrivă, aspecte pe care vom încerca mereu să le combatem. De asemenea, vă doresc să rămâneţi în continuare acelaşi ziar obiectiv şi să daţi dovadă de aceeaşi imparţialitate în realizarea articolelor”

Medicul Dănuţ Căpăţână, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa:

„La mulţi ani! Mă bucur că aţi făcut o vârstă frumoasă, vă doresc mult succes, să fiţi la fel de combativi ca până acum, la fel de obiectivi şi să inovaţi în presa online pentru că, dacă nu mă înşel, sunteţi printre primii care aţi introdus în media din Constanţa acest concept”

Mihai Perifan, directorul adjunct al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa:

„La mulţi ani şi sănătate colectivului Replica!”

Florenţa Marinescu, soprană şi profesor universitar al Facultăţii de Arte din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa:

„Ca în fiecare an vă spun şi vă urez să daţi acea replică de care nevoie toată lumea şi să coincidă cu REPLICA pe care lumea ar vrea s-o dea. Nu pot decât să vă doresc să fiţi puternici, să fiţi din ce în ce mai inspiraţi, ca replicile dumneavoastră să servească interesului public. La mulţi ani!”

Adrian Rapotan, adjunctul IPJ Constanţa:

„Redacţia cotidianului dumneavoastră a fost alături de Poliţie şi la bine şi la rău. Aţi informat în mod corect şi obiectiv cititorii cu privire la evenimente, ceea ce vă doresc să faceţi în continuare. La mulţi ani şi la cât mai multe apariţii”

George Lipoveanu, preşedintele UNPR, Filiala Constanţa:

„La mulţi ani! Să fiţi duri şi corecţi!”

Gheorghe Slabu, preşedintele PPDD, Filiala Constanţa:

„La mulţi ani! Ţineţi-o tot aşa pentru că sunteţi pe drumul bun! Aţi dat întotdeauna dovadă de profesionalism, imparţialitate, echidistanţă, aţi fost tot timpul pe poziţii şi aţi dat ştirile exacte! Vă urez la cât mai mulţi cititori şi la cât mai multe ediţii!”

Liviu Tramudana, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa:

„Vă urez din tot sufletul La muli ani! Replica este un ziar bun care are coloană vertebrală şi este foarte echilibrat”

Petre Preda, administratorul echipei Arimex Comexim 2000 SRL:

„Ştiri din cele mai recente, observaţii pertinente, cu obiectivitate şi rapiditate, precum calda pâine, ştirile de “mâine”, în fiece casă, pe fiece masă, la fel de tăioasă şi de riguroasă. La fel, cu tărie, online sau hârtie, Domnu-n top s-o ţie, că e una… dintr-o mie ! Iar noi, ca toţi ceilalţi fani, îi urăm cu drag: “Mulţi ani”! Rugător pentru sănătatea şi prosperitatea celor ce trudesc pentru “Replica”, pentru atitudine, pentru cei care sunt în slujba semenilor, adevărului, dreptăţii, a corectei informări, pentru cei care nu cedează, nu tac, nu trec cu vederea”

Ionuţ Fântână, consilier judeţean PDL:

„Priviţi această zi specială ca pe o nouă pagină din povestea acestei redacţii, o poveste tot mai frumoasă cu fiecare an ce vine! La mulţi ani plini de realizări şi împliniri tuturor angajaţilor si colaboratorilor ziarului Replica!”

Florin Chelaru, viceprimarul oraşului Năvodari:

„Vă urez mulţi, mulţi ani alături de cititorii dumneavoastră! Mi se pare că ziarul dumneavoastră este cel mai mobil, că informaţiile ajung foarte repede la cititori. Vă doresc să rămâneţi la fel de eficienţi, de duri, chiar dacă, uneori prea duri, cu privire la anumite probleme. Să vă faceţi datoria în continuare! Îmi doresc să avem în continuare un parteneriat cu dumneavoastră, cu scopul de a promova oraşul Năvodari. Întotdeauna sunteţi bineveniţi în oraşul Năvodari!”

Tudor Nădrag, primarul oraşului Hârşova:

„Urez mult succes în continuare, să aveţi parte numai de numere de excepţie, să vă străduiţi şi, observ că în ultimul timp, reuşiţi să vă păstraţi echidistanţa faţă de disputele politice pe scena românească şi să manifestaţi, astfel, deontologie profesională aşa cum îi stă bine unui jurnalist independent de opinie. La mulţi ani!”

Ovidiu Brăiloiu, primarul oraşului Eforie:

„La mulţi ani, cât mai multe apariţii, să păstraţi echidistanţa, să vă păstraţi cititorii şi să câştigaţi cât mai mulţi. La mulţi ani şi multă sănătate tuturor care activează la acest ziar, împreună cu conducerea!”

Florin Mănucu, adjunctul Poliţiei Municipiului Constanţa:

„Să fiţi sănătoşi, să rămâneţi obiectivi, corecţi şi eficienţi. La mulţi ani şi la cât mai multe apariţii atât pe hârtie cât şi în mediul online”

Adrian Stan, primarul oraşului Techirghiol:

„La mulţi ani! Să aveţi parte numai de bucurii, iar constănţenii să găsească informaţiile necesare, atât politice, cât şi picante. Să aveţi viaţă lungă! Replica este un cotidian care şi-a găsit rolul în societatea constănţeană”

Radu Constantin, primarul comunei Amzacea:

„La mulţi ani! S-o ţineţi tot aşa că este bine, să aveţi sănătate, împreună cu toată conducerea”

Gheorghe Frigioi, primarul comunei Crucea:

„La mulţi ani! Chiar dacă este 13, nu este cu ghinion. Este o replică la tot ceea ce nu merge în ţară, în judeţ, este un cotidian pe care şi judeţul Constanţa are nevoie prin atitudinea şi replicile care se dau în ziarul dumneavoastră. La mulţi ani, încă o dată, şi sănătate tuturor care activează la acest cotidian!”

Alexandru Dică, şeful Poliţiei Medgidia:

„La mulţi ani, sănătate şi obiectivitate. Sunteţi o echipă unită şi aveţi ştiri proaspete. Tot ce vă doriţi să vi se împlinească”

Gabriela Iacobici, primarul comunei Grădina:

„Putere de muncă, să faceţi articole frumoase, să ne ţineţi la curent cu tot ce se întâmplă în judeţul Constanţa. Spor la treabă, în continuare, şi La mulţi ani!”

Gheorghe Stelian, primarul comunei Topraisar:

„La cât mai multe apariţii, să scrieţi adevărul şi numai adevărul. La mulţi ani!”

Adrian Dumitraşcu, şeful Poliţiei Cernavodă:

„Vă doresc să daţi dovadă de aceeaşi obiectivitate pe care aţi avut-o până în prezent, să fiţi intransigenţi cu absolut toate evenimentele despre care luaţi la cunoştinţă. La mulţi ani!”

Vasile Delicoti, primarul comunei Poarta Albă:

„Vă urez La mulţi ani! Să funcţionaţi în continuare şi să fiţi obiectivi în tot ceea ce relataţi”

Gheorghe Grameni, primarul comunei Mihai Viteazu:

„Vă urez mulţi ani de acum încolo, la cât mai mulţi cititori! Citesc ziarul “Replica” şi sunt foarte mulţumit de felul în care redactaţi ştirile”

Ionuţ Cealera, directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa:

„Urez ziarului Replica ani mulţi şi articole la fel de interesante ca şi cele publicate în cei 13 ani de activitate. La fel ca până acum, să fiţi la curent cu ultimele ştiri şi evenimente din judeţul Constanţa”

Viorel Bălan, primarul comunei Nicolae Bălcescu:

„La mulţi ani! Să aveţi cât mai multe colaborării cu instituţiile, să aveţi o relaţie strânsă şi nobilă cu acestea, să rezistaţi pe piaţă cât mai mult”

Gheorghe Topalu, primarul comunei Aliman:

„La mulţi ani! Să scrieţi cât mai frumos şi mai corect ştirile, să ne lăudaţi cât mai mult”

Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albeşti:

„La mulţi ani şi să daţi întotdeauna replici bune! Întotdeauna v-am apreciat, pentru că sunteţi buni. Să fiţi şi mai buni ca până acum şi să aveţi putere de muncă în continuare”

Tribunalul Constanţa:

„La mulţi ani! Activitate lungă, plină de satisfacţii profesionale, cu informaţii obiective ca şi până acum”

Parchetul Curţii de Apel Constanţa:

„La împlinirea a 13 ani de activitate, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa mulţumeşte pentru colaborarea şi reflectarea cu obiectivitate şi promptitudine a aspectelor din activitatea procurorilor ce au suscitat interesul opiniei publice. Vă dorim La mulţi ani şi să continuaţi furnizarea informaţiilor cu acelaşi echilibru şi imparţialitate, în scopul informării corecte şi complete a opiniei publice”

Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia:

„Cu ocazia împlinirii a 13 ani de apariţii zilnice, Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia vă urează „La mulţi ani“! Ne exprimăm speranţa că, în continuare, veţi relata evenimentele judeţului Constanţa, precum şi cele naţionale, cu aceeaşi obiectivitate şi promptitudine care vă caracterizează“

Iulian I. Urban, preşedintelele Urban şi Asociaţii şi al Asociaţiei Asistenţă pentru Consumatori:

„Cu prilejul împlinirii a 13 ani de ediţii tipărite, vreau să felicit colectivul redacţional al Ziarului “Replica”. În special, pentru consecvenţa şi neobosita stăruinţă, manifestate în surprinderea adevărului social sub „replica” cunoaşterii obiective a celor mai subtile nervuri, texturi, ascunse straturi şi tainice substraturi ce (dez)articulează vieţuirea de zi şi de noapte, măruntă sau măreaţă, a comunităţii constănţene”.

Mihai Petre, preşedintele Asociaţiei M10 Constanţa:

„La 13 ani, se intră în lumea celor mijlocii. Nu mai eşti nici mic, dar nici mare nu eşti. “Replica” a intrat în lumea celor mari încă din primul an de funcţionare. Azi se împlinesc 13 ani de maturizare continuă, de standarde bătute, de ştiri în exclusivitate, de anchete unice, de politicieni stresaţi şi lista poate să continue. Peisajul media din Constanţa nu poate fi conceput fără “Replica”. La ceas aniversar, vă doresc ca bunul Dumnezeu să vă lumineze mintea şi pana pentru ca încă, cel puţin, 14 ani de-acum încolo să fiţi ceea ce aţi fost şi mai mult decât atât! La mulţi şi binecuvântaţi ani!”

Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu:

„Felicit “Replica” de Constanţa la împlinirea a 13 ani de activitate şi îi îndemn pe curajoşii ei jurnalişti să continue în acelaşi ritm alert şi incisiv. Jurnalismul practicat de “Replica” de Constanţa se remarcă prin curaj şi obiectivitate, precum şi prin faptul că abordează inclusiv subiecte de interes naţional, nu doar local, uneori mai bine decât o face presa centrală. Îmi doresc să citesc în continuare anchetele Dvs. şi să rămâneţi un etalon al presei constănţene, aşa cum aţi fost şi în ultimii 13 ani, uneori în condiţii extrem de dificile. Dar, şi mulţumită vouă, în spaţiul public din Constanţa a început să se facă lumină. La Mulţi Ani şi mult succes în continuare!”

Senatorul Christian Gigi Chiru, co-preşedintele PNL Constanţa:

„Vă urez şi anul acesta la mai mulţi ani de activitate în interesul comunităţii, activitate pe care o apreciez că a fost utilă şi necesară Constanţei. Să vă dea Dumnezeu să aveţi cât mai mulţi cititori, să rămâneţi imparţiali, aşa cum aţi fost până acum şi să aveţi, în rândul cititorilor, cele mai bune păreri legate de materialele pe care le publicaţi”

Dumitru Bădrăgan, preşedintele Partidului România Unită Constanţa:

„Un proiect care a rezistat şi rezistă în continuare. Are 13 ani. A dat replica multor politicieni sau multor situaţii în care poate lucrurile n-au mers aşa cum trebuia într-un oraş cu atât de multe oportunităţi şi atât de puţine rezultate. Sper să fiţi foarte componenţi în tot ceea ce se va întâmpla în Constanţa în 2016. Astfel de proiecte care au rezistat pe piaţă ajută la conştientizarea problemelor şi oferă un punct de sprijin cetăţeanului. Aţi prezentat ce a fost rău şi aţi fost şi cei care, în mass-media, aţi prezentat şi aspectele pozitive. Există şi aspect pozitive în viaţa unui jurnalist, nu? Sunteţi printre cei iubiţi şi de oamenii din mediul rural şi de cei din mediul urban. Sper să aveţi în continuare o echipă dinamică”

Dănuţ Culeţu, deputat PNL:

„Cred că, într-un fel sau altul, aţi ajuns la un nivel de maturitate necesar în presa românească. Deşi, trebuie să recunosc că mai sunt şi excese, dar probabil că lucrul acesta e uzual în toate domeniile. Apreciez colaborarea cu “Replica”, dar, am mai spus-o, decât o presă cenzurată, mai bine o presă excesiv de liberă. Câteodată, sunteţi excesiv de liberi, dar lucrul acesta face culoare şi, de multe ori, face şi mai simpatică presa. Eu vă doresc La Mulţi Ani, să fiţi profesionişti mai mult decât sunteţi. Întotdeauna, tendinţa de a te autodepăşi este cel mai frumos lucru pe care un om îl poate face şi vă doresc să aveţi cât mai multe „like-uri” pe

Facebook

! Pentru că cititorii sunt cei care dau măsura adevăratului profesionist şi eu sper să aveţi cât mai mulţi din aceştia. Cu regularitate citesc “Replica”. Mai şi râd câteodată, mai şi dau argumente pentru nişte exagerări care trebuie completate sau revizuite, dar cu toate astea nu pot să spun decât că, printre ziarele pe care eu zilnic le trec în revistă pentru a mă “aproviziona” cu ce se întâmplă în plan local, “Replica” este un ziar pe care nu îl pot ignora”

Curtea de Apel Constanţa:

„La împlinirea a 13 ani de la apariţia în peisajul media constănţean, transmitem cotidianului “Replica” cele mai sincere felicitări pentru profesionalismul şi promptitudinea de care a dat dovadă în întreaga activitate pentru informarea corectă, transparenţa şi obiectivitatea articolelor apărute în paginile ziarului! Publicaţia dumneavoastră s-a remarcat în tot acest timp prin corectitudine, imparţialitate, obiectivitate, echidistanţă şi prezentarea unor subiecte de real interes pentru opinia publică. Felicităm publicaţia “Replica” pentru modul în care evoluat de-a lungul anilor şi îi dorim un parcurs cât mai lung, cu ştiri obiective şi relevante pentru societate! Spiritul adevărului şi respectul pentru cititor să vă fie călăuză! La mulţi ani, cu cât mai multe articole interesante şi realizări profesionale!”

Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian:

„Cu ocazia împlinirii unei vârste atât de frumoase, urăm cotidianului Replica să traseze în continuare, în anii ce vor urma, o linie clară între presa aservită şi cea echidistantă. A fost o plăcere să vă citim în ultimii 13 ani şi sper să continuaţi în acelaşi ritm ascendent”

Dezideriu Dudaş, şeful Serviciului Public de Evidenţa Populaţiei:

„Vă doresc sănătate financiară, durată de viaţă cât mai lungă, cititorii mulţi interesaţi de ceea ce scrieţi şi să lăsaţi o urmă adâncă, ca şi până acum, în peisajul mass mediei locale. La mulţi ani!“

Elena Frâncu, fosta şefă a Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret:

„13 - numărul meu norocos care m-a lansat în marea performanţă. Asta înseamnă că şi voi veţi avea cel mai bun an. Vă mulţumesc pentru cum aţi promovat sportul constănţean şi valorile acestui judeţ! Vă doresc mulţi ani şi să avem bucuria să ne revedem la majorat. La mulţi ani, Replica!”

Daniel Georgescu, directorul Administraţiei Canalelor Navigabile:

„La cât mai mulţi ani! Să dea Dumnezeu să îmbătrâniţi frumos!“

Gabriel Custurea, directorul Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa:

„La mulţi ani! Să fiţi sănătoşi şi să rezistaţi mult timp pe piaţă“

Eduard Irimia, preşedintele Superkombat:

„La mulţi ani! Vă doresc să aveţi parte de ediţii nenumărare, nelimitate. Vă citesc în fiecare zi, de la Bucureşti“

Petre Dinică, şeful Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului:

„La mulţi ani şi cât mai multe numere pe piaţă!“

Cătălin Botezatu, designer:

„Vă urez din toată inima acum, la împlinirea celor 13 ani care, sunt sigur că nu este un număr cu ghinion, să daţi cele mai frumoase sau poate cele mai acide replici tot timpul şi tuturora, de aici încolo încă 100 de ani. La mulţi ani!“

Marius Niculescu, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă:

„Conducerea Gărzii de Coastă doreşte să adreseze întregului colectiv redacţional al cotidianului “Replica” de Constanţa un călduros La Mulţi Ani la împlinirea celor 13 ani de apariţie editorială. Vă mulţumim pentru buna colaborare pe care o avem în fiecare an şi nutrim sentimentul că munca şi rezultatele poliţiştilor de frontieră vor fi în continuare apreciate de redactorii dumneavostră”

Răducu Popescu, inspector şcolar general Inspectoratului Şcolar Judeţean:

„La mulţi ani, să fiţi sănătoşi, echidistanţi şi mai aproape de adevăr”

Marian Mazilu, şeful Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa:

„Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa va urează o zi minunată, un an memorabil şi succes în tot ce faceţi. La multi ani!“

Adrian Gâmbuţeanu, şeful Regiei de Drumuri şi Poduri Constanţa:

„Viaţă îndelungată presei tipărite şi ziarului „Replica“, cu o calitate cât mai înaltă a ştirilor şi cu mult mai puţin partizanat politic! La mulţi ani!“

Camil Manea, DGA Constanţa:

„La mulţi ani ziarului “Replica”. Să nu tacă niciodată, să dea replica la tot!”

Sorin Rugină, rectorul Universităţii Ovidius Constanţa:

„O viaţă cât mai lungă, cât mai aproape de rigurile unui jurnalist de anul 2015, să aveţi numai bucurii de faptul că ştirile dumneavoastră sunt comentate şi citite de cât mai mulţi cititori. Sunteţi un ziar foarte citit şi impuneţi un standard foarte ridicat în jurnalismul din Constanţa. La mulţi ani!“

Eugen Bola, inspector şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanţa:

Vă transmit un gând bun, un sincer „La mulţi ani“ pentru această gazetă, acest ziar al Constanţei. La mulţi ani tuturor celor care lucrează la acest ziar care, zi de zi, încearcă să fie obiectivi şi să ne aducă în faţă informaţii din cele mai diverse domenii, şi în acelaşi timp, să ne facă să şi zâmbim puţin, mai ales la ultima pagină. Dacă ne supărăm la primele, două, trei, ne mai îndulcim cu un zâmbet la ultima pagină. Este o apariţie importantă pemtru media din judeţul nostru, că a reuşit să ajungă la această cifră, de 13. Sunt convins că nu-i cu ghinion, că o să vă poarte noroc, că al 13-lea an nu a fost unul cu ghinion. Dimpotrivă, v-aţi regăsit la toate evenimentele importante din punct de vedere politic sau social economic, de la nivel naţional şi judeţean. Este o apariţie colorată, plăcută şi sunt mulţi, foarte mulţi constănţeni, care aşteaptă apariţia fiecărui număr din ziarul dumneavoastră“

Adrian Bâlbă, directorul Complexul Muzeal de Ştiinte ale Naturii:

„Noi, ca şi Complex de Ştiinţe ale Naturii, avem mare bucurie atunci când presa este alături de noi şi, în special, atunci când presa se ocupă de proiectele de mediu. În felul acesta ne ajută să ajungem la inima, sufletul şi cunoaşterea tinerilor, în mod special, pe care vrem să-i apropiem mai mult de natură. Mulţumim ziarului “Replica”, ziar care, de fiecare dată când am avut evenimente importante care ţin de natură şi de protecţia mediului, a fost aproape de noi. Mulţumim încă o dată şi ani mulţi înainte, fericiţi, utili pentu societate“

Marin Dima, şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa:

„Vă doresc să fiţi sănătoşi, fericiţi, veseli, pentru că aveţi nevoie, să manifestaţi acelaşi profesionalism de care aţi dat dovadă până acum. Tot ceea ce faceţi să fie în interesul cititorilor dumneavoastră, prin care sunt şi eu. La mulţi ani!“

Cornel Grigore, decanul Baroului Constanţa:

„La mulţi ani! Să aveţi o existenţă cârt mai îndelungată, să vă faceţi treaba ca şi până acum. La mulţi ani întregului colectiv şi s-o ţineţi tot aşa“

Gabriel Ţăranu, director Sucursala Regională de Transport Feroviar de Călători Constanţa:

„Pentru unii dintre noi 13-sunt ani, şi mulţi şi puţini. Vă urez tiraj mult, corect, constănţenii să vă iubească şi să vă ducă mai departe în toată ţara. La mulţi ani!“

Doina Păuleanu, director Muzeul de Arte Constanţa:

„Doresc o existenţă îndelungată ziarului Replica, ziar care şi-a dovedit profesionalismul în perioada în care a apărut cu regularitate la Constanţa. Îi doresc aceeaşi competenţă, aceeaşi sideritate faţă de cerinţele şi aşteptările publicului şi sper că va fi încontinuare citit cu reală plăcere şi interes. La mulţi ani!“

Felix Stroe, directorul general SC RAJA SA:

„Am remarcat de multe ori curaj şi întotdeauna obiectivitate în demersurile dumneavoastră jurnalistice. Disponibilitatea, calitatea, onestitatea şi deschiderea sunt trăsăturile cheie care duc la succes şi care se regăsesc în colectivul dumneavoastră. Sperăm ca ziarul Replica să dăinuie mult timp de acum încolo, păstrându-şi intacte verticalitatea şi profesionalismul prezente în materialele editate în toţi aceşti ani. Vă doresc să fiţi în continuare un reper pe piaţa media din Constanţa. “La mulţi ani!” şi viaţă lungă!”

Dr. Geronimo Brănescu, şeful Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa:

„Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa vă mulţumeşte pentru parteneriatul informaţional şi vă doreşte, la împlinirea a 13 ani de activitate, o viaţă profesională cât mai lungă, caracterizată ca şi până acum de promptitudine şi obiectivitate. Avem deosebita onoare şi, în acelaşi timp, privilegiul să vă putem transmite cele mai sincere gânduri odată cu urarea La Mulţi Ani!“

Constantin Dancu, şeful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Constanţa:

„13 ani aţi fost şi aţi rămas cei mai buni. Vă urez, la ceas aniversar, să rămâneţi în continuare cei mai buni. La mulţi ani! La cât mai multe ediţii (în top, ca şi până acum). Vouă, celor care aţi făcut din profesia de ziarist un crez, vă urez să rămâneţi la fel de buni şi profesionişti şi să fiţi sănătoşi alături de cei dragi. Să ne trăiţi că ne trebuiţi”

Marius Oprişan, şeful Centrului Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa:

„13 este un număr cu noroc. Vă doresc să informaţi la fel de corect, obiectiv şi complet cititorii şi să ne transmiteţi, în continuare, mesajul. Felicitări pentru activităţile desfăşurate în cei 13 ani. Vă doresc să rămâneţi la fel de dedicaţi profesiei. La mulţi ani!”

Conf. dr. Dumitru Costea, preşedintele Fundaţiei Cultural Ştiinţifice „Concord”:

„La mulţi ani! Sănătate întregului colectiv “Replica“. Sunteţi jurnalişti profesionişti desăvârşiţi, să continuaţi să scrieţi materiale frumoase şi să fiţi imparţiali“

Ionuţ Galani, cântăreţ:

„La mulţi ani! Să scrieţi cât mai multe adevăruri în ziar, să fiţi cât mai credibili şi imparţiali“

Stere Halep:

„La mulţi ani! Viaţă lungă, multă sănătate întregului colectiv“

Cristian Cârjaliu, primarul comunei Agigea:

„Vă doresc să fiţi sănătoşi toţi cei din echipa redacţională, să aveţi numai împliniri şi să faceţi ziarul ca şi până acum, cu profesionalism. Ziarul “Replica” este primul pe care îl citesc în fiecare zi. Este un ziar OK, care prezintă totul în ritm alert, pentru informarea în timp util a cetăţenilor judeţului Constanţa şi nu numai. La mulţi ani!”

George Măndilă, consilier judeţean PNL:

„Citesc cu plăcere şi mă amuz de fiecare dată. Când n-o să mă mai amuz citind din “Replica”, mă refer la chestiuni amuzante din ziar, pentru că evident citesc şi chestiunile serioase, nu înseamnă că ziarul nu e bun, ci faptul că nu e bună cafeaua”

Cătălin Cheia, co-preşedinte TNL Constanţa:

„Sunteţi unul din ziarele pe care eu le citesc zilnic, un ziar care te informează vis-a-vis de tot ceea ce se întâmplă în plan local, în judeţul sau oraşul tău, este locul din care îmi sustrag informaţiile locale, când vine vorba de politică, administraţie sau divertisment. Ziarul ne-a preluat tot timpul activităţile şi mulţumim foarte mult pe această cale. Ne-a făcut să fim mai vizibili şi, până la urmă, o organizaţie politică, dacă este un lucru pe care şi-l doreşte, este să fie vizibilă şi asta datorită vouă, celor de la Replica!”

Valentin Vrabie, primarul comunei Peştera:

„Este publicaţia unde am avut posibilitatea să-mi exprim punctele de vedere, să-mi pot transmite către oameni principiile după care îmi ghidez activitatea şi, mai important, mă bucur că am avut posibilitatea ca cititorii să trimită mesaje, de bune, de rele, necenzurate. Felicitări şi, în continuare, să faceţi o presă liberă şi să lăsaţi cititorii să decidă dacă le place sau nu un articol”.

Claudiu-Iorga Palaz, preşedinte PMP Constanţa:

„Vă ştiu din primul an, de când v-aţi înfiinţat, cam de atunci lucrez şi eu în administraţie. Eu chiar pot să spun că sunteţi obiectivi ca ziar şi dacă menţineţi linia aceasta va fi numai de bine, iar voi aţi câştigat, fără multe intervenţii, locul pe care îl mwritaţi în mass-media constănţeană şi aveţi un loc foarte bun. Ca notorietate, mulţi care poate sunt de mai mult timp ca voi, n-au reuşit să o câştige în aşa scurt timp. Numai bine, vă pup!”

Victor Manea, deputat PNL Constanţa:

„Doresc să faceţi 140 de ani de activitate şi să fiţi unul din pilonii democraţiei, în continuare, în România. Numai bine, La Mulţi Ani!”

Gheorghe Hânsă, primarul oraşului Cernavodă:

„Sunteţi de-o seamă cu doi nepoţi ai mei! Luaţi buletinul anul acesta. Este unul din primele ziare pe care le citesc şi sunteţi demni de toată admiraţia pentru că aţi rezistat şi aţi rezistat bine. Bănuiesc că sunteţi unul dintre cele mai citite ziare din zona asta. Să fiţi sănătoşi, să aveţi grijă de voi, că de noi au grijă ceilalţi, care ne “stimează” ca şi pe voi. Doamne-Ajută, să vă meargă bine!”

George Scupra, primarul oraşului Ovidiu:

„La o onomastică nu poţi să zici decât de bine. Pe cele rele le uiţi. Nu pot să spun decât de bine de “Replica”, mulţi ani înainte şi să fiţi în continuare la fel de incisivi şi de echidistanţi. Sunt foarte multe lucruri şi bune şi rele, inclusiv între noi. E bine să fie un echilibru, ceea ce încercaţi să faceţi până la urmă şi, de cele mai multe ori, reuşiţi”.

Adrian Mihălcioiu, preşedintele Sindicatului Liber al Navigatorilor:

„În primul rând, urez La Mulţi Ani! Ce repede au trecut 13 ani! Replica ne-a ţinut ocupaţi, este un cotidian de mare actualitate în Constanţa, sperăm să rămână la fel în viitor şi mulţi ani de acum înainte şi să avem o colaborare la fel de fructuoasă, poate şi mai bună decât până acum. La Mulţi Ani, Replica!”

Ovidiu Cupşa, directorul Centrului Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale:

La mulţi ani! Să fie cu noroc! Vă doresc ca acest 13 să aibă o conotaţie favorabilă pentru ziarul dumneavoastră. Cred că-n aceşti 13 ani v-aţi consacrat pe piaţa constănţeană ca fiind ziarul cu cele mai informate mijloace mass media. Citesc zilnic informaţiile din Replica şi aproape întotdeauna aţi fost cu un pas înaintea celorlalţi colegi din presă. Să vă dea Dumnezeu ani mulţi înainte! Mulţumesc din tot sufletul pentru colaborare. Mă bucur că existaţi pe piaţa constănţeană!”

Alexandru Manu, directorul SC Termica Distribuţie SRL:

„La mulţi ani! Să fiţi sănătoşi, să creşteţi şi să fiţi obiectivi“

Ionuţ Anghel, consilier local al oraşului Eforie:

„Ca cititor fidel al ziarului “Replica” pot afirma că reuşiţi să vă menţineţi în topul peisajului mediatic, mereu cu ştiri proaspete, cu anchete şi reportaje, dar mai cu seamă cu celebrele rubrici “Zoom” şi “Figurant”, care reprezintă sarea şi piperul acestei publicaţii. Vă urez multe apariţii de acum înainte, inspiraţie şi multe satisfacţii”.

http://www.replicaonline.ro/de-13-ani-va-dam-replica-am-intrat-in-al-14-lea-an-de-existenta-210552/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102