REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

De 13 ani vă dăm REPLICA! Am intrat în al 14-lea an de existenţă

De 13 ani vă dăm REPLICA! Am intrat în al 14-lea an de existenţă

Replica API 19 februarie 2015 | 00:34 255

Ediţie aniversară

Ediţie aniversară

Cotidianul „Replica” de Constanţa a intrat în al 14-lea an de existenţă. Când a început acest proiect nebun şi frumos, mulţi nu i-au dat nici o şansă. Azi, după 13 ani, nu este o laudă să spunem că am reuşit să fim acea pată de culoare din piaţa media constănţeană şi nu numai. Rezistăm graţie vouă, cititorilor noştri, şi ne străduim să vă oferim ştiri „la cald”, interviuri, anchete, atitudine! Aceleaşi lucruri vă vom oferi şi anul care vine, cu plusul pe care îl dă evoluţia tehnologiei. Avem însă ambiţia ca nici o schimbare să nu ne modifice spiritul tânăr şi liber, pasiunea de a face presă, să nu ne schimbe natura critică, atunci când este cazul. Vom continua să fim „incomozi”, dar deopotrivă sensibili la suferinţa umană. Am învăţat în toţi aceşti 13 ani – iar acum păşim în al 14-lea an de existenţă, cu încredere şi mândrie – că avem cititori care vor cele mai proaspete ştiri, care vor adrenalină, care vor să se destindă, care vor să facă politică, pe care îi interesează fiecare „înţepătură” pe care o adresăm politicienilor ori şefilor de instituţii, de unde şi rubricile speciale, distincte, „marcă înregistrată” a cotidianului „Replica”: „Zoom” şi „Figurant”. Credeţi că aceste rânduri seamănă cu cele de anul trecut? Ei bine, da, pentru că cititorii noştri nu şi-au schimbat paleta de interese, iar noi suntem în slujba lor, a cetăţenilor. La fel ca şi anii trecuţi, vă promitem să ne păstrăm echilibrul, să fim entuziaşti şi vă invităm să parcurgem împreună nu doar al 14-lea an de existenţă, ci mulţi, mulţi ani de acum înainte. La 13 ani de existenţă, mulţumim cititorilor, dar şi colaboratorilor, reprezentanţilor instituţiilor din judeţ, dar nu numai, reprezentanţilor din administraţiile publice locale, politicienilor, celor care ne-au transmis gândurile lor.

Ecaterina Andronescu, senator PSD, fost ministru al Educaţiei:

„Vă urez din tot sufletul să aveţi multe realizări, să vă bucuraţi şi să nu vă dezamăgiţi niciodată cititorii. Vă doresc să vă înmulţiţi numărul cititorilor şi de fiecare dată să-i răsplătiţi, aşa cum şi ei aşteaptă de la dumneavoastră. Să fiţi sănătoşi şi să vă împliniţi tot ceea ce vă doriţi, pentru cetăţenii acestei ţări şi pentru dumeavostră profesional. La mulţi ani!“

Radu Babuş, deputat PSD:

„Îmi place că sunteţi şi acizi când e cazul şi sunteţi şi drepţi când e cazul. Eu, cel puţin, am o relaţie corectă cu cei care lucrează la “Replica” şi aţi fost corecţi de ambele părţi. Vă doresc tot binele din lume şi la cât mai multe reportaje acide şi corecte”

Cristian Radu, primarul municipiului Mangalia:

„Cu ocazia împlinirii a 13 ani de existenţă, vă urez un călduros “La mulţi ani!” şi la cât mai multe ediţii, în special în formatul tipărit. Pentru mine, cotidianul Replica este un etalon de echidistanţă şi profesionalism. Vă doresc să rămâneţi în continuare la fel de vigilenţi şi intransigenţi în activitatea de informare corectă şi transparentă a opiniei publice. Sunt convins că vom colabora foate bine şi pe viitor. Mult succes!”

Claudia Boghicevici, deputat PNL:

„La Mulţi Ani! Profesionişti, oameni interesaţi de agenda cetăţeanului, cu relatare obiectivă în materialele redactate de dumneavoastră, imparţiale şi vă doresc succes în activitatea pe care o aveţi. Sunteţi oameni cu coloană vertebrală şi, până la urmă, de acest gen de oameni are nevoie societatea românească, indiferent de domeniul de activitate. Succes în tot ceea ce faceţi şi să ne vedem peste mulţi ani bucuroşi şi mulţumiţi de ceea ce simţiţi”

Manuel Lalu, şeful Secţiei 1 Poliţie:

„La mai mulţi ani înainte şi să vă păstraţi acelaşi spirit critic şi obiectiv, tototdată, astfel încât atât noi cât şi cetăţenii să fie corecţi informaţi cu privire la ce se întâmplă în urbea şi în judeţul Constanţa”

Marius Vasile, şeful Şecţiei 2 Poliţie:

„La mulţi ani şi la mulţi cititori! La cât mai multe accesări pe internet şi succes în continuare!”

Ionuţ Bogdan Artagea, director general interimar al Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu:

„La mulţi ani! Să fiţi la fel de obiectivi ca şi până acum”

Laurenţiu Carp, şeful Secţiei 3 Poliţie:

„Mulţi ani înainte şi tot ce vă doriţi să se împlinească. Sănătate şi multe bucurii”

Aurelian Ispir, şeful Secţiei 5 Poliţie:

„La mulţi ani şi la cât mai multe ediţii! Să fiţi, în continuare, alături de noi şi să prezentaţi evenimentele cât mai obiectiv, aşa cum aţi făcut-o până acum”

Iulian Dode, şeful Poliţiei Mamaia:

„La mulţi ani în primul rând, să fiţi la fel de obiectiv şi bine informaţi cum aţi fost şi până acum şi să redaţi lucrurile aşa cum aţi făcut-o şi până acum. Sunt un cititor, încă de la înfiinţare şi până în prezent, consecvent al publicaţiei dumneavoastră”

Rodica Crăciun, directorul Stării Civile Constanţa:

„Felicitări! Să continuaţi tot aşa, să fiţi cei mai buni, cei mai tari. Vă pup şi vă iubesc pe toţi şi vă urez succes în activitatea de zi cu zi. La mulţi ani!”

Ovidiu Grosu, şeful Poliţiei Murfatlar:

„Vă doresc să fiţi la fel de deosebiţi ca şi până acum, la fel de bine informaţi, la fel de imparţiali şi la fel de apropiaţi faţă de cei care vă aşteaptă cuvintele puse pe hârtie şi online în fiecare zi. Mult succes şi mie mi-a făcut o reală plăcere să colaborez cu colectivul Replica! Chiar am fost încântat de modul cum aţi prezentat evenimentele până acum. Mă bucur că mergeţi înainte şi nu faceţi nici un pas nici în lateral, nici înapoi. Sunteţi printre puţinii care sunteţi verticali şi acesta este un lucru mare”

Mihai Tănăselea, şeful Poliţiei Năvodari:

„Să fiţi sănătoşi şi la mulţi ani! Să aveţi rezultate la fel de bune ca şi până acum şi ca cât mai multe aparţii!”

Gabriel Coteanu, şeful Poliţiei Eforie:

„La mulţi ani, să fiţi obiectivi şi corecţi”

George Marcu, şeful Poliţiei Hârşova:

„Să continuaţi cel puţin în felul în care continuaţi acum, pentru că sunteţi primii pe care îi urmărim. Sper să aveam o colaborare la fel de bună ca şi cea de până acum. Să aveţi cât mai mulţi cititori. La mulţi ani!”

Iane Petcu, şeful Poliţiei Negru Vodă:

„La mulţi ani, să aveţi sănătate şi tot ce vă doriţi”

Dorel Răcaru, şeful Poliţiei Costineşti:

„La mulţi ani şi să aveţi o activitate la fel cum aţi avut-o până acum”

Ion Chiru, şeful Secţiei 1 Rurală:

„Felicitări pentru modul profesionalist în care ne transmiteţi evenimentele zilnic”

Musledin Sinan, şeful Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Constanţa:

„La mulţi ani, să daţi dovadă de acelaşi profesionalism ca şi până acum şi obiectivitate în ceea ce constataţi”

Nicolae Simion, şeful Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase:

„Să aveţi încă pe atâţia ani de activitate şi articole bune, exact cum au fost şi până acum”

Ciprian Sobaru, şeful Biroului Rutier Constanţa din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa:

„Dacă aţi avut oarece ghinion în anul 13 de activitate, să sperăm că s-a spart acum, odată cu intrarea în anul 14, şi sunteţi la o aruncătură de băţ până la as”

Bogdan Covalciuc - echipa de descarcerare ISU Dobrogea Constanţa:

„La ceas aniversar urăm colectivului redacţiei REPLICA apariţie neîntreruptă, mult spor în slujirea CUVÂNTULUI, împliniri editoriale şi multă sănătate”

http://www.replicaonline.ro/de-13-ani-va-dam-replica-am-intrat-in-al-14-lea-an-de-existenta-210390/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102