REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

DE 15 ANI VĂ DĂM REPLICA! AM INTRAT ÎN AL 16-LEA AN DE EXISTENŢĂ

DE 15 ANI VĂ DĂM REPLICA! AM INTRAT ÎN AL 16-LEA AN DE EXISTENŢĂ

Replica API 21 februarie 2017 | 19:51 245

ANIVERSAR

ANIVERSAR

În 2002, lua naştere ce astăzi este unul dintre cele mai obiective publicaţii de la malul mării. Cotidianul „Replica” împlineşte 15 ani şi păşeşte în al 16-lea an de existenţă. Anii nu au trecut fără anchete spectaculoase, interviuri în exclusivitate şi poveşti fascinante croite în jurul evenimentelor care, la prima vedere, păreau banale. Detaliile fac diferenţa între o ştire simplă şi un material bun. Pentru asta, cititorii fideli ai ziarului merită ca de fiecare dată să aibă livrate corectitudine, calitate şi la final rezultate. După 15 ani de „Replica”, ne dorim ca şi mai mulţi ani de acum înainte să fim alături de constănţeni de fiecare dată când au nevoie de noi, pentru că noi suntem dreptul lor la replică când au nevoie de o voce.

De la an la an, adaptaţi la ritmul tot mai alert al realităţilor de zi cu zi, reporterii „Replica” de Constanţa simt că fac echipă chiar cu cititorii săi. Ne dorim ca de la an la an să avem tot mai mulţi cititori fideli, să le oferim articole de calitate, informaţii de primă mână, alături de rubricile deja consacrate al cotidianului: „Figurant” şi „Zoom”. Sunt rubricile pe care le cunosc toţi actorii din viaţa publică a urbei noastre, oameni care ne-au transmis o urare, un gând, un mesaj pentru noi şi cititorii noştri deopotrivă:

Adrian Viorel Nicolaescu, prefectul judeţului Constanţa: „15 ani cu Replica, 15 ani de echidistanţă şi obiectivitate. La ceas aniversar, transmit un călduros “La mulţi ani” însoţit de cele mai sincere urări de bine şi multă sănătate întregului colectiv redacţional. Mult succes în continuare”

Bogdan Huţucă, deputat PNL Constanţa: „Vă doresc să aveţi parte de cât mai mulţi ani în care să demonstraţi profesionalism şi consecvenţă”

Virgil Drăghici, administrator SC ARIMEX COMEXIM SRL: „Rugăm pe bunul Dumnezeu şi pe Măicuţa Domnului să grijească sufletele dumneavoastră, să vă binecuvânteze, să vă dăruiască sănătate şi pace sufletească, să vă dea putere să speraţi, să iertaţi, să iubiţi şi să întâmpinaţi toate greutăţile zilelor ce vor urma. Întru sănătoşi şi fericiţi MULŢI ANI!”

Mircea Banias, preşedinte ALDE Constanţa: „Vă urez să rămâneţi, în continuare, una dintre cele mai citite publicaţii constănţene şi să vă păstraţi imaginea de cel mai “simpatic” colectiv din presa locală. La mulţi ani!”

Gheorghe Dragomir, preşedintele Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal: „La împlinirea a 15 ani de activitate vă urez viaţă lungă, dăruire, obiectivitate şi cât mai multe subiecte de primă pagină! Aţi reuşit, în toţi aceşti ani, să fiţi doza zilnică de informaţie, de inspiraţie şi, de ce nu, de curaj. Privind în urmă vedem cum o echipă redacţională tânără, ambiţioasă, dedicată a reuşit să creeze un reper pentru noi toţi, constănţenii. La mulţi ani, REPLICA de Constanţa!”

Mariana Gâju, primar comuna Cumpăna: „Ca oricărei publicaţii de pe teritoriul judeţului Constanţa, vă doresc viaţă lungă. Celor care lucrează în cadrul publicaţiei Replica le doresc să fie echilibraţi, să fie aşa cum de altfel se aşteaptă toata lumea, să prezinte întotdeauna realitatea, corectitudine şi toate informaţiile de care dispune un jurnalist. Sănătate, Replica! La mulţi ani!”

Marian Gălbinaşu, primarul comunei Corbu: „La împlinirea a 15 ani ai publicaţiei dumneavoastră, să dea Dumnezeu să fiţi o publicaţie obiectivă şi să mai activaţi mult în sensul pertinent al lucrurilor, nu în sensul impertinent, cum din păcate, în ultima perioadă, se comportă alte publicaţii. Vă doresc cât mai mulţi ani de împliniri, realizări şi să vă impuneţi pe piaţă. Acest lucru depinde numai de colaboratori, angajaţii, în sensul în care obiectivitatea să primeze altor sisteme de valori. Asta este foarte important şi acest lucru vă va dea forţa alături de mine, alături de alţi edili locali. Dacă, cum din păcate constatăm, se scot anumite chestiuni din context, când adevărul nu este scos la modul nud, depinde doar de Dumnezeu să se piardă fie un edil public, fie o publicaţie. Să vă ajute Dumnezeu să o ţineţi în continuare aşa! Cu cât mai multe gânduri bune pentru redacţia dumneavoastră”.

Robert Boroianu, deputat PNL: „De 15 ani, cotidianul REPLICA este oglinda realității orașului și județului Constanța. Cu ocazia acestei frumoase aniversări vă urez activitate îndelungată, să rămâneți întotdeauna obiectivi și să prezentați cu aceeași verticalitate și profesionalism evenimentele vieții cotidiene. La mulți ani, REPLICA!”

http://www.replicaonline.ro/de-15-ani-va-dam-replica-308706/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218