REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

De-ale Constanţei: în cartierul social Henri Coandă sfârâie grătarul, pe străzi se consumă alcool, iar în parc se intră cu maşina!

De-ale Constanţei: în cartierul social Henri Coandă sfârâie grătarul, pe străzi se consumă alcool, iar în parc se intră cu maşina!

Replica API 21 aprilie 2018 | 22:16 279

Sancţiuni aplicate de poliţiştii locali

Sancţiuni aplicate de poliţiştii locali

În cartierul social Henri Coandă sfârâie grătarul, pe străzile urbei se consumă băuturi alcoolice în voie, se tulbură liniștea publică și se face mizerie. Toate acestea reprezintă motivele pentru care polițiștii locali din Constanța au aplicat sancțiuni pe bandă rulantă. Ei au acționat, la data de 18.04.2018, în intervalul orar 06.00- 22.00, în zona cuprinsă în perimetrul dintre Bulevardul Aurel Vlaicu, Aleea Umanității, Aleea Egretei, Bulevardul Tomis, Strada Dumitru Lemnea, Șoseaua din vii, Strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, Strada Pelicanului, Strada Arcului, Aleea Orhideelor, Strada Brândușelor, Aleea Stadionului, Bulevardul 1 Mai, dar și pe Faleza Cazinoului și în parcurile constănțene.

De asemenea, s-au efectuat activități privind depistarea conducătorilor atelajelor hipo și care se deplasează pe raza municipiului Constanța, identificarea persoanelor care apeleză la mila publicului, verificarea persoanelor care dețin animale de companie, câini periculoși ori agresivi, cât și pentru nerespectarea normelor privind salubritatea ori desfășurarea activităților de picnic. Și, cum era de așteptat, sancțiunile nu au întârziat să apară.

A fost aplicată una în valoare de 200 de lei pentru răscolirea gunoiului din containere, pe Aleea Egretei , o sancțiune în valoare de 400 de lei pentru autoturism staționat pe spaţiul verde (Alee Parc Tăbăcarie), o sancțiune pentru apelarea la mila publicului pe bulevardul Aurel Vlaicu, pentru răscolirea gunoiului din containere (strada Dumitru Lemnea) - o sancţiune în valoare de 200 lei, pentru aruncarea de hârtii pe domeniul public (Parc Tăbăcărie) – trei sancțiuni, în valoare de 600 și 200 de lei, pentru plimbarea câinilor fără lesă pe domeniul public (Parc Tabacarie) - 3 sancţiuni în valoare de 250 lei, 600 și 500.

De asemenea, pentru desfășurarea activităţilor de picnic în afara locurilor special amenajate (cartierul social Henri Coandă, Aleea Stadionului - Stadion Rugby Cleopatra) au fost aplicate două sancţiuni în valoare de 1000 lei fiecare. Polițiștii locali au aplicat și sancțiuni pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice precum Şoseaua din Vii, Barbu Ștefănescu Delavrancea, Aleea Egretei, Strada Arcului - zona unui centru comercial, stadion Cleopatra, Aleea Orhideelor și Faleza Casino, în valoare de 100 și 200 de lei. Amendați au fost și cei care au tulburat liniștea locuitorilor.

Astfel, au fost aplocate 3 sancțiuni în valoare de 200 de lei fiecare, în parcul Tăbăcarie Zona Gravity Park și pe Aleea Brîndușelor. Pentru refuzul persoanei de a se legitima au fost date două sancțiuni, în valoare de 250 și 200 de lei, în parcul Tăbăcărie. ”Pe această cale facem apel la constănțeni să se alăture demersurilor întreprinse de către Direcția Generală Poliția Locală în ceea ce privește acțiunea de ecologizare desfășurată la nivelul municipiului Constanța și să respecte normele legale în vigoare în ceea ce privește curățenia și protecția mediului. Numai împreună putem asigura un mediu curat, sanătos și în siguranță în municipiul Constanța!”, au spus reprezentanții Poliției Locale Constanța.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Constanta este cea mai execrabila comuna din Tara Romaneasca, la ora actuala!
3
0
Pai nu Raducu a infiintat acest stabiliment? Aveam nevoie de un astfel de cartier care creeaza numai probleme? Suma claselor absolvite de acestia nu trec de un tren CFR cls 2
9
0
Sapun din aceste ciori !!!!!1
5
0
Astea sunt ca sa fie la numar pentru prosti de la Dogaru... Din ce plm sa plateasca aia din cartierul HC amenzile, cand ei sunt asistati sociali...?!?
7
2
Faceti ceva si cu donatorii de organe care isi tureaza la maxim motoarele pe strazi.
11
1
Aceste imagini le puteti vedea peste tot in orasul acesta imputit.Constanta-i plina de drogati si retardati de toate culorile.
11
0
Astia , beau si mananaca pana vomita apoi se cotzaie si fac pui handicapati . Apoi , iar mananca , iar beau de se fac manga si se penetreaza pana in zori si iar umbla femelele la cersit cu burtile pana la gura ... La sapun !
11
1
Pai da bosulica.. da ei e cei mai muncitori , nu lipseste unu de la vot mancale.asi colivili de simpatici ce e ei. Ei si cu bunici de la clubul pensionarilor e cei mai baro. Pune pe cine vrea ei la putere asa ca...mukles mo!
8
2
Henry Coanda cartier de tigani borati, ciori libidinoase.
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614