rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 8 iulie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

DE ASTĂZI INTRĂM ÎN AL 19-lea AN DE CÂND LE DĂM REPLICA!

Se spune că majoratul reprezintă cea mai importantă aniversare, care marchează trecerea de la adolescență, la etapa de adult, prag la care a ajuns, acum, cel mai informat, vertical și incisiv ziar de la malul mării!

În urmă cu peste 18 ani, în vara anului 2001, Replica prindea viață sub forma unui proiect îndrăzneț, „tânăr și neliniștit“, dar incisiv, curajos și ambițios. În primă fază a pășit pe piața media ca săptămânal iar, în scurt timp, și-a schimbat statutul în cotidian. Astfel, pe 18 februarie 2002, cotidianul a început să-și pună amprenta zi de zi și să devină, încet, dar sigur, cel mai bun partener de cafea al constănțenilor. Poate că mulți nu au crezut că va rezista, alții poate chiar au fost siguri. Însă, cu suișuri și coborâșuri, Replica a reușit să se mențină pe piață, să nu facă rabat de la a oferi informații la cald, de a-i taxa cu pixul pe cei care calcă pe bec și de a-i lăuda pe cei care merită. De asemenea, rubricile Zoom și Figurantul Zilei au rămas la loc de cinste, reprezentând un fior pe spinare pentru cei vizați și un deliciu pentru cititori.

Însă, toată munca depusă de întreaga echipă, toate eforturile, dedicația și truda nu ar fi fost posibile fără cititorii noștri.

Știm că ne mai certați, că nu mereu vă intrăm la inimă, dar aceasta ne e meseria și ne asumăm. Prin urmare, ne înclinăm în fața voastră și vă mulțumim.

Și, cum cotidianul „Replica de Constanța“ a ținut legătura, pentru informații oficiale și puncte de vedere, cu toți șefii de instituții din județ, cu aleșii locali, cu miniștri, parlamentari, oameni ai legii, simpli cetățeni și nu numai, aceștia ne-au transmis gândurile lor cu ocazia aniversării, deși știm că nu de puține ori i-am pus în situații dificile:

Vă mulțumim tuturor!

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța: „Vă doresc să rămâneți obiectivi și să reușiți să transmiteți cu imparțialitate tot ceea ce este de interes pentru constănțeni. La mulți ani, REPLICA!”

George Niculescu, prefectul județului Constanța: „De aproape 20 de ani, Replica reprezintă un cotidian pe care constănțenii, și nu numai, se bazează pentru a se informa. Avem nevoie de publicații care să rămână ancorate puternic în actualitate și care să furnizeze oamenilor informațiile cu ajutorul cărora să-și facă o privire de ansamblu asupra evenimentelor care ne creionează percepția asupra societății. Cu ocazia «majoratului», vă urez să continuați drumul pe care ați pornit în 2002 și să rămâneți o sursă importantă de informații pentru cititori. La mulți ani!”

Aura Bozdoacă, subprefectul județului Constanța: „Așteptam replica voastră la tot ce se spune și se scrie pentru următorii 18 ani! Păstrați-vă spiritul critic benefic pentru democratie și veți depăși vârsta pensionarii! La mulți ani!”

Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța: „Am fost mereu plăcut impresionat de politica jurnalistică a cotidianului Replica, un loc bine definit pe piața mass mediei constănțene. Publicația Replica a evidențiat mereu cu obiectivitate problemele constănțenilor, iar prin demersuri jurnalistice active a venit mereu în sprijinul acestora cu soluții reale. Vă mulțumesc pentru că, de fiecare dată, ați fost echidistanți și ați prezentat transparenți realitatea. Acum, la ceasul majoratului, vă doresc succes, o echipă cât mai puternică și să fiți mereu la fel de profesioniști. La mulți ani, Replica!”

Costin Răsăuțeanu, viceprimarul Constanței: „La multi ani, Replica! Să protejați adevărul cu profesionalism si verticalitate. Felicit întreaga echipa pentru frumoasa vârstă și vă doresc mulți ani de acum înainte cu mulți cititori!”

Andrei Bodean, șeful DNA Constanța: „Împlinirea celor 18 ani de prezență în comunitatea locală constănțeană ne oferă prilejul de a mulțumi colectivului redacției Replica pentru profesionalism, echidistanță și cooperare în scopul informării publicului. Pe lângă urările de "la mulți ani", vă dorim subiecte interesante și inspirație în continuare!”

Bogdan Despescu, secretar de stat MAI: „Aniversarea celor 18 ani de activitate ai cotidianului Replica, înseamnă, înainte de toate, profesionalismul, experiența și determinarea jurnaliștilor care, de-a lungul timpului, și-au făcut meseria cu respect față de ceea ce presupune o informare corectă și exactă. În acest moment special pentru dumneavoastră, doresc să adresez întregului corp redacțional, cuvinte de apreciere, respect pentru întreaga activitate desfășurată și să vă urez succes în continuare! La Mulți Ani!”

Constantin Dancu, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Constanța: „Cu ocazia "majoratului" cotidianului Replica, doresc să vă felicit pentru entuziasmul și profesionalismul de care ați dat dovadă de-a lungul anilor. Aveți o meserie grea, dar care aduce multe satisfacții. Pentru modul obiectiv de a scrie, pentru informarea corectă și echidistantă, pentru respectul de care dați dovadă în abordarea subiectelor, vă doresc "La mulți ani!" în activitate și la cât mai multe știri și evenimente de calitate”.

Teodor Niță, procuror al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța: „Am observat că ziarul Replica, de la înființare și până în prezent, a devenit cel mai important cotidian din județ. Vă urez să mențineți ritmul și să păstrați standardul de calitate și pe viitor.”

Gill Julien Grigore Iacobici, șeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța: „Mulțumiri colectivului redacțional care, deși aflat doar la ,,majorat", reușește cu responsabilitate și promptitudine să aducă aproape de noi cotidianul din jurul nostru și ne amintește zilnic că «la început a fost cuvântul»! La mulți ani!”

Viorel Teliceanu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța: „La mulți ani!!! Multă sănătate și putere de muncă întregului colectiv din redacția Replica și continuarea parcursului jurnalistic de excepție cu care am fost obișnuiți!!!”

Musledin Sinan - Șef Serviciu Criminalistic si vicepreședinte al Consiliului Teritorial al Corpului Național al Polițiștilor: „Ieri și Mâine pot fi zile obișnuite peste care se poate așterne uitarea ... dar azi este ziua în care împliniți 18 ani de activitate (deși vârsta maturității profesionale a fost demult atinsă). La mulți ani și mult succes în continuare!!!”

Ciprian Bodu, procuror în cadrul DNA Constanța: „La mulți ani, Replica! La cât mai multe ediții și de acum înainte, la fel de bine informate!”

Ion Chiru, șeful Poliției Municipiul Constanța: „Felicitări pentru modul profesionist în care ați prezentat evenimentele din viața cotidiană. Vă dorim La Mulți Ani, sănătate, împliniri și bucurii”.

Costel Stancă, director general Administrația Porturilor Maritime: „La mulți ani, Replica! La ceas aniversar vă urez să fiți obiectivi, prompți și profesioniști! Să fiți un reper al presei constănțene, un cotidian bine informat în peisajul media! Felicit redacția ziarului Replica pentru implicare, perseverență și originalitate în activitatea jurnalistică. La aniversarea majoratului doresc întregii echipe Replica multe reușite în anii care vin”

Cătălin Botezatu, designer: „Dragului nostru ziar, care se află la majorat, îi urez multe, multe ediții de acum încolo, cele mai frumoase articole, multe replici frumoase. Îi doresc să ne aducă în paginile lui, de fiecare dată, lucruri frumoase către public. Și, nu în ultimul rând, îi doresc colectivului multă putere de muncă . La mulți ani”.

Andreea Bănică, cântăreață: „Mulți ani sănătoși, ca voi frumoși! Tot înainte! La mulți ani!”

George Ogăraru, cunoscut fotbalist și antrenor român: „La mulți ani ziarului Replica pentru împlinirea celor 18 ani de existență. Acum, că sunteți majori, puteți să treceți la următorul nivel. Mulți ani frumoși înainte!”

Nicolae Moga, senator PSD: „Sunteți majori. Vă urez La mulți ani, viață lungă. Să fiți, ca și până acum, echidistanți, incisivi și vă felicit că ați reușit să rămâneți pe piața constănțeană atâția ani.”

Victor Ponta, președintele Pro România: „Felicitări pentru «majorat» și mult succes în continuare!”

Horia Constantinescu, comisar șef al Oficiului Județean Pentru Protecția Consumatorului Constanța: „Este majoratul ziarului Replica! De astăzi, este matur și am convingerea ca așa va rămâne! Presa este necesară, mai ales când vorbim de cea scrisă, fie și în mediul online! De ce?! Pentru că informația este transpusă în text, de către profesioniști ai condeiului (tastaturii). Avem, astfel, șansa să citim o știre cosmetizată, bine scrisă și în pas cu noutățile! La mulți ani, Replica!”

Marin Dincă, împuternicit adjunct al șefului I.P.J. Constanța: „La ceas aniversar, transmit un gând de respect și apreciere pentru toți cei care lucrează în această instituție. Vă felicit pentru că sunteți dedicați jurnalismului, pentru că demonstrați consecvență pentru calitate, dar aveți și un spirit inovator. La mulți ani și la cât mai mulți cititori!”

Mircea Labeș, șeful Serviciului pentru Imigrări Constanța: „La sărbătorirea celor 18 ani de activitate neîntreruptă pusă în slujba cititorilor constănțeni, doresc să adresez întregului colectiv redacţional, prosperitate şi putere de muncă printre cuvinte și idei transmise cu multă măiestrie și obiectivitate. Vă mulțumim că aţi fost alături de Serviciul pentru Imigrări şi că aţi mediatizat acţiunile noastre. Ne dorim ca în continuare să avem aceeaşi bună colaborare. La mulți ani, Replica!”

Dorel Constantin Onaca: „Cele mai frumoase gânduri pentru activitatea voastră obiectivă și pentru interesul ce-l manifestați pentru cetățeni. Vă doresc mulți ani de acum înainte.”

Tudorel Dogaru, șeful BCCO Constanța: „LA MULȚI ANI, REPLICA! La 18 ani de la apariție, pot spune că aveți o echipa formidabilă, cu oameni deciși și capabili să depășească orice barieră profesională. Și dacă nici ziariștii nu știu să o facă, atunci chiar îmi e greu să găsesc altă categorie profesională mai determinată. Fiți curioși, fiți uniți și, mai ales, fiți voi înșivă! Asta vă doresc.”

Ciprian Sobaru, șeful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Constanța: „La mulți ani, Replica de Constanța! Vă doresc să rămâneți pe “drumul cel bun” al performanței, pe “sensul unic” către succes.”

Gabriel Gioadă, șef Birou Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Constanța: „«Replica de Constanța» reprezintă un reper pentru media constănțeană, e un spațiu de informare de care are nevoie fiecare dintre noi. Mai mult decât atât, «Replica» este o instituție a Constanței. La mulți ani și viață lungă!”

Manuel Lalu, șef Serviciu Investigații Criminale din cadrul IPJ Constanța: „La ceas aniversar, urez La mulți ani și, totodată, mulți ani înainte, unei publicații care a rezistat frământărilor ultimilor 18 ani datorită calității materialelor care și-au găsit loc în paginile sale. Succes!”

Cristian Ion, avocat: „Replica a devenit majoră... la mulți ani!!!”

Marian Nucu, șeful Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Constanța: „În toți acești ani ați dovedit că sunteți o sursă de încredere, obiectivă și promptă în ceea ce privește diseminarea informației către public. Vă felicit pentru eforturile depuse, implicarea de care dați dovadă și profesionalismul cu care tratați fiecare subiect în parte. La mulți ani!”

Alexandru Dică, șeful Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța: „La o vârstă atât de frumoasă, cea a majoratului, a trecerii la maturitate, vă doresc sa aveți viața lunga, însoțită de obiectivitate și imparțialitate. Felicitări! La mulți ani întregii echipe!”

Mircea Banias, deputat: „Vă felicit pentru împlinirea vârstei de majorat, viață lungă. Este primul ziar local pe care îl citesc în fiecare dimineață. Succes mult în continuare”

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt I.P.J. Constanța: „De 18 ani dovediți că sunteți formatori de opinie pentru cititorii constănțeni. Sunteți un partener de încredere pentru instituția noastră și mă bucură faptul că am reușit să dezvoltăm o prietenie bazată pe profesionalism și comunicare eficientă. Vă urez un sincer și călduros «La mulți ani!»“

Mihai Huba, șef Serviciul de Poliție Transporturi Maritime Constanța: „Vă doresc, în primul rând, să mai scrieți încă pe atâția ani cât împliniți acum. Să aveți putere de muncă, să rămâneți profesioniști și să vă păstrați același tip de verticalitate, informare corectă și pertinentă. La mulți ani!”

Romeo Florea, împuternicit șef Poliția municipiului Medgidia: „Vă felicit pentru activitatea desfășurată până în prezent, pentru promptitudinea și obiectivitatea de care dați dovadă în fiecare zi, cu fiecare știre prezentată cititorilor. Pentru viitor, vă doresc să vă mențineți același spirit critic constructiv și să abordați cu încredere și echilibru demersul jurnalistic. La mulți ani!”

Adrian Dumitrașcu, șef Poliție oraș Cernavodă: „Cu ocazia "majoratului", vă urez sănătate, împliniri profesionale și personale și să demonstrați în continuare aceeași echidistanță și implicare în informarea corectă a cititorilor. La mulți ani!”

Vasilică Ivan, șef Poliție oraș Năvodari: „Cu ocazia aniversării, vă urez să rămâneți cel puțin la fel de apreciați de către publicul constănțean și nu numai, să fiți vigilenți, profesioniști și la fel de bine informați. Vă doresc să aveți parte de subiecte interesante și să vă păstrați echilibrul și principiile. La mulți ani!”

Marius Popa, șeful Serviciului de Medicină Legală Constanța: „Felicitări pentru tot ce ați făcut până acum și succes în continuare! La mulți ani!”

Gheorghe Hagi: „Felicitări pentru cei 18 ani de activitate. Sunteți tineri, ca și clubul nostru, dar acest lucru trebuie să fie mereu o motivație în plus pentru fiecare dintre noi de a progresa, de a câștiga experiență de la an la an. Vă doresc să fiți mereu pozitivi, imparțiali, să căutați mereu adevărul și performanța în fiecare domeniu. La mulți ani!”.

Colectivul Gărzii de Coastă: „Cu deosebită plăcere vă adresăm felicitările noastre pentru împlinirea a 18 ani de activitate! Vă mulțumim că, prin promptitudine și profesionalism, sunteți în slujba informării corecte a cetățenilor! Mulțumim pentru buna colaborare și vă dorim putere de muncă, sănătate și La Mulți Ani”

Dumitru Daniel Grădinaru, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea: „Prestigiul publicației este datorat viziunii, dedicării și strategiei redacționale. În cei 18 ani de activitate, ziarul Replica s-a remarcat prin atribute. Cu această ocazie, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea are bucuria de a vă adresa cele mai sincere felicitări. Vă dorim ca și anii care urmează să răsplătească pasiunea și dăruirea colectivului redacțional, pentru ca eforturile publicației să contribuie în continuare la educație prin adevăr și imparțialitate. Vă transmitem gândurile noastre de apreciere alături de mulțumirile noastre pentru relația apropiată și promovarea instituției noastre. La mulți ani!”

Vasile Zelca, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual - Biroul Teritorial Constanţa: „Fără REPLICA, Constanța ar fi mai săracă în replici la reguli dar mai ales nereguli din viata sa cotidiană. LA MULȚI ANI și CÂT MAI MULTE EDIȚII REPLICA!”

Liviu Lazăr, șeful Secției 2 Poliție: „De 18 ani, fără întrerupere, sunteți una dintre cele mai apreciate publicații din Constanța. La ceas aniversar, vă urez să slujiți în continuare adevărul, să scrieți cu aceeași tenacitate și originalitate și să rămâneți obiectivi și imparțiali”

Cristian Manolache, șeful Centrului de Arest Preventiv din cadrul IPJ Constanța: „Mulțumim ziarului Replica, cu care ne începem fiecare zi! Presa are o dimensiune de prim rang, aceea de a face educație. Voi, echipa Replica, care sunteți de fapt PRESA, decideți ce fel de educație să răspândiți. Echipa Replica și-a respectat întotdeauna cititorii, ca pe un public ales, oferind educație înaltă prin adevăr și imparțialitate. Să vă dăinuie buna intenție, curajul, geniul și inspirația! La mulți ani!”

Sorin Marcel Colesniuc, director general al Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța: „La Mulți Ani! După Revoluția din Decembrie 1989, presa din România a devenit, pe bună dreptate, «a patra putere în stat» și «câinele de pază al democrației». Tocmai de aceea, mi s-a părut deosebit de interesant să lucrezi în presă. Am menționat și cu alte ocazii, sunt absolut convins de rolul deosebit de important pe care presa îl are în societate. Prin urmare, cu prilejul aniversării a 18 ani de activitate, urez ziarului Replica să împlinească un număr cât mai mare de ani! În final, doresc să mulțumesc redactorilor ziarului Replica pentru faptul că mediatizează activitățile științifice și culturale ale Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța! La Mulți Ani!”;

Cristian Popescu, șeful Poliției Mangalia: „Copilăria a plecat, adolescenta s-a încheiat, 18 ani te-am răsfățat! Acum începe viața! Te vrem la fel de incisivă și transparență, noi, cititorii tăi! La mulți ani, Replica!!!!”

Liliana Victoria Mărgineanu, șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice: „Țineți-o tot așa, să fiți obiectivi și să prezentați realitatea așa cum este ea. Doresc personalului Replica satisfacții pe plan personal și profesional și multă sănătate”

Sorin Ovidiu Cupșa, șeful CERONAV: „Mulți ani înainte, să rămâneți mereu la fel de imparțiali. Replica este o putere în presa constănțeană, iar faptul că a rezistat 18 ani pe piață și nu a făcut rabat de la calitate este o dovadă că este o publicație excelentă”.

Marius Ghiță, adjunctul Poliției Municipiului Constanța: „La mulți ani colectivului ziarului Replica! Felicitări pentru tot ceea ce faceți. Experiența celor 18 ani vă obligă la reportaje și articole de calitate, însă doar oamenii cu potențial ies învingători. Mult succes în continuare”

Adrian Manea, șeful Serviciului Pașapoarte: „Activitate lungă, să fiți obiectivi în fața cetățenilor. Mult succes, La mulți ani”

Elena Roxana Almășan, managerul Sanatoriului Balnear și de Recuperare Techirghiol: „Replica a ajuns la vârsta majoratului. 18 ani de informații, articole din toate sectoarele vieții social-economice constănțene, investigații, opinii, un dialog permanent cu cititorii- aceasta a fost oferta redacțională de care ne-am bucurat pe tot parcursul acestei frumoase vârste. La aniversare, îi dorim să aibă parte în continuare de audiență, de informații corecte și prompte, să respecte deontologia jurnalistică pentru a fi aceeași publicație necesară și dorită a Constanței. La mulți ani frumoși întregului echipaj care asigură o Replică de calitate!”

Eugen Bola, inspectorul șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța: „La sărbătorirea «majoratului» vă rog să-mi permiteți să vă urez «La mulți ani!», la cât mai multe «majorate», să rămâneți la fel de tineri, plini de vervă, umor și culoare ca la 18 ani. Sănătate, putere de muncă, inspirație și realizări în plan profesional!”

Dr. Diana Tatarici, purtătorul de cuvânt al SAJ Constanța: „Din partea noastră, la mulți ani sănătoși!”

Dr. Cristina Mihai, şefa Secţiei de Pediatrie a Spitalului Județean Constanţa: „Vă urez mult spor în tot ceea ce întreprindeți, să creșteți în continuare și să vă dezvoltați, să continuați cu succes ceea ce ați început, să fiți performanți, competitivi, judicioși, cu suflet mare și forțe nemăsurate! Și, nu în ultimul rând, vă urez multă sănătate și putere de muncă tuturor!”

Daniela Vlădescu, manager al Teatrului Național de Opera și Balet „Oleg Danovski“: „Trimit cele mai bune gânduri aniversare Ziarului REPLICA! Totodată doresc tuturor colaboratorilor săi să aducă, la fel ca și până acum, informațiile cele mai interesante, știrile cele mai corecte, comentariile cele mai pertinente. Să se mențină în peisajul mass media constănțene cu profesionalism și conștiință și să câștige mii de cititori. Avem nevoie de REALITATE și de OBIECTIVITATE. LA MULȚI ANI, spre folosul cititorilor constănțeni!”

Adrian Ionescu (judecător delegat), Judecătoria Mangalia: „La împlinirea a 18 ani de activitate, Judecătoria Mangalia vă mulţumeşte pentru colaborarea şi reflectarea cu obiectivitate şi promptitudine a aspectelor din activitatea instanţei. Vă dorim La mulţi ani şi să continuaţi furnizarea informaţiilor cu echilibru şi imparţialitate, în scopul informării corecte şi complete a opiniei publice”

Florin Chelaru, primarul Orașului Năvodari: „La mulți ani, Replica! Majoratul în peisajul mediatic românesc este un real motiv de mândrie și vă doresc, cu acest prilej, mult succes și curaj în misiunea dumneavoastră! Să păstrați aceeași atitudine de care ați dat dovadă în toți acești 18 ani de existență, cu informații bine documentate, având mereu în atenție respectul pentru argumente și cititorii dumneavoastră!”

Sorin Mihai, Inspector Școlar General: „18 ani de aniversare jurnalistică reprezintă deja o apreciere a comunității constănțene pentru activitatea publicației dumneavoastră. În calitate de parteneri, vă dorim un număr cât mai mare de ediții, un spirit obiectiv, completat de o replică echilibrata, care să vă pozitioneze în continuare în primele poziții ale formatorilor de opinie, în mass-media județeană. La multi ani!”

Harry Boiagian, inspector șef al Inspectoratului Judeţean de Stat în Construcţii: „În fiecare dimineață urmăresc ziarul online pentru că aveți informații proaspete și bune. Sunteți pe home page-ul telefonului meu, recunosc. La mulți ani!”

Viorel Ionescu, primar Hârșova: „La mulți ani de ziua majoratului! Vă apreciez foarte mult! Vă doresc să rămâneți un colectiv unit, să treceți peste momentele neplăcute, să rămâneți obiectivi și echidistanți și să aveți parte de subiecte cât mai valoroase pentru cititori!”

Iulian Constantin Soceanu, primar Techirghiol: „Vă doresc să rămâneți la fel de profesioniști ca acum, activi și să rămâneți aceeași echipă frumoasă! La mulți ani!”

Valentin Vrabie, primar Medgidia: „Vă urez să fiți la fel de răi și la fel de buni ca până acum!”

Gheorghe-Daniel Georgescu, primar Limanu: „Vă doresc mulți ani înainte pe piața mass media constănțeană. Acum, la ceas de majorat, felicit echipa redacțională pentru profesionalismul demonstrat de-a lungul timpului și doresc tuturor celor care contribuie la realizarea "Replicii" multă inspirație, putere de muncă și aceeași determinare ca și până acum. Va mulțumesc pentru imparțialitate și pentru că, de fiecare dată când am avut nevoie de dumneavoastră, ați fost alături de comunitatea comunei Limanu. La mulți ani!”

Anaid Tavitian, teatrolog, secretar literar al Teatrului pentru Copii și Tineret Constanța: „Echipei ziarului REPLICA, la majorat: Vă doresc să vă păstrați entuziasmul, energia și pasiunea. Continuați să oferiți cititorilor dumneavoastră, un punct de vedere informat, obiectiv, profesionist și cu dreapta măsură, asupra evenimentelor din județul și orașul Constanța. Continuați să fiți alături de artiștii constănțeni. La mulți ani rodnici!”

Maria Hodor, artistă plastică: „Aniversare fericită și să vă bucurați de încă alți 18 ani minunați! Mulțumesc Cotidianului Replica de Constanța pentru încredere și susținere, pentru prima mea apariție în presa scrisă constănțeană! La Mulți Ani!”

Gheorghe Ungureanu, director Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța: „Vă dorim «La Mulți Ani!», longevitate în spațiul mediatic și cât mai multe știri de actualitate, bine documentate, ca și până acum! Întregului colectiv le dorim sănătate și realizări depline în tot ceea ce își propun.”

Mirela Pană, actriță, Teatrul de Stat Constanța: „Nu cunosc Replica de 18 ani dar am bucuria să fiu invitată la majorat, le doresc să aibă viață lungă, redacția să fie ca o echipă care știe să facă treabă bună pentru orașul nostru, să aibă inspirație, verticalitate, putere și lupta să fie cea dreaptă. La mulți ani, să fiți binecuvântați și să ajutați orașul acesta să ajungă cât mai sus!”

Eugen Aglițoiu, manager Spitalul municipal Medgidia: „La mulți ani, Replica! Să fiți sănătoși la trup și mai ales la sfat, deoarece reprezentați o adevărată putere, a 4-a în stat, adevărați anticorpi ai societății. Sunteți foarte importanți pentru noi dar și pentru societate. Suntem conștienți că pe noi critica ne ridică, dar dumneavoastră trebuie să înțelegeți că aceasta trebuie să fie obiectivă și constructivă. Cu deosebit respect!”

Alina Mirella Dobrotă, șefa Centrului Regional de Transfuzii Sanguine: „La ceas aniversar, doresc echipei să se dezvolte prin maturitate și rațiune pentru a fi într-adevăr un susținător al comunității. Echipei, îi doresc să își continue activitatea ca până acum, să abordeze subiecte de interes pentru comunitate, pentru că este momentul ca mass media să se implice mult mai mult în viața comunității, nu doar să critice sau să caute teme de scandal. La mulți ani!”

Florin Mitroi, primar Valu lui Traian: „Anul acesta este unul de cumpănă pentru formatorii de opinie, fiind unul electoral. Așadar, cu prilejul împlinirii unei frumoase vârste, vă urez să rămâneți echilibrați și corecți ca întotdeauna. La mulți ani!”

Doina Păuleanu, director Muzeul de Artă: „Doresc ziarului Replica și realizărilor săi, ani mulți și buni, cu succes la public și să dea dovadă, și de acum înainte, de profesionalismul cu care ne-au obișnuit. La mulți ani!”

Iuliana Botezatu, manager Spitalul Căi Ferate: „Vă doresc să fiți în continuare o tribună imparțială și deschisă în publicistica locală și chiar la nivel național să căpătați poziția pe care v-o doriți. În continuare să serviți interesul urbei și județului. Un sincer și călduros, la mulți ani din partea mea și a instituției pe care o reprezint!

Marin Dima, director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța: „Cu prilejul aniversării a 18 ani de activitate, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța vă adresează sincere urări de sănătate, succese și prosperitate și să vă desfășurați activitatea cu mult profesionalism și obiectivitate, în slujba adevărului și a unei informări corecte a cititorilor dumneavoastră! La mulți ani!”

Daniel Georgescu, directorul general al CN ACN SA: „La aniversarea celor 18 ani de activitate jurnalistică, felicit întreaga echipă a cotidianului «Replica» și alătur urările de a avea succes în tot ceea ce fac jurnaliștii zi de zi și de a păstra peste ani prestigiul presei dobrogene! La mulți ani, cu obiectivitate și prosperitate!”

Petre Dinică, director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului: „Dumneavoastră, ca jurnaliști, aveți o responsabilitate foarte mare deoarece, prin subiectele pe care le tratați dar și prin modul lor de abordare, decideți ce fel de educație promovați iar, din acest punct de vedere, echipa Replica de Constanța și-a respectat întotdeauna cititorii. Ne-ați adus deopotrivă pe noi, reprezentanții instituțiilor publice, și cititorii dumneavoastră, mult mai aproape de problemele din jurul nostru, ne-ați sesizat atunci când ați descoperit anumite nereguli sau persoane aflate în dificultate și întotdeauna ați prezentat știrile echidistant. Ați reușit să rămâneți imparțiali și drepți într-o lume tot mai ușor de manipulat. Felicitări echipei actuale, felicitări tuturor celor care au trecut prin redacția dumneavoastră și care și-au lăsat amprenta scrisă asupra obiectivității și acurateții știrilor prezentate. Mulți ani înainte! Să nu vă pierdeți niciodată spiritul justițiar! Vă asigur în continuare de toată deschiderea noastră și sper să colaborăm cel puțin la fel de bine cum am făcut-o și până acum.”

Radu Cristian, primarul Mangaliei: „Astăzi, la împlinirea celor 18 ani de existență editorială, vă urez, mult succes în continuare, în activitatea jurnalistică, cu numeroase articole realizate cu același profesionalism și ”replici” pe gustul tuturor cititorilor!”

Robert Șerban Nicolae, primar Eforie: „Mass-media liberă reprezintă o legătură specială între cetăţeni şi conducători, asigurând implicarea noastră în viaţa publică a ţării. În absența informaţiei pe care presa liberă o asigură, democraţia şi prosperitatea sunt în pericol și cetățeanul este lăsat fără putere. Vă doresc să vă împliniți menirea mulți ani înainte!”

Liviu Negoiță, primar Cernavodă: „Succes și prosperitate la ceas aniversar tuturor celor ce compun familia "Replica" de Constanta, ziariști, corespondenți colaboratori și cititori! La mulți ani!"

Johanna Scânteie, purtător de cuvânt E-Distribuție Dobrogea: „La mulți ani cu inspirație, obiectivitate, atenție și profesionalism! Să aveți forța de a fi mereu actuali, prezenți și cu cititori mulțumiți. Să găsim mereu în replicile voastre jurnalistice în față realității Constanței subiecte interesante, prezente în interesul publicului și mereu corecte. La mulți ani și petrecere frumoasă!”

Felix Stroe, președintele PSD Constanța: „«La mulți ani!» şi viaţă lungă! Ca și până acum, cu obiectivitate și curaj, să rămâneți în continuare un ziar incisiv, pentru că asta așteaptă cititorii dumneavoastră. Vă doresc din tot sufletul să aveți mulţi ani frumoşi, echidistanţă, curaj şi multă sănătate echipei! La mulți ani!”

Eugen Orlando Teodorovici, fostul ministru al Finanțelor: „Felicitări cotidianului de atitudine bine informat Replica de Constanța pentru aniversarea celor 18 ani de existență și de informare a constănțenilor și a tuturor cititorilor săi! Vă doresc să continuați să fiți un partener loial, imparțial și profesionist pentru toți cei care au nevoie de știri despre tot ceea ce este important și relevant pentru comunitatea constănțeană”

Valentina Chiriță, fost purtător de cuvânt Poliția Locală: „Felicitări și la mulți ani!18 ani de presă reprezintă o vârstă frumoasa, o dovada de profesionalism, maturitate, seriozitate, un test de rezistența și curaj! Membrilor echipei Replica le dorim sănătate, fericire, împliniri și multă, multă putere de munca pentru ca oamenii sa fie bine informați! De asemenea, cotidianului îi dorim să crească la fel de frumos ca până acum în mediul online! Mult succes în continuare! La mulți ani, Replica! Vă mulțumim pentru frumoasa colaborare!”

Hristu Uzun, directorul Administrației Bazinale de Apa Dobrogea-Litoral: „La cei 18 ani de existență, vă felicit pentru puterea de a rezista pe o piață media în continuă transformare, pentru promptitudinea informațiilor oferite și pentru încăpățânarea de a demonstra că presa are rolul său într-o societate. Vă doresc succes în informarea obiectivă și promptă a cititorilor. La mulți ani!”

Cătălin Grasa, managerul Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanta: În primul rând, felicit întreaga echipă Replica de Constanța pentru echilibru, corectitudine și perseverență. Ați devenit, în cei 18 ani de existență, una dintre vocile importante ale constănțenilor. În al doilea rând, doresc să vă mulțumesc pentru colaborarea frumoasă pe care o avem de atâția ani și pe care sper să o ducem mai departe. La mulți ani, Replica de Constanța! La mulți ani întregii echipe! Să fiți sănătoși și să vă puteți practica mereu meseria cu aceeași pasiune! La mulți ani!”

Bogdan Obadă, directorul medical al Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanta: „La mulți ani și la cât mai multe replici bune, cu talent, înțelepciune și perseverență!”

Aurel Papari, președintele Universității „Andrei Șaguna“: „«Replica» a devenit o necesitate a comunității tomitane, deoarece pentru înțelegerea completă a unei informații, ca și pentru judecarea echilibrată și interpretarea corectă a unei știri, trebuie să cunoști și replica, după cum spune principiul de drept roman – «Audiatur et altera pars». Uimitor, dar util, este că uneori mai întâi ajunge la noi «Replica». Pentru ambele ipostaze, folositoare nouă, sincere mulțumiri și felicitări! La mulți ani!“

Alexandru Mezei, fost șef ANR: „Cu ocazia majoratului, vă urez un sincer «La mulți ani», multă putere de muncă în continuare. Să fiți la fel de activi, acizi și echidistanți ca până acum, să oferiți informațiile cititorului în timp util! Felicitări întregului colectiv pentru că a reușit să păstreze pe piața constănțeană publicația atâția ani!”

Direcția Generală Poliția Locală Constanța: „Felicitări întregii echipe pentru cei 18 ani de activitate jurnalistică, pentru profesionalismul cu care aduceți zi de zi informații relevante cititorilor dumneavoastră. La mulți ani!”

Cristian Cârjaliu, primar Agigea: „Data de 18 februarie are o importanță deosebită pentru mine din două motive: în primul rând, este ziua de naștere a fiicei mele și îl al doilea rând este ziua de naștere a Ziarului Replica, care s-a dovedit a fi un ziar onest aproape de cetățeni. Ziarul Replica a fost întotdeauna un exemplu de bune practici pentru întreaga administrație publică din județul Constanța. La mulți ani!”

Alina Dan, manager Spital Municipal Mangalia: „La ceas aniversar, urez echipei redacționale a cotidianului «Replica de Constanța», un sincer «La Mulți Ani!», numeroase articole realizate, ca și până acum, cu profesionalism și apreciate de publicul larg. Drum lung, în spațiul mediatic!”

Liviu Popa, administrator special RADET Constanța: „Aniversarea primilor 18 ani în viața unui om marchează treapta către maturitate. Aniversarea a 18 ani de activitate in viața ziarului Replica înseamnă mult mai mult: tenacitate, experiență, multă maturitate și capacitate de analiză a evenimentelor pe care le prezintă în paginile sale. Sunt onorat să vă adresez urări de continuitate și de succes cu ocazia aniversării a 18 ani de existență pe care ziarul Replica ii împlinește in data de 18 februarie 2020. La mulți ani! Cu aleasă considerație, Liviu Popa - Administrator special al RADET Constanța”

ÎnaltPreaSfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului: „Iată, vârsta majoratului mediatic al Replicii din Constanța se împlinește anul acesta într-o zi simetrică: 18 februarie. De 18 ani, această publicație oferă constănțenilor, și nu numai, replici bine informate, care au consolidat imaginea unei publicații mature, serioase, cu un profesionalism care se reflectă în creșterea audienței și a interesului societății față de subiectele abordate. Dorim ca, și pe viitor, redacția Replica să cultive în cetatea noastră atitudini sănătoase, duhovnicești, «bine informate», spre folosul publicului cititor, întru mulți și binecuvântați ani!”

Marius Coțofan, directorul Centrului Regional Meteorologic Dobrogea: „La mulți ani, cu multe știri, profesionist comunicate! Felicit minunatul colectiv al redacției «REPLICA»!”

Judecătoria Mangalia: „La împlinirea celor 18 ani de activitate, Judecătoria Mangalia vă mulţumeşte pentru colaborarea şi reflectarea cu obiectivitate şi promptitudine a aspectelor din activitatea instanţei. Vă dorim La Mulţi Ani şi să continuaţi furnizarea informaţiilor cu echilibru şi imparţialitate, în scopul informării corecte şi complete a opiniei publice.”

Ștefan Gigi Valentin, procurorul șef al Parchetului Curții de Apel Constanța: „La aniversarea celor 18 ani de existență, vă adresăm felicitări pentru activitatea desfășurată și vă urăm succes în continuare, să acționați cu aceeași obiectivitate și promptitudinea în prezentarea activităților specifice parchetelor constănțene”

Curtea de Apel Constanța: „În acest an aniversar, vă urăm succes în activitatea editorială să fiți un etalon de obiectivitate, echidistanți și echilibrați, un reper pe piața media constănțeană. Sincere urări de bine, noi realizări în plan profesional, un parcurs cât mai lung, cu știri relevante pentru societate. La mulți ani!”

Judecătoria Medgidia: „Cu ocazia împlinirii celor 18 ani de activitate, colectivul Judecătoriei Medgidia urează cotidianului Replica și ziariștilor acestuia să păstreze aceeași promptitudinea în informarea obiectivă a opiniei publice, să rămână echidistanți, serioși și atenți la problemele constănțenilor. Sperăm în continuare la o comunicare la fel de bună ca până în prezent. La mulți ani, la cât mai multe apariții!”

Virginia Uzun, fosta șefă a SPIT Constanța: „Să nu uitați niciodată că ceea ce scrieți în ziare este pentru oamenii care citesc. Să le îmblânziți inimile și să le luminați orizonturile. Fără un popor educat nu vom putea trăi frumos niciunii! Majoratul fiecărei generații este o speranță de luptă curată și frumoasă pentru prezentul fiecărei zile din viitor. Să va păstrați identitatea, să fiți demni și dârji! România are nevoie de inimile voastre arzânde! Astfel, vă vor citi din ce în ce mai mulți oameni care s-au săturat de impostori gângavi și nepregătiți de jertfă pentru popor! Urarea de «La mulți ani» este de voi muncită și dacă ați împlinit atât de mulți, cu siguranță veți ajunge și mai departe! Doamne ajută!”

Mircea Dobre, deputat Pro România Constanța: „La mulți ani! Să fiți sănătoși și bucuroși, că restul e cancan! Să păstrați aceeași linie, să nu vă lăsați intimidați de cineva. Aștept să ne revedem când schimbați prefixul”

Claudiu Palaz, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța și președintele PMP Constanța: „La mulți ani! Felicitări pentru că ați rezistat atâta timp în jungla jurnalismului! Să nu vă schimbați stilul, chiar dacă, câteodată, sunteți incomozi!”

Costel Dumitrașcu, consilier local PMP Năvodari: „Dacă în vremurile actuale ați reușit să atingeți vârsta majoratului, atunci nimic nu vă mai împiedică să atingeți și pragul de pensionare. Vă doresc să rămâneți obiectivi și să ne informați în continuare corect. Mult succes echipei "Replica"!

Secil Cantaragiu, consilier local PMP: „Replica a împlinit vârsta de 18 ani si îmi este greu să nu fac referire la maturitate, dar nu ar face dreptate spunând că v-ați maturizat acum. Consider că publicația dumneavoastră a atins această maturitate în abordarea informațiilor cu mulți ani în urmă și ați reușit să rămâneți competitivi într-o era a schimbării mass-media-ului și adaptării la New Media. Vă urez un sincer La mulți ani!, iar colectivului redacțional le doresc cât mai multe succese și le mulțumesc pentru profesionalismul de care dau dovadă!”

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța/deputat: „Libertatea de exprimare și puterea cuvântului pus în slujba cititorilor sunt garanții fără de care nu putem vorbi de democrație. Iar ziarul Replica, ajuns la vârsta majoratului, este un reper în acest sens pentru Constanța. Ați străbătut anii având același curaj și prospețime, condeiul vostru a fost ascuțit cu cei ce au greșit, dar și reper pentru cei care căutau informații corecte și echidistante. Mă bucură determinarea cu care mergeți mai departe și vă felicit pentru această muncă titanică și dificilă care se numește jurnalism. Vă doresc mulți ani la fel de buni, plini de inspirație și subiecte interesante!”

Marian Crușoveanu, consilier județean PNL: „Viitorul poate fi privit, tot timpul, prin prisma trecutului, așa cum prezentul este reflectat zilnic prin vocea jurnaliștilor. Presa oferă o perspectivă a faptelor din viața cotidiană. De-a lungul timpului, ziarul ”Replica” a fost - și continua să fie - un ochi, o perspectivă, o voce a oamenilor de la malul mării. Mereu balansat între știri și picanterii locale, ziarul ”Replica” rămâne o oglindă prin care putem vedea viitorul prin faptele trecutului. Urez redacției ”Replica” de Constanța, La Mulți Ani și la cât mai multe știri bune despre Constanța.”

Mihaela Andrei, consilier local municipal PNL: „Jane Fonda spunea: «Este mult mai interesant să fii interesat, decât să fii interesant.» Nu-mi amintesc de o vreme în care să nu fi fost curioasă. Nu în sens de indiscreție, ci în sens de explorare. REPLICA de Constanța îmi oferă aceasta posibilitate de 18 ani (6048 de zile, 1512 săptămâni, 216 luni) și pentru asta, vă mulțumesc! Vă doresc să ne oferiți informații la fel de rapid, într-o lume atât de dinamică, pentru cel puțin încă 18 ani! La Mulți Ani, Replica de Constanța!”

Costin Avătavului, consilier local PNL: „Cu ocazia împlinirii a 18 ani de activitate, îmi revine deosebita plăcere să vă urez un sincer «La mulți ani!». Felicitări pentru munca de echipă care a stat la baza tuturor realizărilor! În calitate de cititor al publicației dumneavoastră, vă doresc mult succes și la cât mai mulți ani de activitate!”

Vergil Chițac, senator: „La mulți ani! Cât mai multe replici frumoase, Constanța are nevoie de un ziar precum Replica care creează produse jurnalistice și de calitate”

Cristina Vasii, consilier local municipal PNL: „Cu ocazia majoratului, vă doresc să păstraţi promptitudinea în informarea obiectivă a cititorilor să fiți în continuare un reper în mass media locala. Totodată, vă mulțumesc pentru profesionalismul de care aţi dat dovadă de-a lungul anilor și vă doresc mult succes în cei ce vor urma. La mulți ani Cotidianului «Replica» și întregii echipe!”

Constantin Dima, comandantul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis: „În numele colectivului Grupării de Jandarmi Mobile «Tomis» Constanţa, vă rog să primiţi, la ceas aniversar, aprecierile noastre faţă de activitatea pe care o desfăşuraţi. Dorim ca şi în continuare să fiţi alături de noi şi ziarul dumneavoastră să rămână acelaşi mijloc de informare corectă a opiniei publice constănţene. «LA MULŢI ANI»”

Roxana Mitan, directorul Palatul Copiilor: „Timp de 18 ani ne-ați adus mai aproape de toate problemele și evenimentele din jurul nostru. La mulți ani cu inspirație, curaj și bune intenții! Vă doresc să rămâneți ,,Replica" obiectivă a celor mai calde știri din viața Constanței!”

Bogdan Niță, directorul CT BUS Constanța: „Replica, un punct de reper al presei constănţene, devine majoră! La împlinirea a 18 ani de existență și muncă susținută, vă doresc să rămâneți o publicație verticală și plină de profesionalism, care să ofere opiniei publice o imagine de ansamblu a vieții urbei și țării. Fie ca maturitatea, cumpătarea, corectitudinea și seriozitatea să vă însoțească și în următorii 18 ani! La mulți ani!''

Constantin Dina, directorul Direcției Control și Integritate din cadrul Ministerului Sănătății: „Cu ocazia împlinirii a 18 ani de existență, vă doresc să fiți la fel de incisivi și să scrieți despre toate realitățile serioase ale acestei țări! Având în vedere că sărbătoriți majoratul vă doresc să aveți viață lungă și număr dublu de cititori!”

Daniel Mihai Ferencz, inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța: „La sărbătorirea celor 18 ani de activitate jurnalistică pusă în slujba cititorilor constănțeni, conducerea și colectivul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța vă adresează cele mai calde și sincere urări de bine, sănătate, putere de muncă și realizări în activitatea ce o desfășurați. Vă dorim să aveți parte de multă înțelepciune și răbdare pentru a depăși toate încercările vieții, să zâmbiți mereu și să fiți permanent încrezători în viitor!”

Lucian Lungoci, director al Regiei Autonome Județeană de Drumuri și Poduri Constanța: „Echidistanţă, imparţialitate, obiectivitate şi, nu în ultimul rând, curaj: aceasta este «reţeta» cu care cotidianul Replica ne-a obişnuit de la apariţia sa în 2002. Sper ca, ajunsă acum la vârsta... majoratului, publicaţia să ţină ridicat, în continuare, stindardul adevărului, a lucrurilor spuse pe nume! La mulţi ani, Replica!“

Constantin-Iulian Soceanu, primarul oraşului Techirghiol: „Vă urez să fiţi la fel de vigilenţi, profesionişti ca de obicei. Multă sănătate şi să rămâneţi tot aşa.”

Gheorghe Mărmureanu, director onorific INFP: „Vă doresc sănătate, să fiţi realişti în ceea ce scrieţi şi dacă sunteţi corecţi şi ordonaţi, treaba merge bine”.

Gigel Sava, primar Horia: „La mulţi ani, mai multă obiectivitate, câteodată din dorinţa de a fi gazetari cu rating mai exagerăm şi nu e bine”.

George Nicola, primar Aliman: „La mulţi ani, să daţi dovadă de profesionalism în continuare, şi să fiţi la fel de obiectivi”.

Cornel Cocoş, primar Cobadin: „La mulţi ani, să ştiţi că este foarte bine că existaţi pentru că dacă nu am avea ziare şi mass-media nu am fi puşi la punct cu toate actualităţile şi este bine când se scrie să verificaţi.

Gheorghe Alexa, primar Cogealac: „La multi ani, să fiţi sănătosi şi activitate în continuare cât mai bună”.

Marian Gălbinaşu, primar Corbu: „Vă doresc din suflet la mulţi ani, mult optimism în ceea ce publicaţi, multă obiectivitate, încât cetăţenii judeţului să fie bine informaţi. La mulţi ani întregului colectiv Replica!”.

Mariana Gâju, primar Cumpăna: „Vă urez la mulţi ani pentru că existaţi de aproape 20 de ani în viaţa judeţului nostru pentru a mediatiza lucrurile bune, rele dar reale care se întâmplă în judeţul nostru. Eu urez întregii echipe sănătate, succes în activitate, să aveţi posibilitatea să fiţi în mijlocul oamenilor pentru a mediatiza în continuare activităţile pe care le desfăşoară administraţia publică locală”.

Viorel Dulgheru, primar Cuza Vodă: „La mulţi ani, şi la cât mai multe ediţii”.

Gheorghe Popescu, primar Fântânele: „La mulţi ani, sunteţi câinele de pază al democraţiei şi al corectitudinii, mi se pare că aveţi o atitudine critică dar corectă. Felicitări!”.

Vasile Simion, primar Ghindăreşti: „La mulţi ani şi cât mai multe realizări pe plan profesional”.

Gabriela Iacobici, primar Grădina: „Felicitări, la mulţi ani şi la cât mai multe articole pentru că eu vă citesc în fiecare dimineaţă, primul ziar pe care îl citesc este Replica de Constanţa, să aveţi ani mulţi cu articole cât mai bune din judeţul nostru”.

Florin Crăciun, primar Lipniţa: „La mulţi ani, în prag de majorat vă urez multă sănătate şi articole cât mai frumoase şi să aveţi o viaţă cât mai lungă”.

Adrian Culicencu, primar Saligny: „La mulţi ani, cât mai multe succese în activitate şi să ne sunaţi şi peste încă 18 ani”.

Lucian Chitic, primar Tortoman: „La mulţi ani frumoşi şi activitate cât mai lungă!”.

Marius Eugen Berbec, primar Vulturu: „La mulţi şi fericiţi ani, să o ţineţi tot aşa. Eu vă doresc să vă pastraţi imparţialitatea şi eu chiar vă urmăresc online”.

Elena Frâncu, fost director Direcţia Judeţeană pentru Sport Constanţa: „Sunt lângă voi de când v-aţi născut, tinerei, frumoşi, şi mi-aţi dat mari speranţe. Astăzi, la 18 ani, vârsta majoratului, mi le-aţi confirmat. Vă felicit, vă mulţumesc şi sportul rămâne pentru voi şi pentru mine o mare iubire”.

Ionuţ Iuşco, director executiv adjunct DSVSA: „La mulţi ani, cât mai mulţi ani în continuare şi să ne ajutaţi cât mai mult”.

Lică Neagu, preşedinte Federaţia Naţională a Sindicatelor Şoferilor din România: „Vă fac aceleaşi urări pe care vi le-am făcut atunci când v-aţi născut, să nu vă intimidaţi, să fiţi verticali, să fiţi prietenoşi cu cei pe care îi criticaţi, să nu ii criticaţi cu patimă, iar pe cei mai slabi să îi încurajaţi să-şi poată reveni. La mulţi ani, şi să fiţi ce-aţi fost... şi ceva mai mult!”.

Șerban Mitică, primar independent Seimeni: „La mulți ani, multe împliniri și să verificați mai bine articolele pe care le faceți”.

Soare Mihai, primar PSD Siliștea: „La mulți ani! Să aveți puterea să mergeți mai departe. Sunteți un ziar citit în județul Constanța și vă citesc cu drag”.

Stanciu Valentin, primar PNL Topalu: „La mulți ani frumoși și să fiți echidistanți”.

Gheorghe Stelian, primar PSD Topraisar: „Felicitări, mă bucur că existați. Sunteți obiectivi și contribuiți la transparentizarea administrațiilor locale. Mult succes pe viitor!”

Bălănescu Aurelia, viceprimar PSD Topraisar: „Mulți ani înainte și multă sănătate vă doresc!”

Robert Turcescu, deputat PMP: „Vă doresc să rezistați pentru că este în continuare o perioadă dificilă pentru toată presa. În măsura în care puteți să scrieți adevărul și numai adevărul. La mulți ani și multă sănătate întregii echipe!”

Stelian Ion, deputat USR: „La mulți ani, Replica de Constanța! Împlinești o vârstă frumoasă care pentru noi, muritorii, reprezintă pragul maturității. Pentru tine cei 18 ani pe care îi împlinești sper să însemne doar o clipă din lunga ta viață pe care o ai în față și din lunga istorie a acestui oraș. Să ai grijă de jurnaliștii care te slujesc și de orașul pe care îl informezi zilnic! Fără jurnaliști pasionați de profesia lor, onești și talentați viața unei cetăți poate fi ușor pervertită. Îți doresc să ne dai cât mai multe vești bune și să ai goală rubrica de tragedii. Îți doresc să fii întotdeauna o oglindă fidelă în care adevărul să se reflecte limpede, iar noi să ne vedem exact așa cum suntem, cu calitățile și defectele noastre, cu reușitele și eșecurile noastre de zi cu zi. Succes și inspirație!”

Daniel Georgescu, director general Administrația Canalelor Navigabile: „La aniversarea celor 18 ani de activitate jurnalistică, felicit întreaga echipă a cotidianului «Replica» și alătur urările de a avea succes în tot cea ce fac jurnaliștii zi de zi și de a păstra peste ani prestigiul presei dobrogene! La mulți ani, cu obiectivitate și prosperitate!”

Dede Perodin, consilier local PSD: „Cu ocazia aniversării a 18 ani de la înființarea cotidianului "REPLICA DE CONSTANȚA ", Sindicatul Navaliștilor din Șantierul Naval Constanța îi urează un sincer la mulți ani!”

Daniel Learciu, vicepreședinte CJC: „Vă doresc din suflet mulți ani de acum încolo. Să aveți același talent în această artă. Să rămâneți același independent și extrem de obiectiv”.

Aurelian Marin, consilier local PSD: „Cel mai important lucru este că existați în acest peisaj al presei constănțene, deoarece este important ca presa să spună lucrurile într-un mod cât mai apropiat de realitate. Replica de Constanța este un ziar obiectiv. La mulți ani! Să ne auzim și la 20 de ani. și la 25 de ani și la 30 de ani”.

Mihai Tudose, PSD: „În contextul actual, în care trusturile de presă trec printr-o situație dificilă, dispar, se schimbă, a împlini 18 ani de activitate este o performanță în sine. Un sincer la mulți ani!”

Răzvan Florea, consilier local PSD: „Mulți ani de acum înainte și să fiți cât mai productivi pe toate planurile și să aveți cât mai mulți cititori”.

Loredana Gorpin, directorul executiv al Direcţiei Locale de Evidenţă Persoane: „La mulți ani și mult succes în continuare!”

Robert Boroianu, deputat PNL: „La mulți ani! Continuați să rămâneți un ziar deschis, obiectiv cu dorința de găsi calea corectă. Mult succes!”

Florin Munteanu, directorul Radio Sky: „La mulți ani de acum înainte, să mai prindeți cel puțin 18 ani în continuare, pentru că voi însemnați foarte mult pentru constănțeni”.

Marius Cristian Oprisan, seful Centrului Regional de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Constanta: „La mulţi ani, Replica de Constanța! Agenția Națională Antidrog prin Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța felicită cotidianul «Replica» pentru cei 18 ani de existenţă instituţională. Prin intermediul reportajelor realizate cu profesionalism de către un colectiv dedicat meseriei, aţi ştiut să prezentați cea mai bună reflexie a activităţilor antidrog pe care noi le desfăşurăm zi de zi. Vă mulţumim că, de-a lungul timpului, ne-aţi fost un real sprijin, reuşind să dezvoltăm un parteneriat bazat pe corectitudine, respect reciproc şi profesionalism și vă asigurăm de întreaga noastră consideraţie şi disponibilitate pentru continuarea bunei relații de colaborare cu aceeași deschidere și transparență ca până în prezent”

Cristina Schipor, director Direcţia de Sănătate Publică: „Cea mai importantă ştire pe ziua de azi a fost aceea că a răsărit soarele, dar nici un gazetar nu a consemnat-o” Gavril Stiharu; presa ne ajută să reparăm lucrurile greşite dar m-aş bucura să consemnaţi şi lucrurile bune ce se întâmplă în sănătate. La mulţi ani!”

Erwin Șimșensohn, Director General Teatrul de Stat Constanța: „Presa, atunci când funcționează după regulile morale, eticii, deontologiei profesionale, este o componentă de o importanță vitală a unei societăți. Chiar dacă astăzi accesul la informație e la îndemâna oricui, aceasta este mult prea des deformată spre a servi anumitor interese. Profesioniștii prezintă fapte. Așa cum sunt ele. Iar Replica de Constanța a fost și a rămas un loc de întâlnire al profesioniștilor. La ceas aniversar va urez să rămâneți în permanență reprezentanți ai jurnalismului de înaltă ținută, să serviți cu responsabilitate pe cei care vă citesc și mai ales sa onorați în continuare mulți ani această nobilă profesie! LA MULȚI ANI, REPLICA DE CONSTANȚA”

Tiberiu Curt, managerul clubului FC Farul: „Cu ocazia aniversării majoratului, FC Farul Constanța vă urează la mulți ani. Vă dorim mult succes în continuare, multă sănătate și bucurie întregii echipe de la Replica de Constanța. Vă mulțumim că sunteți alături de noi de 18 ani și transmiteți mereu informații calde iubitorilor fotbalului și tuturor constănțenilor”

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: „La mulți ani cotidianului Replica de Constanța la împlinirea a 18 ani de presă de calitate în spectrul jurnalismului dobrogean. Urăm colectivului de redacție să continue pe aceeași linie independentă, cu un condei incisiv, dar corect, cu o abordare exhaustivă a subiectelor de interes general pentru locuitorii din județul nostru. Sunteți un reper pentru presa locală constănțean si vă dorim sa creșteți frumos în continuare, să fiți stejarul falnic dintr-o pădure verde si sănătoasă, așa cum ne dorim să fie societatea românească în general, și presa în special!”

Florenţa Marinescu, soprană: „Având în vedere calităţile de colaborator, de prieten, şi de susţinător pe care le-am primit din partea publicaţiei dumneavoastră, sub distinsa conducere pe care a ¬avut-o, de fiecare dată, nu pot decât să-mi exprim sentimente de apreciere, urarea de a informa, pe viitor, in spiritul replicilor, cu ghilimelele de rigoare, pentru un oraş care merită atenţie şi merită publicaţii serioase şi respectabile. La mulți ani!”

Dorin Maer, director infrastructură CFR: „O viaţă cât mai lungă, să relataţi cu cât mai multă obiectivitate toată viaţa cotidiană şi nu numai, şi la mulţi ani!”

Gabriel Țăranu, director CFR: „Cu ocazia majoratului, vă urez să aveţi, în continuare, o rigurozitate şi o maturizare benefică pentru dumneavoastră, dar, mai ales, pentru Constanţa şi constănţeni. La mulţi ani!”

Ancuţa Daniela Belu, primar Mihail Kogălniceanu: „Pentru mulţi ani de acum înainte, să fiţi cât mai reali în ştirile pe care le oferiţi şi să ţineţi cont să oferiţi, ca şi până acum, ambele feţe ale fiecărei probleme pe care le expuneţi. La mulţi ani, şi rămâneţi cel mai citit ziar de la noi!”

George Ionașcu, primar Mircea Vodă: „Vă urez multă sănătate, întregului colectiv, iar ziarului- viaţă lungă şi imparţialitate în articole. La mulţi ani!”

Gheorghe Chirciu, primar Oltina: „Mult succes in continuare, în activitatea de ziar local! Vă apreciez, vă citesc, şi vă urez la mulţi ani!”

Dragomir Nicolae, primar Ostrov: „La mulţi ani, articole cât mai bune, care să fie de folos tuturor cetăţenilor judeţului!”

Nicolae Stan, primar Pecineaga: „La mulţi ani, mult succes şi să continuaţi să existaţi în aceeaşi formulă cu care ne-aţi obişnuit!

Marius Liviu Petre, primar Peştera: „La mulți ani cotidianului Replica de Constanța la împlinirea a 18 ani de presă de calitate în spectrul jurnalismului dobrogean. Urăm colectivului de redacție să continue pe aceeași linie independentă, cu un condei incisiv, dar corect, cu o abordare exhaustivă a subiectelor de interes general pentru locuitorii din județul nostru. Sunteti un reper pentru presa locală constanțean si vă dorim sa cresteți frumos în continuare, să fiți stejarul falnic dintr-o pădure verde si sănătoasă, așa cum ne dorim să fie societatea românească în general, și presa în special!”

Vasile Nicoară, director Colegiul Mircea cel Batrân: „La mulţi ani cu mult succes în continuare, în activitatea pe care o desfăşuraţi! Trebuie să recunosc că nu totdeauna sunteţi cei mai comozi interlocutori, dar ăsta e rolul presei, de a prezenta lucrurile şi bune şi rele, aşa cum sunt, şi de aceea cred că aveţi un rol important în media constănţeană şi apreciem eforturile dumneavoastră.”

Linea Elizabeta, director Liceul Lucian Blaga: „Vă urez să aveţi o viaţă lungă şi să prezentaţi ştirile cu obiectivitate, rămânând neutri şi imparţiali! La mulţi ani!”

Adrian Bâlbă, șeful Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii: „Să aveţi ani mulţi, fericiţi, şi la fel de iubiţi, aşa cum ne-a obişnuit Replica până acum, şi întregii redacţii mult succes, sunteţi o echipă dinamică, care totdeauna a fost activă, preluând evenimentele importante ale Constanţei, zic eu, echidistant.”

Mihai Trăistariu: „Chiar dacă ziarele tipărite au dispărut, în mare, şi se vând mai puţin, eu sunt un mare cititor de presă online, şi inevitabil, găsesc articole frumoase în Replica de Constanţa. Vă doresc să trăiţi o mie de ani, să aveţi, în continuare, articole interesante, să ţineţi cititorii cu sufletul la gură, şi să contribuim împreună la dezvoltarea noii generaţii”

Petre Preda, administratorul echipei Arimex Comexim 2000 SRL: „Ştiri din cele mai recente, observaţii pertinente, cu obiectivitate şi rapiditate, precum calda pâine, ştirile de «mâine». In fiecare casă, pe fiecare masă, la fel de tăioasă şi de riguroasă. Domnu-n top s-o ţie si online si pe hârtie fani, îi urăm cu drag: «Mulţi ani»!”

Sorin Lucian Ionescu, președintele Comunității Evreiești din Constanța: „Pot spune că am asistat și contribuit la nașterea Replicii de Constanța, cum s-ar spune... am fost de față!? Încă de la început, Replica a fost altceva: acidă, incisivă, «obraznică» - în sensul bun al cuvântului. Nimeni n-a avut viață ușoară cu și în Replica! În ce mă privește, că președinte al Comunității Evreiești, am fost încântat să constat că Replica a relatat printre primele publicații viața minorității noastre, chiar și când alții ne ignorau cu obstinație. Îi doresc Replicii viață lungă și o rog să mai modereze comentariile la articole - are printre cititori și unii cărora le plac «derapajele»... În rest, numai de bine!”.

Constantin Frățilă, președintele Asociației Constructorilor și Investitorilor Dobrogea: ”La mulți ani, Replica! Să rămâneți la fel, un reper în presa constănțeană și nu numai!”

marţi, 18 februarie 20204282
mai mult...Replica
8 iul 13:56ReplicaVIDEO! Ministrul Sănătății: Există posibilitatea ca Vama Veche și alte zone de pe litoral să devină FOCARE

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, se află miercuri, 8 iulie, la Constanța, pentru a evalua activitatea...881

8 iul 12:37ReplicaA fost SCHIMBAT ȘEFUL POLIȚIEI RUTIERE Constanța!1691
8 iul 00:25ReplicaVAL de PENSIONĂRI FORȚATE la FACULTATEA de MEDICINĂ de la OVIDIUS!2963
8 iul 00:12ReplicaMihai Stanciu: ATENȚIE, metoda Accidentul a fost înlocuită cu metoda COVID-19! VIDEO

A îmbrăcat haina de procuror în anul 2012, atunci când a activat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța....1728

8 iul 11:06ReplicaMuhscină CONSOLIDEAZĂ taluzul din Faleză Nord și-și construiește SCĂRI de ACCES spre plajă1955
8 iul 12:39ReplicaSe SCHIMBĂ ȘEFII într-o VESELIE, la POLIȚIA județului Constanța3829
8 iul 00:00ReplicaBOSCHETĂREALĂ la DRUMUL MARE: Tot MAI MULȚI tineri se CAZEAZĂ pe NISIP

După petrecerile din weekend, amețiți de aburii alcoolului, mai mulți turiști dar și constănțeni au adormit pe...2210

8 iul 00:00ReplicaA DISPĂRUT anunțul cu PERMISUL de CONDUCERE care COSTA 3.000 de lei915
8 iul 07:46ReplicaCe spune DIRECTORUL RADET despre AVARIILE zilnice care vă lasă FĂRĂ apă CALDĂ895
8 iul 00:00ReplicaA FURAT trei GĂINI și un COCOȘ de la ANGAJATOR, că n-a fost PLĂTITĂ!

Situaţie tragicomică într-o comună din judeţul Constanţa. E.G. i-a furat unchiului ei 3 găini şi un cocoş,...639

8 iul 00:00ReplicaBĂTAIE de JOC! Nimeni NU știe câți PACIENȚI cu COVID - 19 au fost EXTERNAȚI!576
8 iul 00:00ReplicaȚuțuianu BAGĂ 10 MILIOANE de EURO în noul ACVARIU883
Vremea
23.2°23.2° - 23.8° miercuri, 8 iulie 2020
ConstanțaUmiditate: 46%
Vânt: 6.56 m/s
Presiune: 1016 milibari

Loto
6/494925283848
5/405613153827
joker122227424313
Horoscop
mai mult...SPSportRT
8 iul 00:00SportFormaţia Chelsea Londra a învins, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Crystal Palace

Formaţia Chelsea Londra a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Crystal Palace, în etapa a XXXIV- a...240

8 iul 00:00SportBogdan Stancu, atacantul echipei Genclerbirligi, a marcat contra lui Fenerbahce, în Turcia

Atacantul român Bogdan Stancu a marcat golul echipei Genclerbirligi Ankara, care a terminat la egalitate cu Fenerbahce...305

8 iul 00:00SportCS Mioveni a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Rapid, în play-off-ul Ligii a II-a

CS Mioveni a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, marţi, pe teren propriu, în compania formaţiei...288

8 iul 00:00SportTenismenul Rafael Nadal va participa la turneul de la Madrid

Feliciano Lopez, director al turneului de la Madrid, a anunţat că Rafael Nadal a confirmat participarea la Mastersul...264

Local
8 iul 20:58LocalFraudă cu fonduri europene, la Constanța. Procurorii DNA au intrat pe fir

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Constanța au dispus trimiterea în...2610

8 iul 20:57LocalRAZII în TRAFIC! AMENZI pe BANDĂ RULANTĂ!

Polițiștii rutieri și cei de ordine publică, în perioada 29 iunie – 5 iulie a.c., au acționat pe raza...754

8 iul 20:56LocalDeblocare de ușă în municipiul Constanța

575

8 iul 20:56LocalVerificări de amploare pe litoralul românesc. Ce deficiențe au fost constatate

Pe durata sezonului estival, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului...838

8 iul 20:55LocalAccident rutier în Tuzla

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați marți, 7 iulie, să intervină la un accident rutier produs în...664

8 iul 20:55LocalAsociația Managerilor de Muzee, acuzații la adresa CJ în ceea ce-l privește pe Colesniuc

703

Politică
8 iul 00:00PoliticăGuvernul pregătește o schemă de ajutor de 1 miliard de lei

Guvernul Orban va introduce prin OUG o schemă de ajutor de stat pentru fermierii loviți de secetă, în valoare...269

8 iul 00:00PoliticăAEP: Perioada electorală a alegerilor locale din acest an va începe cel mai târziu în 29 iulie

Autoritatea Electorală Permanentă anunţă, marţi, că perioada electorală a alegerilor locale din acest an va...256

8 iul 00:00PoliticăGiugea (PNL): Ion Ştefan deranjează PSD pentru că nu este şantajabil

259

Interviuri
25 mai 00:17InterviuriINTERVIU! Primarul Cristian Cârjaliu dă de pământ cu Guvernul Orban: Trebuie sancționată incompetența

Cristian Cârjaliu este primarul care, dacă nu ar fi existat, probabil ar fi trebuit inventat, spun unii....4558

21 mai 00:06InterviuriVirginia Uzun: Eforie, lipsit de strălucire din cauza proastei gestionări a banilor VIDEO

Virginia Uzun a fost directorul Serviciului Public de Impozite şi Taxe (SPIT) din cadrul Primăriei Constanţa timp de...6196

6 mai 00:26InterviuriPrefectul Niculescu: Din 605 carantinați la Constanța, 21 aveau Coronavirus! VIDEO

4436

29 apr 00:26InterviuriProcurorul Teliceanu: dacă minți în adeverință, riști să te alegi cu ani grei de pușcărie! Video

Viorel Teliceanu este unul dintre cei mai tineri prim procurori din țară, el conducând, o bună perioadă de timp,...5612

14 apr 00:05InterviuriSorin Mihai, șeful Inspectoratului Școlar: NU se pune problema înghețării anului școlar! VIDEO

Elevii constănțeni sunt nerăbdători să revină la școală. Dacă la începutul Stării de Urgență aceștia au...3692

13 apr 10:16InterviuriMicrorezervaţia de la DELFINARIU, în PERICOL în cazul unei contaminări în masă

3238

Monden
8 iul 00:00MondenJohnny Depp respinge acuzaţiile de agresiune în cadrul procesului intentat tabloidului britanic The Sun

Vedeta de la Hollywood Johnny Depp şi-a acuzat marţi fosta soţie, actriţa Amber Heard, de relaţii extraconjugale...242

8 iul 00:00MondenTom Hanks, supravieţuitor al coronavirusului, nu are ''prea mult respect'' pentru cei care ignoră măsurile de precauţie

Actorul american de Oscar Tom Hanks, care s-a vindecat după a fost infectat cu noul coronavirus, la începutul acestui...289

8 iul 00:00MondenCatherine Zeta-Jones va lansa un brand de lifestyle

258

8 iul 00:00MondenRingo Starr primeşte urări de ''pace şi iubire'' din spaţiu la împlinirea vârstei de 80 de ani

Fostul baterist al grupului britanic The Beatles, Ringo Starr, a primit mesaje de ''pace şi iubire'' din spaţiu,...237

8 iul 00:00MondenTop-modelul Naomi Campbell a cerut industriei modei ''să impună principiul includerii''

Top-modelul britanic Naomi Campbell, care militează de mulţi ani împotriva discriminării, a cerut luni industriei...247

8 iul 00:00MondenBrad Pitt va juca în ''Bullet Train'', noul film al regizorului David Leitch

245

Mapamond
8 iul 00:00MapamondChina: Cel puţin 21 de morţi după ce un autobuz a plonjat într-un lac în provincia Guizhou

Cel puţin 21 de persoane şi-au pierdut viaţa şi 15 au fost rănite marţi în sud-vestul Chinei după ce un autobuz...233

8 iul 00:00MapamondCoronavirus: Situaţia din SUA ''chiar nu e bună'', avertizează dr. Fauci

Doctorul Anthony Fauci, directorul Institutului Naţional pentru Alergii şi Boli Infecţioase din SUA, a apreciat luni...245

8 iul 00:00MapamondSpecialist la Oxford: Noul coronavirus era prezent şi în alte zone ale lumii înainte de izbucnirea epidemiei în China

246

8 iul 00:00MapamondSUA: Fără vize pentru studenţii străini în cazul cursurilor online după vacanţa de vară

Statele Unite nu vor acorda viză studenţilor străini înscrişi în instituţii de învăţământ care vor continua...236

8 iul 00:00MapamondCoronavirus: Preşedintele Bolsonaro a fost supus unui test, după simptome de COVID-19

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a anunţat luni la postul CNN Brasil că prezintă anumite simptome de COVID-19...233

8 iul 00:00MapamondBoeing ucrainean doborât: Kievul salută trimiterea cutiilor negre în Franţa

236

Sănătate
8 iul 00:00SănătateCum se transmite toxoplasmoza și pentru cine este periculoasă această boală parazitară

Toxoplasmoza este o boală parazitară. Ea este o afecțiune des întâlnită, pe care omul o poate lua în urmă...263

8 iul 00:00SănătateCum scăpăm definitiv de onicomicoză sau ciupercă unghiei

Onicomicoză sau ciupercă unghiei reprezintă o infecție de tip fungic, cauzată de un anumit tip de ciupercă aflată...348

8 iul 00:00SănătateCe sunt infecțiile nosocomiale și cum le recunoști

244

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT