REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

De AZI, Grecia, Irlanda și Monaco intră pe lista ROȘIE: Doar vaccinații NU intră în carantină la întoarcere

De AZI, Grecia, Irlanda și Monaco intră pe lista ROȘIE: Doar vaccinații NU intră în carantină la întoarcere

Replica API 1 august 2021 | 13:42 2140

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a modificat lista țărilor și teritoriilor de risc epidemiologic ridicat, iar aceasta intră în vigoare de azi. În zona roșie au intrat: Grecia, Irlanda, Monaco, Maldive, Bahamas, Curaçao și Insulele Virgine ale Statelor Unite, scrie stiripesurse.ro

Toate persoanele care sosesc de duminică în România din state aflate în zona roșie și nu sunt vaccinate, intră în carantină. Scapă de carantină doar persoanele care sunt vaccinate.

De asemenea, copiii cu vârsta sub 6 ani sunt exceptați automat de la carantină, iar cei cu vârsta între 6 și 16 ani sunt exceptați dacă prezintă la intrarea în țară un test cu rezultat negativ efectuat cu cel mult 72 de ore înainte.

Statele aflate în lista roșie sunt Insulele Virgine Britanice, Jersey, Insula Man, Cipru, Fiji, Gibraltar, Seychelles, Botswana, Marea Britanie, Cuba, Spania, Georgia, Olanda, Tunisia, Malaysia, Mongolia, Andorra, Curaçao, Malta, Libia, Namibia, Portugalia, Kazahstan, Argentina, Monaco, Columbia, Kuweit, Iran, Grecia, Insulele Virgine ale Statelor Unite, Panama, Bahamas, Africa de Sud, Irak, Maldive, Irlanda, Costa Rica, Brazilia, Nepal, India.

În lista galbenă, se află, printre altele, Franța, Thailanda, Federația Rusă, Luxemburg, Emiratele Arabe Unite, Danemarca, Statele Unite ale Americii, Israel, Belgia, Islanda.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru astia patru de sub mine, vaccinati-va bai si nu mai faceti pe desteptii ca sunteti exact invers. Sunteti medici epidemiologi? Nu. Atunci? Mare belea cu internetul asta. Fiecarui handicapat i se da in mana o portavoce prin care isi face cunoscut catre lumea larga faptul ca e un habarnist cu acte in regula. Ce bine era inainte cu presa scrisa in format fizic.
2
1
daca si vaccinatii transmit virusul asa cum se recunoaste, de ce nu intra si ei in carantina???
8
2
Carantina este solutia ca cineva posibil infectat sa nu transmita virusu altora. Vaccinat sau nu , un om transmite virusul la fel, de ce carantina doar pt unii ?
11
1
Ne vor haitui cu sperietoarea asta de Covid pana vom fi vaccinati aproape toti , trebuie sa-si duca planul criminal pana la capat ....cand procentul va fi suficient se va declansa jihadul !
10
2
e ca in Las Fierbinti. sti ce zic?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218