REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

De ce a atacat prefectul hotărârea privind reducerea preţului la apă în Cernavodă

De ce a atacat prefectul hotărârea privind reducerea preţului la apă în Cernavodă

Replica API 31 ianuarie 2017 | 00:00 215

Situaţie de-a râsul-plânsul la Cernavodă. Consilierii locali din Cernavodă au fost convocaţi luni, 30 ianuarie, în şedinţă, pe ordinea de zi figurând 41 de proiecte, unele dintre ele referindu-se la vânzări de terenuri. Însă, şedinţa nu a mai avut loc luni, toţi aleşii locali fiind contactaţi telefonic (!), după ce au primit convocatorul, că, de fapt, şedinţa are loc marţi, de la ora 16.00, la Casa de Cultură. Nu de alta, dar să poată avea timp şi cetăţenii interesaţi să ajungă la dezbatere.

Viceprimarul oraşului, Şerif Cîrjali, susţine însă că amânarea a fost dată de faptul că s-a dorit ca ordinea de zi să mai fie completată cu câteva puncte importante. De asemenea, pe lângă proiecte, la punctul „diverse”, aleşii locali vor fi puşi la curent cu privire la adresa primită de la Prefectura Constanţa. Prin aceasta, li se aduce la cunoştinţă că hotărârea din noiembrie 2016, de reducere a preţului la serviciile de apă şi canalizare cu 50% - cu aplicare de la 1 ianuarie 2017, a fost atacată în contencios administrativ.

Potrivit viceprimarului, explicaţia prefectului a fost că atacă în contencios proiectul întrucât este vorba despre un contract valabil pe mai mulţi ani între oraş şi regia de apă, iar o modificare a preţului nu putea fi aprobată de consilierii locali într-o şedinţă. „Am înţeles din explicaţia domnului prefect că s-a procedat la fel şi în cazul altor localităţi care au adoptat o astfeld e hotărâre”, a spus Cîrjali.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu il aveam pe Salem Nu Mai Ieseam Din Case De Zapada
3
0
Au cumva actiuni la Raja?
0
1
Primarul a stat in transee cu vicele !? Voi sunteti nebuni ? Gigolo a luat- o razna se crede viteaz !
0
1
SA VA IA D.N.A SA VA INVETE SA RESPECTATI CERNAVODENI ASA CUM VA ALES
0
1
se vede ca n-ai prea fost pe la scoala...ce sa-i faci ...cartea-i grea...dar ca sa mananci...KAKAT...ce usor este...
2
2
Doamna Marcu daca nu dati in judecata Individul din primarie si ziarul acesta care permite asa ceva inseamna ca sunteti deacord cu cele afirmate.
7
4
A aparut in peisaj doua CASNICE,una mare sefa la asistenta sociala,care nu stim cand a dat examen si vdaca o intrebi ce subiecte a avut la examen nu stie si care se crede marea desteapta ca ma apuca greata,pe nume MARCU CARMEN,care cu tupeul si nesimtire de fapt asta o caracterizeaza pe aceasta CASNICA, si -a angajat NORA si NEPOATA in functii de administratore la crese,si a doua CASNICA,una care sa lasat sotu si fata ca a ramas blocata in schimbatorul de viteza la scoala de soferi si care pana mai ieri a vandut mancare de pisici si catei,acum aduna scamele dupa pantaloni lui marele futac.
9
6
ah sa apere raja prostul de nicolaescu vrea sa ramana prefect si atunci sugevpixul ala mititel al lui stroe
4
0
cine se aseamana se aduna cu adunatura de ciordelis. Nu i ati dat afara de pesionari ? ce mai cauta relicvele istorice ca Barbulescu in primarie ce msi vinde? mai are o ramasita ? a vandut tot spatiul verde de la blocuri si casele de pe dunarii si crinului nu vede nimeni .Undei parcul de pe dunarii nu te si saturat .
3
2
pescuiesc la copca pentru berze...tra, la, la ,sa vina ...sa va ia.
6
2
Unde gura masi a condus turculetul beat la volan?ca se aud zvonuri ca aia de la psd vor sal schimbe pe turculet cu Boarca un incompetent de prima mana primarul sa nu acete asa ceva
8
4
Veziti de covrigii si shuberecurile tale parvenitule ! Esti la butoane ? Iti vine randul cacanare cat de curind !?
6
8
De unde dracu ai mai aparut si tu cocostarcule?Mai analfabet ca tine nu cred ca se poate .Beata e ma-ta cu siguranta ,cand te-a facut.Voua ,astora ,stiti care sunteti ,n-o sa va placa niciodata de nimeni si analfabeti faceti pe oricine.A alergat omul asta zi de zi sa va serveasca orasul la zapada sau tevile sparte puse de primarii vostri iluminati.
6
9
bai fratilor de unde dracul la-ti pus pe acest prostalau vice care are doar un liceu terminat cu baclavale care umbla cu dusterul numai beat , el va strica lozinca primariei , nu stie sa articuleze doua cuvinte cu oameni cu pregatire superioara
14
7

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102