REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

De ce a demisionat Felicia Ovanesian din funcția de city manager?!

De ce a demisionat Felicia Ovanesian din funcția de city manager?!

Mirela PASCAL 23 martie 2023 | 00:00 17384

O mega bombă a explodat miercuri, 22 martie, la Primăria Constanța! Felicia Ovanesian a demisionat din funcția de city manager al municipiului Constanța, după doi ani la conducerea urbei. Evident, vestea a picat ca o gură de oxigen pentru mulți constănțeni, inclusiv pentru politicienii din Constanța. Felicia Ovanesian era primarul de facto al Constanței, spun gurile rele, și este considerată principala vinovată pentru ceea ce se întâmplă în orașul de la malul mării.

De ce a demisionat Felicia Ovanesian din functia de city manager?!Felicia Ovanesian

Traficul aglomerat, lucrările interminabile din tot orașul, staționarea în trafic a automobilelor devenind sport național, problemele de la Termoficare, lipsa parcărilor, tăierea copacilor.. tot dezastrul din orașul Constanța a fost pus pe seama primarului de facto din Constanța, Felicia Ovanesian. Distanțe pe care altădată le parcurgeai în 10 minute, acum le faci în 30-40 de minute, în special în orele de vârf. Șoferii sunt din ce în ce mai nemulțumiți, solicitând să se facă ceva pentru decongestionarea traficului. Fie că e vorba despre marile bulevarde, fie despre străduțele lăturalnice, aglomerația este peste tot, solicitând la maximum nervii șoferilor. Ca să nu mai vorbim de haosul de la Direcția de Urbanism, direcție aflată în subordinea lui Ovanesian, unde sunt cereri blocate în sertarele angajaților de luni de zile, poate ani, depuse de investitori care așteaptă avize pentru a demara proiecte… lipsa specialiștilor, doar oameni pe care fostul edil i-a ”modelat” după bunul plac și după interesele unora sau ale altora… sunt câteva dintre motivele care au condus la starea generală în care se află astăzi direcția. Faptul că pentru cea mai mică decizie pe care ar trebui s-o ia primăria ești trimis la instanța de judecată nu este o noutate, oamenii întrebându-se, ce rol mai are aparatul de specialitate al primarului dacă problemele lor sunt rezolvate de judecători. Din acest motiv, Vergil Chițac intenționa să-i retragă atribuțiile lui Ovanesian, aspect relatat de Replica recent.

De ce a demisionat Felicia Ovanesian din functia de city manager?!Vergil Chițac

Mai mult, Chițac i-ar fi retras, recent, atribuțiile pe care Ovanesian le avea la Direcția Generală Servicii Publice.

Ovanesian: Îmi pare rău!

Sătulă, probabil, de atâtea atacuri, dar și de unele neînțelegeri pe care le avea cu Chițac, Felicia Ovanesian a decis să plece definitiv din Primărie. „Îmi pare rău, regret că plec" a declarat, pentru Replica de Constanța, Felicia Ovanesian. Întrebată dacă a luat decizia de a demisiona, în urma unor discuții în contradictoriu cu primarul Vergil Chițac, Ovanesian a spus că nu comentează, dând de înțeles ca au avut ceva de împărțit. Totodată, Felicia Ovanesian a declarat că și-a depus demisia miercuri, la ora 16.00, însă nu i-a comunicat verbal lui Chițac și nici nu l-a anunțat, anterior, că ar urma să ia această decizie. Întrebată în ce relații a rămas cu Chițac, Ovanesian a declarat: „Nu știu în ce relații am rămas. Pentru liniștea mea, am preferat să mă retrag", a conchis fostul city manager. Ovanesian nu e obligată să stea în preaviz, așa ca astăzi a fost ultima ei zi de lucru în Primăria Constanța.

Rămâne de văzut dacă plecarea Feliciei Ovanesian va liniști apele tulburi din Primăria Constanța, dar și din orașul transformat, de peste doi ani, într-un șantier continuu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu dai vina numai pe manager ca nu stii tot ce se intampla.Stii bine ce se intampla si cu pomii si constructiile. Stiu toti tot. Stiu ce afaceri au cu toate firmele particulare incheiate.Stiu pe ce contracte cati bani.Toti implicati direct stiu tot.Toti din urbanism sunt vinovati.Cine stie ce stie ce manevre se bolcau in sertare si nu le-au convenit.Vom vedea si vom afla adevarul.Primar,firme,urbanism primarie ,toti sunt vinovati de starea de degradare a orasului nu numai managerul.Au gasit un tap ispasitor mai mic si mai prostut.Ca sa dea bine a eliminat managerul.Iar noi sa credem ce ne spun.Tapii ispasitori sunt altii.Interesele sunt mari, bani multi.
1
0
Viitorul primar Dnu Horia Constantinescu,va fii cel care beneficiază de transformarea orașului de alta administrație,dar va reuși sa facă ceva otr orașul asta,sa-l revigoreze în totalitate. Atunci vom fii mulțumiți, când orașul va arata altfel,și va fii condus de o mana de fier.exact cum face la opc.si cum este el..fără compromisuri din partea nimănui. Succes Horia...și cu siguranță credem xa vei fii următorul primar al Constanței.
0
5
De ce a demisionat?? Pai de o săptămâna de zile dna-ul este în control drastic la primărie, controlează unele achiziții publice..în special autobuzele electrice...iar feliciu ovarian...este implicată,și are morcovul tot în gaoz. Veți vedea la timpul potrivit,..rezultatele controlului.
3
1
alt primar dar nu psd sau pnl
3
0
Sa ii ia naiba pe Chitac și pe toți susținătorii lui. Niste incompetenți acești PNL iști, urmași ai lui Brătianu. La fel de p****i că și președintele Iohannis, un nemernic
6
2
Multa mwe cu kkt pnl si tuturor sustinatorilor sai
8
3
Ce ne facem oameni buni? Se dizolva ,,Constanta Altfel”? De capul vostru sa fie cu bagabontelile voastre gen: Constanta Altfel. Acum o sa fie :,,Gașca Altfel …. Veslă, merge pe strada Ion Corvin. Acolo sa va țină mult și bine!
6
3
Latura umana ce esti! Sa iti ajunga cavou vila ta de 1400 de metri patrati!
6
4
viitoare sa alegeti un inginer care a lucrat pe santier. Sii, care nu este pus de mafia imobiliara!!!!
10
1
Când doua persoane îți spun ca ești beat, mergi și te culci! Dacă câteva mii de constănțeni spun ca ești incompetent , de ce primare și restul găștii nu va dați demisia?
15
2
"... tot ce înseamnă director în Primăria Constanța știe că teii au fost tăiați din ordinul lui Ani Merlă, directorul Direcției de proiecte și fonduri europene din Primăria Constanța care gestionează de fapt proiectul de reabilitare a bulevardului Ferdinand." ... de fapt teii sunt taiati din fata casei sale . verificati cine locuieste la aceasta adresa . nu Fagadau sau Chitac sunt de vina, ci Merla, la ea sunt banutii din proiectele care lasa Constanta neasfaltata si fara locuri de parcare
14
0
Dând dovadă de o răbdare de-a dreptul condamnabilă, constănțenii au suportat toate umilințele la care au fost supuși de administrația Chițac, fără îndoială cea mai incompetentă din istoria acestui foarte frumos oraș, odinioară. Marți însă, paharul răbdării s-a umplut și în semn de protest, pe B-dul Ferdinand au fost aprinse candele pe cioturile frumoșilor tei distruși de această administrație, pe care nu o mai calific. Singură s-a descalificat și continuă să o facă! Ce gest frumos din partea unor oameni care, au tras o palmă așa-zișilor edili care iată, mai nou comit și crime împotriva naturii! Rușine să le fie!
15
2
Bine punctat. Din păcate puțini vor pricepe esența mesajului, și asta pentru simplul motiv că orașul e plin de prrostănaci
4
12
Regretam decizia luata de Felicia Ovanesian si speram ca poate se razgandeste. Lucrarile de amploare care se desfasoara in orasul Constanta sunt benefice din toate punctele de vedere. Trebuie sa fim constienti ca nu avem firme si oameni de valoare care sa realizeze strazi si trotuare intr-un timp foarte scurt. Lucram cu cine avem inclusiv nepalezi, etc. Bucurati-va constanteni, ca s-au atras fonduri pentru aceste lucrari. Constanta va arata altfel.
6
23
In starea in care e? Niciuna. Proiectele votate de admiistratia fagadau in ultima luna de mandat plus Felics Stroe prin a lui RAJA au paralizat orasul. Vedeti va de treaba. A fost un razboi purtat pe 2 fronturi si din pacate a fost castigat de gasca Felics Stroe. Urmatorul primar, Georgescu de la Limanu, se va lauda cu frumusetea de oras. Lucrarile intarzie deliberat pt ca razboiul politic asa se joaca. Ca Chitac nu a stiut sa gestioneze asta e alta treaba dar Madame Ovanesian nu avea niciun cuvant. Stati parcati. A fost doar o coada de topor a lui Comanescu and Co. Atat.
11
11
Oare câți din comentacii de mai jos sunteți constănțeni get buget. Cu siguranță nu mai mult de un sfert. Restul sunteți niște parveniți care habar nu aveți cât s-a distrus Constanța în ultimii 20 de ani în timpul administrației mazăre făgădu după care văd că plângeți. Plângeți pt ca sunteți tzoparlani inculți. Ma bate gândul să plec din orașul ăsta
11
15
Bola daca vreti cat de cat altceva. Cu 15 miimde voturi o sa aveți alt oras...altfel cu alde rusulica ciorbica porsulica, stelica garsonierica sau vreun psdel o sa plângeți iar pe aici și in 2026..da nu ma mira nimic la ce lepre si putori traiesc in haznaua asta de oras.
4
8
este femeie sau barbat?
12
4
Dar prostul ala de m*****n Hira mai e in primarie? Ati innebunit mai partidelor!
11
1
PTIU CE NUME DE FEMEIE ARE BARBATUL ASTA....
9
4
Prin plecarea d.nei Ovanesian din Primăria Municipiului Constanța, nu va pierde doar această instituție, vor pierde toți constănțenii, va pierde întregul oraș Constanța. Da, sunt multe de făcut în acest oraș, după 30 de ani în care toți primarii care s-au succedat la conducerea acestui oraș și-au bătut joc de el, pe banii constănțenilor. D.na Ovanesian a demonstrat că este o mare iubitoare de verdeața, parcuri și nu numai... Dar, ca de obicei, în multe cazuri, cel mai mare dezavantaj este să ai succes, în ceea ce faci ! Păcat ! Să vedem ce vor face de acum înainte cârcotașii de serviciu care nu au lăsat-o pe această doamnă să termine ce a început ! Domnule Primar, cred că de acum înainte, chiar sunteți în aer și în bătaia puștii adversarilor ! Păcat !
12
34
NICK eu zic asa Dai tare cu mimcatul de kkt Asta pt tine sa fi ok Proiectele lui Fagadau nevîndute. Vezi dumneata ori esti inocent ori chiar tîmpit.Revin dacă i ti place cacatu dai tare.Ai habar oare ce vb. Eu zic ca nu Ai sa vezi reversul medaliei cînd VERGILIUS si tu personal o sa o sugeti. Da da la următoarele alegeri. Deci ialingit Cu drag ALUPIGUS toata.
1
9
Presa noastră cea vitează, Are-n viaţă mare rost: Este “câinele de pază”, Care latră…contra cost…
8
4
Cred ca se pregateste vreun tun puternic , i-a fost frica de puscarie ! Nu pleca ea pentru 2-3 copaci , si alte baliverne...
16
0
Nu are legatura plecarea lui Ovanesian cu ce e prin oras. Veti vedea! Astea sunt proiecte negandite si incepute de Fagadau. Chitac, eventual, putea sa le adapteze la necesitatile orasului. Dar n-a facut nici asta nimic. Lucrarile continua si va fi acelasi haos. Constantenii nu au ce vota, din pacate...!
17
5
Doi incapabili care au demonstrat ca sunt lipsiți de orice viziune,ca habar nu au cum sa managerieze un oraș. Ar fi bine sa.l iei și pe Chitac după tine. Ați face un mare bine Constanței ....
19
5
nu ti-a fost rusine cind ai acceptat functia? daca tot nu te pricepeai, i-ai invatat pe subalterni sa fie milogi?
20
4
Ne pare rău, Regret că pleci!
6
20
Nu vreau sa il apar pe Chitac dar prea il injura totzi pentru ca el impreuna cu Felicia asta sau Feliciu,pentru ca din ce stiu eu nu PNListul Chitac la angajat pe Ovanesian asta la primaria Constanta ci el la mostenit de la PSDistul D.Fagadau sau Fagabou nici nu mai stiu cum se numeste carpa de sters pantofi a marelui sef de clan mafiot din primaria Constanta puscariasul Radu Mazare.
10
22
Ce e replica , ai început pupincurismul la Chițac?
15
2
Copacii de pe Ferdinand s-au taiat la solicitarea jmecherilor. Terenul de la nr 54 A in curtea Cinema Republica a fost retrocedat de Mazare prin coruptie. Acolo s-a construit o cladire tot prin coruptie. Intrarea in garaj desi larga era prea stramta pentru jmekerii de acolo o companie de shipping si au dat si ei o spaga sa se taie copacul. Pretextul a fost ca copacul saracul era bolnav afectat de lucrarile din zona. Au mintit si au ucis un copac. Asta e coruptia lui Chitac.Ne otraveste viata.
21
6
Tap ispasitor nu alta.
5
4
Chitac idiotule nu ar fi rau sa arati ca esti barbat vorba aia ditamai amiralul pulii noastre si da-ti dracului demisia pana vine dna sa te ia.IMBECILULE.
27
4
te a rupt Merla in doua pana la urma!!! sa ii iei si pe sugacii tai de la locala dupa tine, pe SERBAN si pe DUMITRU si pe VLAESCU futtu va rasa in gura de infecti si nespalati ce sunteti!!! Lasa ca 2 luni o sa faceti drumuri si la DNA pt ce ai facut!!
21
5
sa vina la cernavoda e nevoie mare de oameni ca ea plange orasul!
3
10
Duteee ai facut praff orasul sa nu mai auzim de tine
27
4
nu ne pare rau! Orasul asta este blestemat, a avut parte numai de afoni si de nehaliti. Nici DNA ul luo Codruta nu mai poate descurca itele. Mafia imobiliara a condus orasul, nu agaricii din poze!
26
3
Pai, si? Cine mai planteaza panselutzele?
23
3
Vorbiți prostii !! Asa arată orasul indiferent de cine era in Primărie, sunt proiecte vechi… nimik nou !!! Madam Feliciu a fost trasa pe dreapta de marii dezvoltatori ai orașului, ca sa știți !!! In rest, o jigodie care mai ținea in frâu construcțiile din Constanta !! Sa ne ferească bunutzu sa revină PSD…. Vor face blocuri si in mijlocul intersecțiilor, evident fara locuri de parcare
30
17
Chit-Tac cand face acelasi gest ? Demisia ! ! ! Acesti impostori au sentimentul ca se sacrifica pentru urbe iar cand o dau in bara isi dau desisia ca un gest de lehamite fata de oamenii "nerecunoscatori" ! PA , d-na LGBTQ+ !
24
7
Cu Feliciu,orasul a devenit un deliciu!
15
4
Un loc rezervat la central sau municipal. In duplex cu v****l.
11
4
Ei ii pare rau ca pleaca noua nu ne pare rau, ne a distrus cine repara ce a stricat sa se gandeasca bine toti ce fac ca ei vin si pleaca dar oameni raman si ei isi iau blestemele, sa nu uite ca si ei sunt oameni
17
3
O vrem pe Ploscaru sa ne arate pizdulicea si titele , O vrem pe Ploscaru !
12
4
Bine că a plecat, urmează idiotul de Leu Dan , arhitectul plm și javra șef Chițac Vergeluș. Si gata , a scăpat Municipiul de nenorociții ăștia cu primau apulii în frunte. Să plece și să ne lase, nicio pagubă iar dacă vor să tot sape , să sape prin tarlaua lor din Eforie. Jigodiile !
35
2
Bre E P U R E, rectorașul frustrat. Frustrările din tine denotă cât de idiot ești. Visezi tu să fii din nou rector, dar numai tu crezi asta. Un penal lacom n-are ce căuta în societatea actuală. Pe tine te-a lăsat natura idiot din naștere. Și puțin psihopat.
19
5
Vad o mare bucurie . Dar voi stiti ca Feliciul nu a fost in stare sa treaca examenul de treapta a 2 a la Liceul Ovidius ??? Si voi aveati pretentii ?!?
43
2
Hausul de la urbanism a fost creat de Tenea, mana moarta adusa de Fagadau, Tenea concubina lui Vintila de la Ovidius. La stat si mai ales in primaria constanta lucreaza numai rude: soti, frati, surioare , verisoare etc. Asta e problema principala. Nu incapabila de ovanesian!
37
9
Trebuie trasa la răspundere pentru tot ce a facut: a distrus orașul, au constituit reguli de circulatie intelese doar de ei,au cheltuit bani aiurea pe clientela lor . Am văzut localități la tara cu mai mult asfalt decât arata acum orașul. Unde trebuie tăiați copaci nu-i taie .Pe când tragerea la răspundere?
58
6
O veste mare, deoarece, aceasta doamna nu avea ce cauta în Primăria Constanța. Acum avem un singur Primar, si poate lua deciziile în nume propriu. Așteptăm zile mai bune pentru oraș.
34
10
Sa vina Corina MARTIN
10
49
Doamne ajuta !
30
5
Ploscaru Nicoleta c***a lui Mazare , filme deocheate cu ea pe net
33
5
Buna seara Si Chitac pe cand ne lasa ca oricum este mana moarta. O rusine pentru Constanta el si sleahta lui de neica nimeni
51
8
Cine ne da noua 3 ani inapoi ? Cine ne sterge toate momentele in care nu mai gaseam solutii .... un jeg de om ! O frustata care a distrus un oras ! Chitac ce mai renu ta la ea acum ... un alt jeg ! Si-au batut jos de oameni de oras ... de munca oamenilor .... trebuie sa existe variante sa plateasca ! RUSINE !!
54
4
Stiri pe surse . Vine dna. Ploscaru Nicoleta pe fnctie . Sa vedeti circ acum .
27
5
Urmeaza emisiunea surprize,surprize...cu multe dosare,sunt unii legati care nu și-au vazut fratii de ciordeala de mult si le e dor de ei... ,,Din dragoste....la alegeri,mai stati puțin...
35
5
Dupa ce au distrus tot si societati si oameni care se tem ca raman fara serviciu
40
2
Next level: închisoare cu executare ptr administrare defectuoasă a orașului
49
5
După ce a pus orasul pe chituci. Să ii fie rusine atat ei cat si domnului Amiral. Sa se mute din oras. Sunt niste canalii
51
6
Distugerea si nepriceperea au ajuns la cote de neimaginat ! Deci, ai intors casa cu ,c u r u l in sus , si pleci...Tragi usa dupa tine ca si cum nimic nu s-a intamplat ! Trebuie sa raspunda toti pentru ce se intampla in orasul asta , dosare peste dosare ...
54
5
Tarziu!
41
1
La dracu cu PNL care si-a batut joc de oras si de cetateni. La alegeri sa va aduceti aminte ca PNL este dusmanul vostru, razbunati-va pe ei. MUE PNL pentru bataia voastra de joc.
56
4
O ce veste minunata!
38
4
Mergi cu domanul *p******r), bufnita. Te uram din tot sufletul!
37
4
Un fel de , ''Cea mai buna veste pe 2023" !!! Feliciule , am deschis sampania !!!
44
3
Sa vina, sa va ia!
39
2
Oricum Ovanesianco, ramai in analele Constantei drept "menopauza lui Chitac".
63
5
Va bucurati degeaba. A plecat un oligofren si cum se prea bine poarta pe la noi, o sa ii ia locul altul si mai oligofren. Ne-am bucurat ca am scapat de Fagadau, acu plangem dupa el.
47
10
Mos teaca i-a exemplu si lasa-ne. Daca plecati amandoi orasul ar avea de castigat. Dar asta ar insemna sa fi responsabil, ceea ce in cazul tau e utopie. De fapt e stilul tau de colaborare, te folosesti de om si apoi ii arunci in carca toate prostiile pe care le faci. Oricum bine ca am scapat de ea, problema va fi cine vine !
48
4
Cea mai bune veste primita astazi !
41
2
N-am mai vazut de mult o adunatura asa de mare de mitocani! Railor ce sunteti! Si tradatorul ala de chitac, care vrea sa faca petrecere, din pensioara lui, in fata primariei!! Si pentru ca m-ati suparat, o sa ma mut in Congo. Acolo sigur voi gasi orase de stricat..aaaa..de reparat, si voi fi si apreciata la adevarata mea valoare!!! La revedere!!
40
2
Nu pot sa cred. Probabil a inhalat ceva altfel nu mi explic. POCNITOAREO TREBUIA SA O FACI DIN PRIMA ZI NU SA STAI CA O MOLUSCA SI SA DISTRUGI URBEA ASTA. Primare, restul ovanesienilor cand?
50
4
Doamne Ajuta! In sfarsit..! Acum sa ne rugam sa nu fie doar o gluma! Important este unde a depus demisia? are numar de inregistrare dat registratura Primariei Constanta?...nu de alta dar altii ...au depus- o la partid !...pe de alta parte demisia e unilaterala...deci .. ramane de vazut!
39
1
urmeaza dosarele si tapul ispasitor, e totul gandit
36
2
Si Chitac Cand???? Sau mai suge din banii de pensie speciala si din salariul platit de constanteni. DEMISIA !!!
58
4
Presa noastră cea vitează, Are-n viaţă mare rost: Este “câinele de pază”, Care latră…contra cost…
32
6
MOTANUL CARAMEL ???
25
4
Oare zornaie catusele, s-a prins Deliciu ca vine funia la par si paraseste corabia nebunilor, dupa ce a distrus orasul impreuna cu chitcanul ?Pentru cel de mai jos care zice ca chitcanul e militar si stie sa lupte, afla ca ala n-a fost o ora in serviciul de lupta, a stat ascuns pe sub catedre toata viata, la Institutul de marina si a fost avansat politic pentru slugarnicie.
54
6
Bai Chitac de ce infuleci tu pensie 12000 ron si salariu 18000 rn pe luna plus sporuri plus sagi. Esti in slujba cetateanului 8 ore la birou. Cum justifici tu banii infulecati din taxe si impozite? ce faci tu la computer 8 ore, ca arhitect nu esti, inginer nu esti, esti militar ... Adica chipurile stii sa lupti. Ne ameninta Rusia Moldova, du-te la razboi ca pentru asta ai mancat banii oamenilor muncitori. N-ai nici o treaba cu primaria. Te-ai imbogatit, e timpul sa faci loc la cineva pregatit in domeniu. Mazare era electrician de vapot ce stia sa faca?
55
7
si eu vreau sa plec de la confort urban , oricum sunt un m******n p***t , caruia ii place sa fure , toti colegii rad de mine ca nu stiu sa fac nimic , de cand am venit sunt praf si chitac nu ma mai vrea .
51
5
Vrajeli de molifta cu motive personale , vine dna ul peste ei acum e scapa cine poate
41
8
Hahahahah TOLO (S C S ) dansezi brek dens acum !! Ai scapat de jigodie si de paparatii in primarie!! Ia functia nu fii fraier!! Asa salvezi pe multi fraieri nu i mai lasi sa se chinuie!!!
18
4
Eu am adus-o și am pus-o în funcție, eu am făcut tot posibilul să plece ,asa cum a venit. M-am convins târziu,ce mare țeapă și prostie am putut face,aduca-nd acest bărbat în primărie. Dar omul mai greșește,și îmi asum ce am făcut...o prostie Maine seara..în fata primăriei va fii chindie mare de tot,ca a scăpat primăria de bufnita asta...deoarece numai necazuri mi-a făcut. Cheltui din banii mei cu petrecerea,de bucurie ca a plecat ...
33
7
Luminarea la fata
31
6
hahahahahahaahahahahahahahaha
16
3
ba esti nebun ? tanti manager mi-a ascultat sfatul pe care i l-am dat in articolul Primaria a plantat 10 tei pe b-dul Ferninad ? )))))))))))))))))))))))))
42
5
Nu e asa usor, trebuie sa raspunda pentru distrugerile provocate orasului nostru!!!! Dar tare mi-e frica sa nu ne conduca din umbra...
51
4
Mare pierdere! Să-și dea demisia și H I R A ca să fie "tragedia" mai mare. H I R A trebuia să plătească din buzunar amenda de 20000 lei.
48
6
Acu' aștept cu nerăbdare și ceva pușcărie pt căcaturile care le a făcut
51
6
Acest penele trebuie sa ajungă sub 3%! Asta e nivelul acestei găști!
51
12
F bine ai făcut.mai Feliciule Nimeni nu te-a votat pe tine să conduci orașul ăsta, care l-ati făcut praf TU și gașca TA. F bine...felicitări ca ai plecat...nu aveam și nu avem nevoie de o lesb..ncă în conducere,...și nici sa nu te mai întorci...ramai cu prietena ta,..soția ta
52
13
Crede ca nu va raspunde in solidar cu ,, Gașca veselă”? Stai ghinișor, madam, ca toate drumurile voastre duc pe str. Ion Corvin! Nu vei fi singura! Vine și primarul, arhitectul-șef, madam PUZ, madam fulvia, madam cristina. Multe drumuri și mulți ani de ,, relaxare” vă doresc! Nu-i exclus sa mai auzim de demisii!!!! Mult ,, noroc”!
57
5
nu da cu parul! Cate indura constantenii din cauza felicianului! Sa-l ia si pe Chitac, in Madagascar!
51
6
N o mai pârlea bine Vergil?
27
13
Foarte ,Foarte bine NU E NICI O PIERDERE!!!!!
44
10
strange funia la par? Chit, chit, chit!..
50
7
Si marioneta ei, papagalul chitac, cand demisioneaza?
61
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218