REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

De ce a fost ÎNGROPAT, din nou, proiectul Șoselei de Coastă: USR NU și-l DOREȘTE. VIDEO

De ce a fost ÎNGROPAT, din nou, proiectul Șoselei de Coastă: USR NU și-l DOREȘTE. VIDEO

Replica API 14 mai 2021 | 22:56 3739

Șoseaua de coastă, dacă ar fi construită la Constanța, ar putea propulsa orașul în topul celor mai râvnite destinații de vacanță. Este un proiect visat de mai bine de 10 ani, dar ironia sorții face ca drumul paralel cu marea să nu vadă lumina zilei nici în viitorul apropiat. În programul de Guvernare al coaliției PNL-USR-PLUS figura și reînvierea Șoselei de Coastă care, dacă s-ar realiza, Constanța s-ar întoarce cu fața spre mare. Numai că, la 8 luni de la campania electorală și de la alegeri, aflăm că proiectul a fost amânat. De ce? USR nu și-l dorește, spune edilul Vergil Chițac.

După 20 de ani de administraţie PSD la Constanţa, PNL a reuşit să preia frâiele. Este nevoie de multă muncă și deja se lucrează la proiecte majore care să întoarcă Constanţa cu faţa la mare. Nu și la Şoseaua de Coastă promisă cu mulţi ani în urmă de PSD. La un moment dat, proiectul s-a aflat în protocolul de guvernare încheiat cu USR, numai că proiectul a fost amânat. Întrebat, în cadrul unui interviu acordat ziarului Replica, când întoarcem Constanța cu fața spre mare, prin Șoseaua de Coastă, primarul Vergil Chițac a precizat: ”În protocolul politic încheiat cu USR-ul, proiectul acesta s-a amânat. Am înțeles, și sper să nu greșesc, că USR-ul nu ar fi de acord cu șoseaua de coastă. Ei vor altceva, o promenadă în locul șoselei de coastă. Putem să reluăm oricând discuția. Dar m-am concentrat spre alte chestiuni, iau în calcul să deschid discuția”.

În aceste condiții, continuăm să visăm cu ochii deschiși la Șoseaua de Coastă, un proiect de suflet al lui Radu Mazăre, apoi al lui Decebal Făgădău și, sperăm și al lui Vergil Chițac. Dacă va reuși acesta din urmă minunea, rămâne de văzut!

Video:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218