REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

De ce a fost nevoit Sergiu, tatăl călăreț, să vândă casa de la Cătălin Moroșanu

De ce a fost nevoit Sergiu, tatăl călăreț, să vândă casa de la Cătălin Moroșanu

Replica API 14 aprilie 2021 | 00:00 1327

Sergiu, tatăl călăreț din Iași, care a fost ajutat de către Cătălin Moroșanu să-și cumpere o casă a intrat din nou în atenția tuturor după ce și-a vândut locuința. Tânărul a fost acuzat că și-a bătut joc de tot efortul oamenilor și de Cătălin Moroșanu, însă el vine acum și spune adevărul despre toate cele întâmplate.

Bărbatul a mărturisit că a vândut casa primită din banii din donații deoarece nu se mai putea descurca. El a obținut în urma acesteia tot suma pe care a și primit-o pentru cumpărarea sa, iar cu banii primiți și-a luat o nouă locuință, una mai ieftină.

El spune că muncește pentru familia sa, însă are grijă și de frații lui, pe care i-a ajutat cu sume de bani rămași din banii de pe casa vândută.

„Eu sunt la muncă acum, lucrez la Cotnari, la vie. Am vândut casa pe care am primit-o inițial, pentru că nu mă mai puteam descurca acolo. Am dat-o cu aceeași sumă cu care am luat-o, 37.000 de euro. Cu banii, mi-am luat o altă casă, pe Cicoarei, și mi-am ajutat și frații cu restul de bani. Pe casa aceasta am dat peste 20.000 de euro, am acte pe teren, pe tot. Eu nu mă puteam descurca acolo unde eram inițial.”, a spus el, potrivit biz.ro, citat de Spynews.

Totodată, el susține că decizia a fost una corectă și că nu a profit de gestul pe care Cătălin Moroșanu l-a făcut pentru el. Mai mult de atât, tăticul călăreț a declarat că până și celebrul luptător l-a îndemnat să facă acest lucru în cazul în care nu se va descurca.

Mi-am luat casa prin zona Cicoarei, am condiții bune, am baie, două dormitoare, hol, bucătărie. Încă nu este apă trasă acolo, trebuie trasă. Nu m-a obligat nimeni să vând casa, am primit toți banii corect. Pentru casa cealaltă am făcut un contract de închiriere pe 5 ani, iar, după perioada aceasta, el devine proprietar. Cu Cătălin (Moroșanu) am vorbit doar atunci când am vândut casa. El mi-a spus că dacă nu mă pot descurca acolo, să mă mut”, a mai declarat Sergiu Ciobotariu.

Familia sa e bine, însă el are probleme cu legea

Bărbatul a mai declarat că în prezent familia sa e foarte bine, iar băiețelul lui a împlinit vârsta de 1 an. Din nefericire, Sergiu are probleme cu legea, asta deoarece s-a urcat la volan fără permis auto, iar din această cauză i-a fost deschis dosar penal.

El nu mai are voie să dea de permis 5 ani de zile, iar pentru a nu se mai urca deloc la volan a decis să-și vândă și mașina.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuie lasati in plata domnului Nu au bani sa nu mai faca copii
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614