REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

De ce a renunțat Bianca Drăgușanu la divorț, la doar o săptămână după scandalul cu bătaia

De ce a renunțat Bianca Drăgușanu la divorț, la doar o săptămână după scandalul cu bătaia

Replica API 9 noiembrie 2019 | 01:42 418

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

foto: Click!

Nici ei nu știu ce vor și se încurcă în declarații și sentimente! La fix o săptămână de când s-a prezentat la notar cu actele de divorț, Bianca Drăgușanu și cel care încă îi este soț, Alex Bodi, s-au afișat, mai fericiți ca niciodată, la două evenimente mondene. Nici o vorbă despre bătăi, certuri și zgârieturi cu furculița, doar despre cât de mult se iubesc!

Elegantă și sexy într-o rochie lungă, dar foarte decoltată și „despicată” pe picior, Bianca Drăgușanu a strălucit, miercuri seara (6 noiembrie), la brațul soțului ei, Alex Bodi. Același Bodi de care miercurea trecută, pe 30 octombrie, era decisă se despartă definitiv. Blonda pare să fi uitat toate certurile și conflictele pe care le-a avut de-a lungul relației și a căsniciei scurte pe care a avut-o alături de Alex Bodi.

„Noi mergem doar împreună la evenimente şi nu avem alte declaraţii de făcut, decât că suntem împreună. Încă îl iubesc, Alex este soţul meu, iubirea nu dispare aşa, peste noapte. Am luat un premiu pentru creaţiile mele la «Gala Performanţei & Excelenţei». Sunt fericită că Alex mi-a fost alături şi că m-a însoţit la acest eveniment monden, unde am primit un premiu prin care mi s-a răsplătit munca pe care o depun pentru creaţiile mele. Noi alte declaraţii nu avem de făcut, momentan suntem împreună şi aşa vom fi de acum încolo. Poate vom organiza o conferinţă de presă pentru a spune adevărul despre relaţia noastră”, a declarat Bianca, conform Click!

foto: Click!

Alex Bodi: „Când apele se potolesc, nu ai ce să împaci“

Nici o oră mai târziu, cei doi, la fel de uniți și fericiți, au ajuns și la Palatul Parlamentului, la Gala Luxury, unde i-au șocat pe toți cei care îi știau certați și despărțiți. Bianca și Alex au zâmbit și s-au purtat ca și cum nimic rău nu s-ar fi întâmplat între ei, atrăgând toate privirile. ”Când apele se potolesc, nu ai ce să împaci. Lucrurile revin la normal. Încă nu este divorţ”, a spus Alex Bodi.

Cum a început scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Tot scandalul dintre ei a pornit în urmă cu o săptămână, când Bianca ar fi depus actele de divorț și a publicat o fotografie în care apărea rănită pe mână, chiar de propriul soț. "Au fost patru episode de violenţă ieşită din comun într-un an şi patru luni cât a durat această poveste. Bianca a fost bătută şi înşelată de prea multe ori. Alex Bodi este un tip agresiv şi periculos. A avut şi o coastă fisurată şi a ajuns la Urgenţă, iar zilele trecute, când a aflat de divorţ, Alex i-a înfipt furculiţa în mână. În aceste condiţii, Bianca nu a avut ce să mai facă decât să-şi dorească un divorţ rapid, prin care să scape de soţul agresiv", au declarat săptămâna trecută surse din anturajul cuplului. Foarte ferm a fost și Bodi, care a susținut sus și tare că relația cu vedeta s-a încheiat. ”Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 3 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi", declara el pentru spynews.ro.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pt ca nu mai era bagata in seama de televiziuni a inscenat un divort poate gospodinele feseniste vo9tante de pesede o sa mai dea o lacrima si o sa faca audienta .vine vara si iar o sa o gaseasca astia drogata in club ca anul trecut .copilul ala cine il creste parasuta dracului .nu mai faceti toate proastele celebre
3
0
a renuntat la DEVORT,deoarece tziganul barbos i-o trage cu limba si cu barba..daca n-ai barba imputita nu te IUBESTE FEMEILE..adica panaramele...
6
0
muriti dracului odata
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369