REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

De ce au cerut procurorii DNA arestarea: Sorina Pintea ar fi exclamat 'super tare' când a aflat suma primită/ REFERAT

De ce au cerut procurorii DNA arestarea: Sorina Pintea ar fi exclamat 'super tare' când a aflat suma primită/ REFERAT

Replica API 29 februarie 2020 | 12:12 390

Procurorii DNA spun, în referatul cu propunerea de arestare preventivă, că Sorinei Pintea a discutat în biroul ei despre mită şi știa ce se află în pungă. DNA spune că Sorina Pintea a dat dovadă de perseverenţă şi dezinvoltură la săvârşirea faptei.

Procurorii DNA spun, în referatul cu propunere de arestare preventivă a Sorinei Pintea, că ea ştia că în punga neagră din biroul său se aflau bani și cunoștea exact suma, acest lucru reieşind din discuţia de dinainte de flagrant,conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Judecatorule Petru, sugi pula plina de cacat de la toti anti pzdului si creda ca sunt multi,multa muie familiei tale!
1
0
AMICE MUIE PZDISTILOR:Muie Sa-i zici lui PNL Ca merita pe de plin Multa Muie si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si stai cuminte in banca ta ca dau de pamant cu tine cu injuraturi urate Clar Bai Maimutoi Tolomac si blegoman. Si fara insulte la Adresa mea . Bai Maimutoi Tolomac si blegoman si Inalfabeta este Mata mai Maimutoi Tolomac si blegoman!
1
1
Pacat de tinetetea ei
1
1
Cat va mai tb sa va vonvingeti ca toti sunt hoti indiferent de partid . Toti astia care injurati cu inversunare doar pe.unu sau pe altul nu sunteti altceva decat niste fraieri manipulati
1
1
Hotul de W.C johannis a furat 6 sase case si pe el nu la prins peneleul si nici politia si dna
5
6
si unde sa ne uitam ma, pe fbk ca acolo se fac manipularile poolimii care voteaza ciuma galbena??? Privim la tv dar la mai multe canale si apoi tragem concluzia daca avem cap!
3
2
Miroase a facatura de la o posta. Provocare ordinara, personaj scos din joc.
6
5
infractori. Sa cititi cv.ul acestei ... pe retelele de socializare, si apoi o sa considerati ca puscaria e prea putin pt un astfel de personaj. Problema este ca aproape toti din guvern, parlament, ministere, case de sanatate, spitale, dsp, dsv sunt la fel ca asta. Sunt clanuri, de fapt grupuri infractionale organizate, care se apara si intimideaza prin intermediul presei corupte. Daca am boicota privitul la tv macar cateva luni, poate s-ar putea schimba ceva.
5
3
Ce interpretare dusmanoasa, sa zicem ca ar fi spus OK,in conditiile in care turnatorul nu i-a spus ce-i in plic, putea fi un martisor. De ce nu i l-a dat direct ei in mana. Atunci era flagrant cu seria banilor, cu praful galben si cu banii in mana ei. E facatura de la un cap la altul, in ziua respectiva a anuntat candidatura la Primarie impotriva celui de la holera galbena. Si atunci hai s-o scoatem din cursa, uite hoata - hoatelor. Au mai fost mizerii din astea si au fost dezumflate .Asta e marca peneleu prin institutiile de forta care stau la dispoztia lor. Iohanis- 6 case.
7
5
la Copadin si in alte orase nu o prindea nici dracula!
3
3
Si cum vin ei politicienii la tv si pozeaza in cinstiti ca practic ti se face mila si ii votezi iarasi !
4
2
nu cred ca o sa mai aibe parte, in urmatorii ani, nici macar de ceva doar "tare". La ocna, morcovii se servesc doar feliati, asa ca ar trebui sa-si faca o operatie estetica de lungire a degetului aratator. Noi ii oferim un deget mijlociu erect. Ei si intregului pizdeu. In incheiere, traditionalul: MU!E P5D! Ocna va asteapta, pe toti!
5
4
Pai doar 7 la suta mai Sory? Pai cam au dreptate astia sa te salte. Pai ce sa imparti la sapte magari?
3
4
gurile rele spun ca Pintea a reusit in ultima clipa sa puna degetul pe nas..semn ca totul se va sfarsi cu bine....serviciile stiu de ce....
9
3
Acum se da lovita, e foarte bolnava si poate muri, dar cati oameni a omorat ea prin delapidarile din sanatate. Sa se gandeasca la oamenii care au murit din cauza infectiilor din spitale si asa sa i se intample si ei.
8
5
Asa femeie asa martisor
9
5
Ii lasa intr-o noapte o mica donatie de 65000 euroi. Votati aici cu da care dintre voi a primit o astfel de donatie.
5
7
Mari baroni PSD nu au furat nimic ma,averile pe care le au le-au mostenit de la matusi,soacre,bunici si alti morti care daca vor procurori sa afle cum au stans cei decedati banetu asta ii trimit baroni pe lumea cealalta pentru ca sa ii intrebe.
18
4
Iar o asa zisa inregistrare cu interpretare? A pus mana pe bani? s-a facut flagrantul si apare vopseaua fuorescenta pe mainile inculpatei? Daca nu e o mare problema. Justitia nu se face decat cu probe altfel e dictatura comunista cu nume schimba.
16
20
sori draga de ea sper sa nu stea singura in arest poate vine cami 6 case ca si ea parca fusese invitata la dna da avea migrena o fi trecut?
17
8
Si unde e trascriptul discutiei? Apropo marii baroni din PSD cat mai supravietuiesc? Si de ce? Pe acolo pe la hotii mari nu se vede niciun flagrant, inca. Nicio inregistrare sau arestare.
27
5
Colhaie de hoti in PSD,muie cu cacat la toti PSDisti!
30
19

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108