REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

De ce candidează soţia preotului din Pantelion la primărie? Iată ce declară Elena Nedelcu

De ce candidează soţia preotului din Pantelion la primărie? Iată ce declară Elena Nedelcu

Replica API 19 octombrie 2017 | 00:00 580

Elena Nedelcu candidează la alegerile parţiale din data de 5 noiembrie pentru postul de primar din Pantelimon, din partea ALDE. De ce candidează? "Decizia de a candida la postul de primar al Comunei Pantelimon a venit ca un lucru firesc după ce am cunoscut în detaliu nemulțumirile oamenilor și necesitățile acestora, lucruri amplificate de faptul că soțul meu este preot în sat și alături de acesta am luat parte la toate problemele locuitorilor, în vremurile bune dar mai ales în cele rele, și, credeți-mă că vreau ca de acum înainte să avem parte numai de vremuri bune și vreau ca soarele să răsară și în comuna noastră! Această candidatură este o promisiune personală către lociutorii Pantelimonului dar și către sine, pentru că îmi doresc din tot sufletul să pot schimba în bine comuna Pantelimon, comună uitată parcă de timp și de vremuri, în ultimii ani. Alături de echipa ALDE Pantelimon și cu susținerea colegilor ALDE Constanța, sunt convinsă că putem realiza împreună toate proiectele pentru dezvoltarea comunei Pantelimon", declară Elena Nedelcu.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deja vorbiti minciuni oribile... Daca esti din zona cred ca nu o cunosti este un om super, o persoana respecatata, un om care a ajutat mereu! Suntem alaturi si Pantelimonul si Runcu! Impreuna vom invinge!
2
1
Candideaza ca-i place viata, ati vazut ce show-uri face doamna preoteasa? Intrebati prin Pantelimon sau prin Runcu de filmuletele cu doamna preoteasa facandu-si de cap. Halal Preoteasa!
4
3
Eu sunt din localitate si vorbesc in cunostinta de cauza doamna chiar sa implicat a infintat un UNG si a ajutat oameni mult succes d-na Nedelcu va sustinem!
3
4
Comentarii proaste de oameni platiti!
3
3
i-a impartit cu Kir u s-o bage in fata ... in partid. Mult insucces! Scarbe de ALDE Tariceanu, seful b....r din Parlament.
1
4
Va intreb si eu de cand doamna Lenuta locuieste in comuna Pantelimon? Ce stie din trecutul acestei comune si de oamenii locului? In calitatea ei de preoteasa ce fapte de caritate a facut pentru oamenii saraci si neautorati ai comunei? Cred ca in afara de ai numara banii stransi de preot de la inmormantari, botezuri si alte sfintiri de Craciun si Paste n-a interesat-o nimic din lumea ce o inconjoara. Ne-am saturat de ipocriti care cred ca-l slujesc pe Dumnezeu dar in fapt sunt ahtiati dupa bani fara sa tina cont de la cine iau acesti bani. Ne trebuie un primar care sa munciasca pentru sat.
2
3
Mult succes, doamna Nedelcu! Sunt convins ca veti castiga lejer! Comuna Pantelimon va vota Nedelcu!
4
5
Lenuta candideza ca e si el tot un Hot ca toti politicieni nostri romani si trebue sa ne mandrim cu ei ca noi suntem si putin prosti,surzi si muti.Ca asa ne trebue ca noi de 28 de ani nu vedem nimica din cauza ca suntem prea inteligenti.
6
4
Lenuta,un nume predestinat! Fa Lenuto,ce drak facem cu o coana preoteasa la primarie? Te crezi Iacobici de la Gradina? De acum iti spun cat o sa iei! 2%
5
4
Mult succes!Ai ocazia sa dovedesti ca esti o luptatoare.
3
5
Mult succes! Sunt sigur ca veti castiga!
3
3
Preoteasa are ganduri mari , daca vrea sa rasara Soarele si la Pantelimon . Ca , saracii tarani erau obisnuiti cu intunericul absolut , iar situatia asta a deranjat chiar si ALDE Constanta , mare iubitoare de soare ... De aceea , probabil , ,,adevaratii liberali'' , de la ALDE , isi fac vacantele in Caraibe , desi lucreaza in agentii ale statului pe zeci de mii de euro lunar , sau cu statul roman , in contracte de zeci de mililoane de euro ... Problema este daca preoteasa va fi satisfacuta de aceasta functie , ca de scula preotului in niciun caz , fiind observabila doar la microscop ...
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108