REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

DE CE își face STAVROSITU HOTEL în VIILE NOI

DE CE își face STAVROSITU HOTEL în VIILE NOI

Replica API 1 decembrie 2020 | 00:00 5408

Soțul Mariei Stavrositu a mai ”bifat„ un teren pe care să-l exploateze în viitorul apropiat. Acesta este situat în cartierul Viile Noi, mai exact pe strada Calafatului acolo unde Adrian Iancu Stavrositu, prin firma SC Interv Vip SRL, vrea să ridice un hotel cu 8 etaje.

SC Interv Vip SRL își continuă expansiunea în domeniul imobiliar. În viitorul foarte apropiat, va ridica un imobil în regim 2S+P+5-8e cu funcțiunea de hotel-apartament, cu terasa circulabilă, împrejmuire teren, totem, firma luminoasă și organizare de șantier. Investiția ar urma să fie realizată pe strada Calafatului, din cartierul Viile Noi. Deocamdată, se pune la curent cu funcțiunile urbanistice ale terenului.

teren Mamaia

Proiecte imobiliare și în Mamaia, dar și pe strada Călărași

După cum se știe, familia Stavrositu nu se află la prima investiție de acest gen. Aceasta a demarat procedurile, anul trecut, pentru construirea unui hotel cu opt etaje în Mamaia, pe un teren din zona Caraiman aparținând Primăriei Constanța și pe care se află terenuri de sport. De altfel, Stavrositu vrea să construiască un hotel și pe strada Călărași.

teren Viile Noi

SC Interv Vip SRL este deținută de Adrian Iancu Stavrositu, soțul Marianei Stavrositu, fost deputat.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cipanizarea orasului continua.
0
1
Ca sa nu-l faca la Monte Carlo
2
0
Acum este momentul unor astfel de personaje! Veti vedea caT de curand ca I sa va para rau de greseala electorala facuta!
4
0
Construieste hotel pe fonduri europene fiindca in apropiere se construieste spitalul regional.
3
0
Magda Stavrositu este fan Chitac, este in echipa lui Chitac, este normal sa faca ce vrea si unde vrea. Feliciu stie, saracilor!
6
1
acest Stavrositu a facut din Coremar firma lui avem actiuni la Coremar pana sa preia el conducerea mai primeam 2 lei acum nimic doar pt buzunarul lui
9
1
Maria era trompeta lui Base prin 2009 2010. O admira pe Udrea si pe Eba... dadea bani la partid....acum e o mare analista sportiva...stie fotbal, tenis si orice pe lumea asta ....femeia e o frustata...si daca nu era unchisu Cusu si socrusu ramanea cu mica ciupeala de seminarist la ovidius
12
2
Stau vis a vis, voi contesta PUZ ul. Asta sa stie si domnul Stavrositu
16
0
Machedoni a facut multe investiti in oras
8
9
Cine ii da aprobare sa construiasca um hotel cu 8 nivele , intre case?? Este un cartier de batrani . Nu e langa plaja , nici macar la bulevard. Ce rost are ?? Ca la noi la nimeni .
14
0
De ce nu pot sa comentez de pe laptop prin wifi? Ati blocat unele Ip uri? Rusine!
10
0
SPALAREEEEE...... ,SPALAREEE... SI USCAREEEEE....ca doar nu este plaja acolo
10
0
Aceasta doamna este cea care radea de fostu vice Babu!Nu se uita la trecutul familiei care traieste pe chirii din spatie luate de tatal cu mici smenuri facute cu READPP .!! Veziti de treaba ta ca devii dintr o familie de hoti la fel poate ca altii care razi de iei!! Si mai aveti lovele din cauza ca strangeti cureaua de a lungu aniilor sa ramaneti cu banii!!Alti la valiarea voastra au viata de regii si voi mancati inca pufuleti ca sunt ieftini! Ce sa zicem acum suferiti si de frumusete va faceti operatii estetice sa va acoperiti frustrarile copilariei!!Aveti bani degeaba!!!Tot frustrati o sa..
23
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614