REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

De ce nu a mai fost organizată slujba de Înviere pe plaja din Mangalia

De ce nu a mai fost organizată slujba de Înviere pe plaja din Mangalia

Replica API 8 aprilie 2018 | 08:39 248

Imagine de anul trecut

Protoieria Mangalia nu a mai organizat, anul acesta, Slujba de Înviere pe plaja orașului, aşa cum devenise o tradiţie. După 15 ani, Protoieria a fost nevoită să îndrume credincioşii exclusiv către bisericile de care aparţin, pentru a lua Sfânta Lumină şi pentru a asculta slujba de Înviere. Motivul a fost explicat în urmă cu câteva zile chiar de către protoereul Vasile Cîrlan: scena pe care soborul de preoți oficia slujba de Înviere, în prezența a mii de credincioși, a ieșit din termenul de garanție.

Însă, referitor la acest aspect, a adăugat Vasile Cîrlan, primarul Mangaliei, Cristian Radu, a promis că, “pentru Învierea din 2019, primăria va aloca fonduri pentru construirea altei scene pe malul mării”.

Rămâne de văzut dacă promisiunea este una reală.

R.C:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vezi de gropile din oras
0
0
Statul clerical - adica partidul popilor - are zise invataturi in legatura cu pastrarea mult timp a flacarii zise sfinte... Amu, sa plateasca incendierea !
0
0
adevaratul motiv este ca spagoveanu a ciordit lumina si-a ascunso,mirlanii sunt o creatie a lui,fiind transformati din ospatari pe timp de vara in pirtopopi regulamentari cu mina-n intinsa la toate sarbatorile desigur cu cota parte seftanului care vine regulat sa-si ia malaiul
0
0
Ce,televizorul daca a iesit din garantie nu-l mai deschid? Daca scena a fost inregistrata ca mijloc fix, poate a depasit durata de functionare si investitia s-a amortizat complet.E cu totul altceva.Daca scena plutitoare e in deriva si in pericol de a se scufunda, atunci se justifica, dar daca vrem una nou-nouta doar de dragul artei ...
0
0
Ce pretentii sa ai de la un hot,care doar a furat,altceva nu a facut!
5
3
Mor de ras, a expirat scena.
12
2
Un hot. Ce vrei sa construiesti alta?? Aia veche ce avea? Nu mai aveti ce impartii? Nu va vede ba nimeni???? Hotilor
16
1
Praf in ochii, nu a mai vrut primarul, ce vrea sa arate nu stiu, echipa lui de marketing nu vede ca scade pe zi ce trece in sondaje!!! Cadere lina !!!
13
4
Da a iesit din garantie ca o fi un produs alimentar! De ce trebuie Primaria sa dea bani pentru construirea altei scene, biserica nu are bani ?! ca doar nu sunt platitori de taxe defapt ei nu platesc nimic doar aduna. Niste paraziti.
21
4
A iesit din garante...lesin de ras.... Raducu cel prost, hot si mincinos...
22
2
Daca o mai fi pe aici.La cate prostii a facut !!!!!!!!!!!!!!!!!
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102