REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

De ce nu mai administrează Ionuţ Barbu plaja de la Rex: „A eşuat o balenă cu cearşaful între şezlonguri...”

De ce nu mai administrează Ionuţ Barbu plaja de la Rex: „A eşuat o balenă cu cearşaful între şezlonguri...”

Replica API 8 iulie 2015 | 22:59 820

Afacerea şezlongul

Afacerea şezlongul

Ionuţ Barbu

Merge afacerea cu plaja? Pentru Ionuţ Barbu, constănţeanul care deţine Seaview Media, Seaview Advertising etc. şi a controlat afaceri alături de Elan Schwartzenberg, nu mai merge. Vara asta nu mai „împarte” şezlonguri pe plaja de la Rex, un motiv fiind acela că, dacă hotelul nu este funcţional, nici clienţii nu ar avea pe măsura aşteptărilor.

Tot el consideră că din administrarea unei plaje nu se fac bani, sau poate că se fac prea puţini pentru aşteptările lui. Perioada în care a administrat sectorul de plajă (2012-2013) a fost însă unul interesant: „Am avut cele mai confortabile şezlonguri. Venea lume, greu era cu “cearceafiştii” care nu înţelegeau că acolo unde sunt şezlonguri plăteşti, nu poţi sta cu cearşaful. Zona lor era puţin mai încolo, dar nu, s-a întâmplat să avem şi incidente”, povesteşte, amuzat, Ionuţ Barbu. „Erau doi domni, şezlonguri alăturate. Şi au vrut pepene, salată... Au comandat, li s-a dus comanda frumos. Bun, iar într-o clipă de neatenţie a apărut o doamnă cu cearşaful. S-a pus fix între cei doi domni! Priveam la două domnişoare, ziceam să ne îndrăgostim pe plajă şi dintr-o dată s-a dus totul. Am trimis băieţii de la pază să îi explice, ea nu şi nu...”, relatează Barbu. „N-a vrut să se mute cu cearşaful şi cu asta basta. Că dacă cei de la pază o vedeau de când a păşit pe plajă, dacă din start o “interceptau”, nu se mai ajungea la situaţia în care ea să eşueze ca o balenă cu cearşaful între şezlonguri! I s-a spus că e un disconfort, că oamenii respectivi plătiseră să aibă şi ei intimitate… nimic! I-am oferit chiar un şezlong gratis, să nu mai stea acolo, dar ea nu, că ea vrea la cearşaf… Aşa că ultima soluţie pe care am găsit-o a fost să trimit băieţii de la pază să îi spună că au arme. “Cum, arme?”, au replicat ei. Şi le-am explicat: cu apă! Şi s-au dus cu pistolul cu apă la ea, au “ameninţat-o” că o udă, până când a plecat”, a povestit Ionuţ Barbu.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369