16.4° Constanța Lun., 3 Oct. 2022
Anul XX Nr. 6141
16.4° Constanța Luni, 3 Octombrie 2022 Anul XX Nr. 6141

DE CE nu mai este ȚUȚUIANU de găsit la FINAL de MANDAT

Replica API 29 august 2020 2375

După şedinţa ordinară CJC care a avut loc joi, în data de 27 august, în sistem videoconferință, preşedintele Consiliului, Marius Horia Ţuţuianu, a fost de negăsit. Atât membrii consiliului, dar mai ales conducerea CJC, au dat dovadă de transparenţă zero în ceea ce priveşte comunicarea cu locuitorii municipiului. Faptul că şedinţa nu a putut fi urmărită online, confirmă acest lucru. În plus, nici măcar la o zi după ședință, conducerea CJC nu a pus la dispoziția cetățenilor o listă cu proiectele care au fost adoptate, unele dintre acestea primind chiar și amendamente.

Preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu, este "dat dispărut" imediat după terminarea şedinţei ordinare. Contactat în mai multe rânduri, pentru a oferi clarificări în legătură cu subiectul, acesta nu a dat curs nici măcar unui apel, deşi, parcă în mod ironic, a fost activ în mediul online.

La final de mandat, Ţuţuianu comunică doar pe Facebook

După şedinţa de joi, Ţuţuianu a fost activ pe pagina de socializare, a postat și a răspuns comentariilor. De-a dreptul #implicat. Poate pentru că a fost la primul şi cu siguranță ultimul său mandat în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Ţuţuianu a luat de tot piciorul de pe pedala de accelerație, mai ales după ce și-a prezentat raportul în care spune ce ar fi făcut în cei patru ani de mandat.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Amintim că pe ordinea de zi au fost 47 de proiecte de hotărâre, toate inițiate de președintele CJC, Horia Țuțuianu. Printre acestea se numără încheierea unui contract de consultanţă, asistenţă şi/sau reprezentare juridică a Centrului Cultural Judeţean „Theodor T. Burada” şi împuternicirea conducerii pentru semnarea contractului; darea în folosinţă gratuită către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa a unor echipamente medicale în vederea dotării Compartimentului de Terapie Intensivă Neonatală din cadrul Secţiei de Neonatologie; darea în folosinţă gratuită către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa a unor echipamente medicale în vederea dotării Centrului de Sănătate Multifuncţional Năvodari; exprimarea acordului referitor la constituirea Judeţului Constanţa ca parte civilă într-un dosar penal.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

La Navodari pe muis tul de primar il doare-n c ur ca nu avem strazi asfaltate si trotuare. El asfalteaza doar langa blocuri ca de acolo vin voturile. Pentru cei de la case nu are ochi, dar pentru strazile pe care stau basinosii si fostii violatori au asfaltat de acum 2 ani. Vine cu cersetoria pentru votare. Votati mu ie Pesede si Politiei romane care nu mai dau amenzi nici macar pentru stationare in mijlocul intersectiei. Muie lor si mamei lor
0
0
Felix l-a retras caci trebuie sa castige Lupu presedintia CJC, ce atata nedumerire?!
4
1
cativa din cons judetean si-au dat drumul la gura acum ptr ca nu mai este propus la alegeri ca sef si vorbesc despre legatura trupesca dintre uleiosul asta si bercaru... am auzit o discutie cand cineva a vrut sa intre in biroul lui tzutzu , insa usa era inchisa cu cheia , iar nicoleta gemea de palceri , ori nu avea aer din cauza carnaciorului uleiat...
6
1
A plecat cu Bercaru in viata, sa nu i gaseasca nimeni
5
1
l-a vrut pe tutu atunci sa le dau eu la amandoi multa muie cu mult cacat !!! Mai ales ca str-oe e caracter nepermis la sarumanistii pomanagii de la replica !
5
0
Cum adica cine l-a vrut pe Tutuianu?,presedintele P.S.D.Stroe Felix ca doar nu au candidat ca independenti Tutu la C.J.C.sau Fagadau la primarie nici macar de forma, cum candideaza acum omul lui Adrian Nastase pentru primaria comunei Constanta din jud.Constanta.
5
0
ziar platit de stroe si gasca lui-la articolele lui nu se da nici un comentariu cu toate ca el a facut cel mai mare pret la apa
14
1
Cine l-a vrut pe Tutuianu presedinte la CJC sa vina acum si sa isi ceara scuze. Doamne, cate prostii a putut sa faca omul asta!?
8
1
Activ de activ el si cu desteptii de pe langa el bercarusi mirelusi bavelici care mainde care mai implicati il pupa n dos pe felix acum dupe ce cu 2 saptamani inainte il blestemau si candidau independeti nici ei nu stiu pe unde pai bine bre nea felixe te inconjori de firmituristi din astia fara vertebre sau chiar alti oameni nu mai ai?
5
0
Lasa bai Replica plm , ca acum il aveti pe Stroe Felix! Sau aici aveti interziz la intrebari , se ...poarta doar pupaturile-n cur !?
16
1
Implicat in aranjamente, cand o intra si pe asta un control, cu ce a facut pe la Cj. Cum angaja oamenii, cum facea contractele cu firmele
11
1

Prima pagina

LOTO

6/49
36629102023
5/49
261840203229
joker
2531937347