REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

De ce nu mai primește SSC, „echipa suporterilor“, bani de la Primăria Constanța

De ce nu mai primește SSC, „echipa suporterilor“, bani de la Primăria Constanța

Replica API 30 iulie 2018 | 00:15 376

Disputa dintre Cirpian Marica și reprezentanții SSC a ajuns în faza în care fostul internațional a somat "echipa suporterilor" să nu mai utilizeze numele de "Farul". Amintim că Marica a cumpărat însemnele echipei. SSC, în schimb, a rămas cu locul în clasament și, de dată recentă, a anunțat o asociere cu Ema Gavrilă. Nu au fost detaliate investițiile pe care le va face Gavrilă, cert este că în ședința de marți, 31 iulie, în Consiliul Local Municipal Constanța se vor vota și proiecte privind alocarea unor sume de bani pentru asociațiile sportive. Nici una nu este SSC, așa că liderul suporterilor SSC, Sorin Mihăilescu, a anunțat că va sesiza Curtea de Conturi, să verifice cum se fac alocările financiare pentru asociațiile sportive.

Reprezentanții Primăriei Constanța spun însă că bugetul a fost stabilit și votat la începutul anului, existând capitole clare - mai exact câți bani merg spre educație, activități sportive și așa mai departe. "SSC şi-a consumat toți banii alocați. Ce se alocă în ședința din 31 iulie sunt bani încă necheltuiți, din sumele prestabilite. SSC a avut 1,2 milioane de lei alocați. I-a cerut pe toți la începutul anului și i-a primit. Acum probabil că mai vor și alți bani, dar nu sunt prinși în buget. O suplimentare în cazul lor este și riscantă, în condițiile în care există disputa cu sigla Farul. Noi cui dăm banii? Lui SSC, iar apoi să ne trezim dați în judecată de deținătorul brandului? Asta e o chestiune, pe de o parte, dar, în primul rând - ei au primit deja banii. Au și investitor, adică e o afacere privată, cum ar veni", au precizat, pentru Replica, reprezentanți ai compartimentului juridic din cadrul Primăriei Constanța.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muzaca si mihailescu si-au facut si departament IT. Tot departamentul s-o suga impreuna cu cei doi. Singura echipa a orasului e fc farul constanta. Ssc o clona a celor doi
2
0
Sa mori tu! Vrei sa spui ca doar doua persoane au postat ? Nemultumiti de Sorinel ...aproape tot orasul !
2
0
Au fost contabilizate 9 comentarii si 2 IP-uri. S-a extras hastag-ul SorinMihailescu si s-a constatat ca cineva este foarte suparat pe el.
2
2
Sorinele apuca-te si tu de o treaba serioasa. Pune mana la munca, nu mai astepta. Ce treaba ai tu cu fotbalul ? Ai jucat pe maidane in cel mai fericit caz , poate. In rest ...gura mare si incitator. Daca erai farist ti-ai fi vopsit si tu masina ori alba ori albastra. Asa cu verdele ala de cacao ...ce naiba !
3
1
Sorin Mihailescu este cea mai mare greseala a acestui fost club . Mihailescu este cel care de ani de zile striga doar la comnada si nu inteleg cum exista idioti care stuau langa el probabil pentru un pahar de bere si o felie de salam. Sorin a sifonat de un an bani de la primarie cu infectul Muzaca. Acum nu le vine sa creada ca vine unul ca Marica si nu le da lor bani. Incredibil tupeu sa vrei sa conduci pe banii altuia . Au gasit o fost dama de companie care e punsa in fata si cred ca mai sifoneaza . Nu inteleg cum nu e acceptat unul ca Marica care e cineva in fotbalul romanesc . rip ssc
8
1
Sorineee reapuca-te de swing si lasa echipa aia in pace
13
1
Sorineeee ti s-a taiat portia la cascaval, imparteai banii cu Muzaca si ziceai ca nu mai ai nicio treaba cu SSC cand aia era singura sursa importanta de venit, huooooo farist atat timp cat luai bani, acum ca nu mai iei nu mai esti farist
13
2
Sorin din suporterul nr. 1 al farului o sa devina dusmanul nr. 1 al farului ! De aici sa va dati seama ce suporter este !
21
1
Cand va disparea mafiotul mihailescu vom avea doar suporteri adevarati
27
1
Mihailescu mafiotul. E disperat ca pierde bani!!!
30
1
MIHAILESCU RENUNTA VEZI DE AFACERILE TALE.DE ANI DE ZILE SPUI CA TE RETRAGI
46
1
Muzaca si mihailescu singurii vinovati de ce se intampla cu fotbalul constantean. Ba jegurilor plecati dracu si lasati oamenii de fotbal sa se ocupe. Muzaca Ema are un loc liber la mina ei. Mihailescule decat sa faci greva foamei mai bine ia un litru de motorina si da-ti foc.
49
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218