REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

De ce nu se căsătorește Virgil Ianțu după 15 ani de relație cu Roxana?

De ce nu se căsătorește Virgil Ianțu după 15 ani de relație cu Roxana?

Replica API 15 mai 2021 | 00:00 2368

Are o familie superbă și o relație de 15 ani cu Roxana Alexandru, însă nici până acum Virgil Ianțu nu a ajuns la altar cu iubirea vieții lui. Prezentatorul tv nu crede în iubirea cu acte, în schimb și-ar dori să facă o cununie religioasă cu femeia cu care are o fiică, Yasmina.

Virgil Ianțu și Roxana

foto: arhiva personală

Virgil Ianțu (50 de ani) și Roxana Alexandru sunt împreună de mai bine de 15 ani. Virgil a cerut-o în căsătorie pe logodnica sa, Roxana, la scurt timp după ce s-a născut fiica lor, Jasmina. Cei doi nu cred însă în existența unui act care să le ateste iubirea, de aceea nu au făcut până acum o cununie la Starea Civilă.

În schimb, omul de televiziune și-ar dori să facă o cununie religioasă, însă a fost refuzat până acum de preoți, pe motiv că el și Roxana nu sunt căsătoriți legal. „Ea știe, mâna e cerută, cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim. E adevărat că au trecut 15 ani.

S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta.

Așa e de când lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel, pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Nu vreau să stau după acte”, a spus Virgil Ianțu, într-un interviu pentru life.ro, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici pe mine nu ma impartaseste biserica pentru ca sant casatorita cu musulman dar eu sant crestina . Ce lege are biserica,te face sa devii ateu.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614