REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 28 Nov. 2023
Anul XX Nr. 6561
10.4° Constanța Marți, 28 Noiembrie 2023 Anul XX Nr. 6561

De ce s-a apucat de băut Cabral în Republica Dominicană

De ce s-a apucat de băut Cabral în Republica Dominicană

Replica API 24 septembrie 2022 | 00:00 880

Cabral a avut o noapte grea în Republica Dominicană. Îndrăgitul prezentator TV s-a „împrietenit” cu o sticlă de gin și trei sticle de tonic. Vedeta a anunțat pe pagina de Facebook că „de pe la al patrulea pahar” o să-l apuce „jelania”. În stilul său simpatic, Cabral a explicat și motivul pentru care s-a apucat de băut.

Prezent la filmările show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Cabral a rămas „singur cuc”, după ce Andreea Ibacka și fiicele sale s-au întors în România.

Prezentatorul e foarte afectat de plecarea familiei sale și a scris un mesaj emoționant pe pagina de Facebook. Pe un ton amuzant, dar și sensibil, Cabral i-a sfătuit pe fanii săi să stea departe de pagina lui. Motivul? Ei bine, vedeta a explicat clar ce se va întâmpla dacă nu adoarme repede.

Cabral, afectat de plecarea familiei! „Sunt singur cuc și am o sticlă întreagă de gin”

„Mi-a plecat familia spre casă. Și sunt singur aici și mi se pare că-mi strânge naibii ceva inima și stau ditamai animalul cu moacă de milog privind în gol.

Sunt singur cuc și am o sticlă întreagă de gin. Și trei sticle de tonic. O să mă apuce jelania, probabil, de pe la al patrulea pahar.

Așa că dacă nu adorm repede... stați departe de pagina asta a mea, că se dă cu muci și vălelei. Și dacă am greșeli în text... sunt deja la al doilea pahar, așa să știți voi”, a scris simpaticul prezentator de la Pro TV, scrie click.ro.

În urmă cu doar câteva zile, Cabral și Andreea Ibacka au trecut plin clipe mai puțin plăcute, după ce Furtuna Fiona a creat mari probleme în Republica Dominicană.

„Hai că s-a înmuiat Fiona, cred că ce a fost mai rău a trecut.Probabil nu mai avem țiglă pe casă, în toate camerele e plin de apă, curent electric nu mai e de vreo șase ore...A fost noapte grea, ne-am strâns toți în două camere și am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate... apoi am vegheat copiii cum dorm în timp ce Fiona urla ca nebuna și lovea casa cu toate sărăciile pe care le-a găsit prin zonă, de-am zis că se fărâmă.

Vântul se pare că i-a dat cu 140km/h și cu toate că estimările inițiale au fost că ochiul uraganului trece la 100km de noi... a fost la 18km distanță”, a scris Cabral pe pagina sa de Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
21491054326-11-2023
5/49
32195312716
joker
2 4 8 6 8 3134232633