REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

De ce să cumperi un Xbox One

De ce să cumperi un Xbox One

Replica API 20 noiembrie 2020 | 00:00 1170

Xbox One S și Xbox One X sunt console de jocuri grozave de cumpărat în 2020, dar este posibil să fii tentat să cumperi Xbox Series X, PS5 sau să treci la PS4 Pro.

Dacă ești în căutarea unor modalități de a-ți ocupa timpul în această iarnă, este un moment bun să cumperi un Xbox One S sau Xbox One X.

Xbox One are șase ani, dar datorită actualizărilor masive sistemul este încă fresh și există o mulțime de jocuri de jucat și accesorii pentru a îmbunătăți experiența de joc.

Atât Xbox One S, cât și Xbox One X acceptă jocurile HDR și acceptă toate jocurile Xbox One. De asemenea, vei avea acces la o mulțime de jocuri Xbox 360 și chiar la unele jocuri Xbox mai vechi, datorită compatibilității.

În plus față de jocuri, poți folosi Xbox One pentru a viziona Netflix, HBO, Showtime și multe alte aplicații de divertisment care îți permit să îți actualizezi centrul de divertisment.

Iată cele mai bune motive pentru a cumpăra un Xbox One:

Cumpără Xbox One pentru jocuri care vor veni în seria X

Dacă vrei să joci jocuri care vor ieși anul acesta înainte de Seria X, va trebui să ai generația actuală de console. Pentru jucătorii care nu pot găsi Seria X sau Seria S sau care nu intenționează să cumpere o astfel de consulă, poți obține un upgrade gratuit la majoritatea jocurilor pe care le cumperi pentru Xbox One. Nu toate jocurile acceptă acest lucru, dar există asistență.

În general, acesta este un motiv solid pentru a cumpăra Xbox One X sau Xbox One S, chiar dacă intenționezi să faci upgrade mai târziu în acest an sau la începutul anului 2021.

Cumpără Xbox One dacă nu ești mulțumit de Xbox OG

Xbox One Original devine cam învechit, iar dacă încă mai joci pe el, poate vei vrea să faci un upgrade. Xbox One S poate îmbunătăți jocurile la 4K, beneficiezi de suport HDR și obții o conectivitate wireless mai bună. Xbox One S acceptă, de asemenea, controlere Bluetooth, ceea ce originalul nu face. Multe jocuri rulează mai bine pe Xbox One S decât pe Xbox-ul original. Acesta este un alt motiv solid pentru a trece la Xbox One S.

Încă te joci pe Xbox 360

Unul dintre cele mai mari motive pentru a face upgrade la Xbox One este că încă te joci pe Xbox 360 sau PS3. Dezvoltatorii nu mai realizează cele mai bune versiuni ale jocurilor pentru aceste sisteme și, în unele cazuri, nu realizează deloc versiuni noi pentru ele.

Dacă vrei să joci cele mai noi jocuri sportive precum Madden 21 și FIFA 21, fă un upgrade la Xbox One. De asemenea, trebuie să faci upgrade pentru majoritatea shooterelor cum ar fi Call of Duty: Modern Warfare, jocuri de aventură, precum Red Dead Redemption 2 și orice alte titluri AAA obligatorii.

Cumpără Xbox One pentru exclusivități limitate

Da, PlayStation are o listă mai mare de exclusivități, dar Microsoft nu stă degeaba. Trebuie totuși să decizi ce exclusivități vrei să joci. Dacă Sea of Thieves, Crackdown 3, Forza Horizon 4, Gears of War 5 și State of Decay 2 te entuziasmează, atunci Xbox One este consola pe care trebuie să o cumperi. Aceste jocuri nu ajung pe PS4 prea curând. Halo Infinite vine în 2021 pe Xbox One și pe noul Xbox.

Compatibilitatea Xbox Backwards înseamnă tone de jocuri

Puteți juca peste 450 de jocuri Xbox 360 și Xbox pe Xbox One. Asta înseamnă că, pe lângă toate jocurile și exclusivitățile noi, poți juca vechile jocuri favorite pe Xbox One fără a menține conectat Xbox 360. Unele dintre jocuri chiar arată mai bine datorită hardware-ului mai puternic și actualizărilor jocurilor. Dacă mai ai CD-ul, poți juca jocurile fără a le cumpăra din nou. Dacă ai cumpărat jocurile digital, acestea sunt deja disponibile pentru a te juca.

Xbox Play Anywhere îți permite să te joci pe Xbox și PC

Există mai multe jocuri Xbox Play Anywhere care îți permit să cumperi jocul o dată digital și apoi să îl joci pe Xbox sau pe computerul tău Windows 10. Poți chiar să te joci pe ambele în același timp, ceea ce face ca partajarea jocurilor cu un prieten sau frate să fie foarte ușoară.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614